Įkraunama...
Įkraunama...

Ožiaragiai

QUOTE(winona @ 2009 02 02, 18:48)
būtent tai ir buvo pranašaujama šiem metam-nesutarimai su artimaisiais unsure.gif

va cia tai pataike unsure.gif
Atsakyti
Turiu pasakyti, kad ir man metu pradzia labai jau nekokia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2009 02 02, 18:48)
būtent tai ir buvo pranašaujama šiem metam-nesutarimai su artimaisiais unsure.gif

Teisybe. cool.gif As ne oziaragis, bet su vienu seimos nariu - oziaragiu tiesiog nebegaliu susikalbeti doh.gif , tad sakiau imsiu gal kaip oziaragi tirt ir bandysiu bendrauti, nes pastaruoju metu tai neimanoma. unsure.gif doh.gif Jau pradedu galvoti, kad su oziaragiais geriau visai nutraukt rysius, ir pikta ir apmaudu, bet kartais jau perdaug... doh.gif Kaip jus jauciates, kuo nepatenkinti, ko norite is gyvenimo? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ღsweetღ @ 2009 02 04, 19:49)
Teisybe.  cool.gif As ne oziaragis, bet su vienu seimos nariu - oziaragiu tiesiog nebegaliu susikalbeti  doh.gif , tad sakiau imsiu gal kaip oziaragi tirt ir bandysiu bendrauti, nes pastaruoju metu tai neimanoma.  unsure.gif  doh.gif Jau pradedu galvoti, kad su oziaragiais geriau visai nutraukt rysius, ir pikta ir apmaudu, bet kartais jau perdaug...  doh.gif Kaip jus jauciates, kuo nepatenkinti, ko norite is gyvenimo?  g.gif  4u.gif

nesam mes tokie baisus rolleyes.gif asmeniskai nuo saves,galiu pazert kelis variantus.Jei sakau,kad paliktu mane ramybej,atsoktu,neerzintu,nekalbintu vadinas turi duot man ramybe,minimaliai bendraut tuo metu ir nepykt uz tai.Kartais siaip norisi pailset nuo kitu,nes sako,kad ozrg linke i vienisuma.Jei to nepaklauso tai galiu labai riebiai ka nors pasakyt taip izeisdama zmogu ir sukeldama tikra barni,kuris tesiasi kelis menesius tylos budu biggrin.gif gyvenime as asmeniskai noriu ne oziaragisku dalyku-ozrg daznai nori pripazinimo,pasisekimo visur,siekia tobulumo,gali pamaisyt dideli reikalavimai.Taip pat jei kur nors nepasiseka ir jauciuos del to sumautai mano elgesys pasikeicia,su manim nlb imanoma susisneket,nes manau labai kazkam pakenkus.daug visokiu atveju gali but..kas is tavo seimos nariu ozrg?vyrai uz moteris dar konservatyvesni g.gif
Atsakyti
Su manim pvz rytais geriau nesneketi... schmoll.gif
Pritariu, kad kartais oziaragiai nori pabuti vieni, ramumoje, tyloje, su savom mintim, ir jei kas nors to nesupranta, tai gali baigtis bloguoju... gun_bandana.gif
Atsakyti
doh.gif
QUOTE(winona @ 2009 02 04, 22:40)
nesam mes tokie baisus

NESUTINKU schmoll.gif , oziaragis ne toks, t.y. mama, as megstu viska konkreciai, esu gana zemiska, nekenciu plaukiojimu padebesiais cool.gif , o labiausiai uz viska, nekenciu, kai LENDA MAN I DUSIA protest.gif , taigi oziaragiu abstrakcios uzuominos, kazkokie neaiskus planai mane nervina ir nuolatinis lindimas mane tiesiog zudo mega_shok.gif , niekas manes neperprato ir neperpras, nes as esu uzdara skrynia, i kuria sikt ir lyst neleisiu niekada niekam. cool.gif Ir jei kas mano, jog mane pazysta, labai klysta. cool.gif Saugau savo teritorija akylai, ten nebuvo niekas. gun_smilie.gif Mane nervina, kai oziaragiai dedasi viska zinantys, kiti tokie "kvailiai", kad net nesupranta paprasciausiu dalyku unsure.gif doh.gif , cia kalbu ne tik apie mama, mane supa jusu daug lotuliukas.gif , kazkaip keistai as tuos oziaragius traukiu bigsmile.gif lotuliukas.gif , jie mane irgi matyt, tik iki tos ribos, kai pradeda lipt "ant altoriaus". cool.gif O pati as - mergele. flirt.gif biggrin.gif
Tfu, issiliejau. blush2.gif
Tiesa, kartais itariu, kad oziaragiai tie energijos vampyrai, nes kai pabendrauju su kokiu oziaragiu, netenku jegu, viskas pasidaro pilka, nieko nebesinori... unsure.gif Matyt ne taip gerai savo dusia saugau nuo ju. g.gif
Beje, mane supa vien oziaragES. Moterys... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ღsweetღ @ 2009 02 05, 16:48)
NESUTINKU schmoll.gif

su kuo nesutinki?aš tik pavardinau dėl ko galima nesusišnekėt su ožrg ir tiek,bet matyt turi labai didelę nuoskaudą ir tau tiesiog reikėjo išsiliet,tik kažkaip atsakymas pro šoną į mano postą biggrin.gif
visų į vieną valtį nesukiši,dažnai žmogų erzina tie bruožai kuriuos pats turi.Kad kitus laiko kvailesniais ožrg...kvailesniais nelaikau aš pvz,tik galiu padaryti kandžią pastabą,sarkastišką juokelį numest ir tiek ir dėl to gali susidaryt įspūdis,kad menkinu kitus.Bet žinau,kad ir kokia protinguolė bebūčiau,niekada nežinosiu visko ir visada bus protingesnių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2009 02 05, 22:12)
su kuo nesutinki?

Asmeniskai Tau nieko ir netaikiau. rolleyes.gif 4u.gif Nuoskauda turiu, nes jau gerokai igryso visa tai... doh.gif Dabar bandau bendrauti pavirsutiniskai arba "negirdeti", "nematyti" ... lotuliukas.gif Kartais mastau, kad pernelyg auksta kartele uzsikeliate sau ir deja, dazniausiai jos negaledami perlipti, imate pykti lieti ant kitu. rolleyes.gif
O gal, ir vieni ir kiti noredami but lyderiais nebesutariam, nezinau, kazkaip pernelyg daug jegu atima tas oziaragiu narstymas, mes vieni kitu turbut niekada nesuprasim. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ღsweetღ @ 2009 02 05, 17:48)
doh.gif

Tiesa, kartais itariu, kad oziaragiai tie energijos vampyrai, nes kai pabendrauju su kokiu oziaragiu, netenku jegu, viskas pasidaro pilka, nieko nebesinori...  unsure.gif Matyt ne taip gerai savo dusia saugau nuo ju.  g.gif
Beje, mane supa vien oziaragES. Moterys...  lotuliukas.gif

Na ka as zinau, ar galima taip teigti, jog visi oziaragiai ar oziarages yra energijos vampyrai, tikrai nesutinku schmoll.gif tai priklauso tik nuo individualaus zmogaus. Pvz., mano vyras mergele, jauciu, kad jis yra energijos siurbikas (kalbu apie save, is manes siurbiama energija), bet tai nereiskia, kad visos mergeles yra energijos siurbikai, ir dar - tai nereiskia, kad jis siurbia is visu energija, ne, tiesiog gal musu tokie su juo biolaukai, todel taip gaunasi.
Papildyta:
QUOTE(winona @ 2009 02 05, 22:12)
su kuo nesutinki?aš tik pavardinau dėl ko galima nesusišnekėt su ožrg ir tiek,bet matyt turi labai didelę nuoskaudą ir tau tiesiog reikėjo išsiliet,tik kažkaip atsakymas pro šoną į mano postą  biggrin.gif
visų į vieną valtį nesukiši,dažnai žmogų erzina tie bruožai kuriuos pats turi.Kad kitus laiko kvailesniais ožrg...kvailesniais nelaikau aš pvz,tik galiu padaryti kandžią pastabą,sarkastišką juokelį numest ir tiek ir dėl to gali susidaryt įspūdis,kad menkinu kitus.Bet žinau,kad ir kokia protinguolė bebūčiau,niekada nežinosiu visko ir visada bus protingesnių mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
As irgi galiu sarkastiskai pajuokauti, daug ka galiu zmogui i akis pasakyti, gal kartais reiktu prikasti ta liezuvi, nu bet negaliu, nors tu ka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ღsweetღ @ 2009 02 05, 21:37)
Kartais mastau, kad pernelyg auksta kartele uzsikeliate sau ir deja, dazniausiai jos negaledami perlipti, imate pykti lieti ant kitu.  rolleyes.gif
O gal, ir vieni ir kiti noredami but lyderiais nebesutariam, nezinau, kazkaip pernelyg daug jegu atima tas oziaragiu narstymas, mes vieni kitu turbut niekada nesuprasim.  cool.gif

taip,kartelė aukšta kartais nepadeda,o kenkia,ir ne tik sau kartelė yra,bet ir kitiem.

QUOTE(sbo @ 2009 02 06, 10:42)
Na ka as zinau, ar galima taip teigti, jog visi oziaragiai ar oziarages yra energijos vampyrai, tikrai nesutinku schmoll.gif  tai priklauso tik nuo individualaus zmogaus. Pvz., mano vyras mergele, jauciu, kad jis yra energijos siurbikas (kalbu apie save, is manes siurbiama energija), bet tai nereiskia, kad visos mergeles yra energijos siurbikai, ir dar - tai nereiskia, kad jis siurbia is visu energija, ne, tiesiog gal musu tokie su juo biolaukai, todel taip gaunasi.
Papildyta:
drinks_cheers.gif
As irgi galiu sarkastiskai pajuokauti, daug ka galiu zmogui i akis pasakyti, gal kartais reiktu prikasti ta liezuvi, nu bet negaliu, nors tu ka doh.gif

arba esi tiesiog intravertė ir tave dažniausiai išsekina bendravimas su žmonėm,ypač ilgas bendravimas su tuo pačiu žmogum.Gali ir taip būt.tada atsigauni vienumoj ir vėl pasiruošus bendraut mirksiukas.gif
su juokeliais ir aš įsijaučiu kartais,ypač su žmonėm kuriuos geriau pažįstu,tada pašiepiu taiklia fraze.bet nieko pikto nelinkiu...sakau,juk žinai mane,galima pasinaudot mano pastabom,jos nepiktybiškos tik kiek kritiškos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2009 02 06, 15:00)
su juokeliais ir aš įsijaučiu kartais,ypač su žmonėm kuriuos geriau pažįstu,tada pašiepiu taiklia fraze.bet nieko pikto nelinkiu...sakau,juk žinai mane,galima pasinaudot mano pastabom,jos nepiktybiškos tik kiek kritiškos smile.gif

Prisikandziojo dvi tokios ax.gif , as nesu is tu humoro megeju, tad man tie pasiaiskinimai "zinai, juk as tokia ir bla bla bla..." manes neveikia. cool.gif Daznai buna juokaujama ne laiku ir ne vietoje, o kasti i skaudziaisia zmogaus vieta, mazu maziausiai - slykstu. cool.gif
Vampyrais jusu nevadinu visu, tiesiog buvo pamastymas, matyt tiesiog esame visiskai skirtingi ir bendravimas su tokiais zmonemis mane vargina.
Linkiu sekmes ir geru, taikiu metu! mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2009 02 06, 15:00)
taip,kartelė aukšta kartais nepadeda,o kenkia,ir ne tik sau kartelė yra,bet ir kitiem.

Aš ožiaragis ir kaip mane tai knisa... aukšta kartelė kitiems. Atrodo, nu nori būti tu protinga, graži, pasiturinti ir t.t. tai ir būk, prie ko čia kitas, bet mano partneris privalo toks būti, kitaip manęs jis nesudomins. Esu žiauriai išranki ir visi tą žino laugh.gif o apie tuos juokelius tai jo.. aš kartais atrodo tik juokauju, paprastai, lengvai, bet kad įsižeidžia... doh.gif nesuprantu net, ties kur galėjau užgauti unsure.gif
Atsakyti