sveikutes,gal kuri is mamyciu mokos Barnet college?

QUOTE(Ajste @ 2005 04 26, 16:39)
Stojau siemet. Ta prasme 2004 rugpjuti. Gal man cia tik pasiseke, nes tik siemet istojom i ES ir dar nesigaudo musu pazymiuose ir pan? Nor turi jie ten kazkokias lenteles kur patikrina. Manau didele itaka turejo, kad stojau 2rate ir gal jiem studentu reikejo
Na, svarbiausia, kad prieme
ir dabar jau nedaug liko iki mokslo metu pabaigos 

Na, svarbiausia, kad prieme

Dabar tai jau jaučiuosi kaip prizą gavusi

barnet college yra londone.tai ar yra kas cia mokos?
as bandysiu antadieni eit i priemina

PUIKI MAMYTE, as prasiau pries kokius 5 metus, viska dariausi per mama. Pastu nesiunte, jai teko vaziuoti i Klaipeda paimti mano dokumentu. Jokio igaliojimo nerasiau. Siaip mano buvusi grupioke pazinojo dekana ir nuejo jo paprasyti tos isklotines, nezinau ar tai turejo itakos
Bet mamai teko vaziuoti 
O tu gal nori cia juos panaudoti? As turiu ne kokia patirti tuo klausimu, lengviau pradeti nuo pradziu
Nebent tavo visi dalykai cia destomi ir turi minimum 3 kreditus is vieno.

O tu gal nori cia juos panaudoti? As turiu ne kokia patirti tuo klausimu, lengviau pradeti nuo pradziu

QUOTE(baltic*girl @ 2005 10 13, 10:46)
Nebent tavo visi dalykai cia destomi ir turi minimum 3 kreditus is vieno.

Nesupratau truputeli ka turi omeny sakydama 3 kreditus is vieno?

QUOTE(baltic*girl @ 2005 10 13, 11:18)
Matai, Lietuvoje beveik visur vienas destomas dalykas turi 2.5 kreditus, o cia - 3-4. Todel norint panaudoti juos cia, jei ir atitinka paskaita, tektu mokytis papildomai.
Uzmesk aki idomumo delei ar as teisingai tave supratau nes mano dalykai beveik visi buvo po 4 kreditus tik pasirenkamieji tokie kaip filosofija ar ten profesine skalbos kultura buvo po 2(bet tokiu turejau labai nedaug), dauguma visi svarbiausi dalykai po 4 kreditus

PUIKI MAMYTE, nueik i norimos mokyklos puslapi ir paprasyk mokymosi bukleto. Visuose bus toks dalykas, atsius i namus destomus dalykus ir daugmaz ka reikia iseiti pagal norima specialybe (jei dvieju metu koledzas). Kaip supratau, tau panasaus ir reikia. Tada paziuresi, ar verta verstis is Lietuvos... Nenoriu taves nuvilti, bet mokinantis kazko konkreciai gali net laika sugaisti su tais vertimais, o nieko nepanaudosi. Mano drauge baigineja seseliu kursus ir nieko nenaudojo is savo universiteto, ji atvaziavo su bakalauru is Kirgizijos. bet kokiu atveju bet ka mokantis teks iseiti pagrindinius dalykus, bet Lietuvoje ju tikrai nemoke visu - kaip kad anglu rasyba ir literatura, kt.
As kai stojau mokytis irasiau, kad mokiausi Klaipedos universitete, ir labai gailejausi
Kreditu pervertimas buvo apie $100, o jokiu nebuciau buvus galejus panaudoti
Todel metus kariavau su koledzu, kad nuimtu mano pirmini irasa, kas siaip yra neleidziama... Nes "jau irasei - turi buti ir transkriptas". Man tai kainavo nemazai nervu, tai buciau zinojusi buciau net neminejus kur mokiausi anksciau. Svarbu issiaiskinti ar tau tikrai verta pries pradedant visa si reikala. (nepamirsk, kad vertimas pas LT notara irgi kainuos!)
As kai stojau mokytis irasiau, kad mokiausi Klaipedos universitete, ir labai gailejausi

P.S. PUIKI MAMYTE, tai tau fainai jei mokeisi po 4 kreditus
Mano tik keli buvo 3 (ir niekas neatitiko kur istojau). Dar viena drauge vertesi is Ukrainos, jai buvo tik metai like iki bakalauro ir mane, kad labai daug pasieks persivedus i JAV sistema. Irgi gailejosi
Nes mazai kas atitiko, o kas atitiko - teko susisiekti su kiekvienu destytoju ir prasyti dalyko isklotines, kad paziureti, ar tikrai ta pati programa... Na vienu zodziu geriausia paziuret kokius dalykus tau reiks mokytis CIA, pasneket ten nuejus, o tada uzsiimt.

QUOTE(baltic*girl @ 2005 10 13, 11:31)
PUIKI MAMYTE, nueik i norimos mokyklos puslapi ir paprasyk mokymosi bukleto. Visuose bus toks dalykas, atsius i namus destomus dalykus ir daugmaz ka reikia iseiti pagal norima specialybe (jei dvieju metu koledzas). Kaip supratau, tau panasaus ir reikia. Tada paziuresi, ar verta verstis is Lietuvos... Nenoriu taves nuvilti, bet mokinantis kazko konkreciai gali net laika sugaisti su tais vertimais, o nieko nepanaudosi. Mano drauge baigineja seseliu kursus ir nieko nenaudojo is savo universiteto, ji atvaziavo su bakalauru is Kirgizijos. bet kokiu atveju bet ka mokantis teks iseiti pagrindinius dalykus, bet Lietuvoje ju tikrai nemoke visu - kaip kad anglu rasyba ir literatura, kt.
Kreditu pervertimas buvo apie $100, o jokiu nebuciau buvus galejus panaudoti
Todel metus kariavau su koledzu, kad nuimtu mano pirmini irasa, kas siaip yra neleidziama... Nes "jau irasei - turi buti ir transkriptas". Man tai kainavo nemazai nervu, tai buciau zinojusi buciau net neminejus kur mokiausi anksciau. Svarbu issiaiskinti ar tau tikrai verta pries pradedant visa si reikala. (nepamirsk, kad vertimas pas LT notara irgi kainuos!)

Hmmm labai jau sudetingai skamba kaip tu parasei, bet mano viena pazytama jau mokosi Brooklyn koledze, kita kitam koledze, tai kazkaip viskas kur kas paprasciau, pasiemi israsa kaip kad as darau, isiverciu pati i anglu kalba be jokiu patvirtinimu, nueinu pas patareja pasitariu kas man geriau ka jie man uzskaitytu pagal tai ka as turiu ir tada spresti jau man verta ar ne eiti mokytis, jeigu nusprendziu mokytis tada jau imu visus popierius is universiteto lietuvoje uzdaram voke darau ta evaluation ir t.t. tada einu mokytis....pasitarti galima eiti be jokiu patvirtinimu, jeigu patiks ir man tik stai ka jie man pasiulys kiek ten reiktu dasimokyti tada tik pradedi ta visa popierizma...o taip uztenka ir mano vertimo...o ten nera ka vercia valandu skaiciu kreditu suma ir dalyku pavadinima...Nes as ir skambinausi man ta pati sake jie, mano vyras irgi ejo jam uzskaite ir magistra kuri baige lietuvoje....idomiai na ziuresim kaip cia bus, nueisiu niekas gi per galva neduos....O del anglu tai reikia islaikyti Toefl, kuri as jau issilaikiau cianais...