Įkraunama...
Įkraunama...

Ožiaragiai

QUOTE(Laurute... @ 2008 11 24, 15:11)
As  irgi einu pirma prie mylimo zmogaus,mat manasis svastykles  doh.gif  Tai kol jis prisidirbes galvoja kas cia kaltas , as netenku kantrybes ir einu aiskintis  doh.gif
O del meiles prisipazinimo,tai retai,kai "tokia'' nuotaika buna  rolleyes.gif
As sausio 8 gimusi  ax.gif

o as gimus sausio 17,vyras sausio 7,mama sausio 10,tate sausio 19 ir sitaip galiu testi...... pilna pas mus seimoje ir gimineje oziaragiu. kartu sutariam gerai,bet kai pasireiskia kiekvieno uzsuspyrimas tai tada jau nekas. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(JURGIDAR @ 2008 11 24, 18:24)
o as gimus sausio 17,vyras sausio 7,mama sausio 10,tate sausio 19 ir sitaip galiu testi...... pilna pas mus seimoje ir gimineje oziaragiu. kartu sutariam gerai,bet  kai pasireiskia kiekvieno uzsuspyrimas tai tada jau nekas. tongue.gif

biggrin.gif linksma jum thumbup.gif aš turiu artimą draugę ožiaragę-nu mes kažkuo artimos,šiaip sakyčiau,kad mes skirtingos,su ja net dorai nuo širdies nepakalbėsi nepafilosofuosi,bet šiaip kažkodėl mes sulipusios.Tiesiog "susigrojusios".abi iš to pačio molio,panašūs reikalavimai iš kitų...
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2008 11 24, 19:44)
biggrin.gif linksma jum thumbup.gif  aš turiu artimą draugę ožiaragę-nu mes kažkuo artimos,šiaip sakyčiau,kad mes skirtingos,su ja net dorai nuo širdies nepakalbėsi nepafilosofuosi,bet šiaip kažkodėl mes sulipusios.Tiesiog "susigrojusios".abi iš to pačio molio,panašūs reikalavimai iš kitų...

Aš pažįstu vieną moteriškę ožiaragį, kartais tenka susidurti, atrodo normali, nu bet kartais... mad.gif gun_rifle.gif ir aš pagalvoju, kažin ar aš irgi tokia durna? tas charakteris jos toks plauktelėjęs, tai tikiuos čia ne nuo ženklo priklauso laugh.gif čia jos asmeninės ir tik jai būdingos savybės laugh.gif
Atsakyti
O kaip kitiems oziaragiams sekasi sutarti su kitais oziaragiais???
Atsakyti
QUOTE(JURGIDAR @ 2008 11 25, 14:44)
O kaip kitiems oziaragiams sekasi sutarti su kitais oziaragiais???

mes abu su vyru ožiaragiai,gimę po Marsu,tai kai astrologė pamatė net išsižiojo,sako neįmanoma tokiems dviems gyvent po vienu stogu blink.gif na bet mes jokių bėdų neturim,sutariam thumbup.gif tačiau va su vyro sese,kuri ir ožiaragis,tai kariaujam nerealiai,niekaip nesugebam susikalbėt,skiriasi pažiūros ir pan.tai manau kad vieningos išvados negalima daryt schmoll.gif
Atsakyti
Labai rūpestinga, užjaučianti, turiu savo nuomonę ir geriau nesiginčyti, pavydi (ne tiek materialiai, kiek kalbant apie jausmus), ištikima... nemėgtu didelių nepažįstamų žmonių susibūrimo, nes jaučiuosi nejaukiai. Tarp "savų" galiu labai atsipalaiduoti ir būti savimi smile.gif sunkiai prie savęs prisileidžiu naujus žmones, ilgai stebiu ir tikrinu laugh.gif
[/quote]

Stai nuo cia, apibudinai, tarsi apie mane butum parasius smile.gif
Nors galeciau labai daug draugu tureti(sekasi bendrauti),taciau turiu pastovius kelis draugus, su kuriais daugybe metu draugauju,o nauji kazkaip "neprigyja" rolleyes.gif
O siuos metus,ypatingai gerais,tikrai nepavadinciau.Idomu, kokie kiti metai bus?
Atsakyti
Vis zada, kad kiti metai bus blogi oziaragiams, pagalvoju, tai sie skaitosi geri turbut doh.gif nors nepasakyciau, kad jau ziauriai blogi, bet kad geri schmoll.gif , o gal atvirksciai kiti bus geresni smile.gif
Siaip laukiu tigro metu, visada buvo thumbup.gif tigro metais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EVO: 01 gruodžio 2008 - 16:49
Sveikos ožiaragytės mirksiukas.gif
Aš irgi esu ožiaragė, man šie metai tikrai neblogi thumbup.gif
Kas rašėte apie save, man irgi tinka daugelis savybių, tik kažkaip gal geriau nepažįstamų rate jaučiuos, bet visada aišku mieliau renkuos nedidelį gerų draugų ratą smile.gif
O šiaip esu jautri, užjaučianti, gal net per daug pergyvenanti dėl savo artimųjų doh.gif Mama sako, kad esu perrūpestinga savo vaikučiui ir vyrui lotuliukas.gif O ką daryt, kai myli biggrin.gif
Maniškis vėžys, tai tenka kartais giliai atsidust ir patylėt geriau, kad neįsipliekstų mūšis biggrin.gif Nes jei ką pasakau, tai jam atrodo kaip įsakymas ir būtinai atvirkščiai daro doh.gif O visa kita tai liuks, sutariam gerai, vasarą bus 10 metų kaip kartu esam smile.gif Stengiamės taikytis su savo skirtumais smile.gif
Įdomu, kokie mums bus ateinantys metai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Melitta @ 2008 10 15, 22:40)
Mano vyras oziaragis-super vyras thumbup.gif

prutariu drinks_cheers.gif tik kad as avinas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(EVO @ 2008 12 01, 18:47)
Vis zada, kad kiti metai bus blogi oziaragiams, pagalvoju, tai sie skaitosi geri turbut  doh.gif nors nepasakyciau, kad jau ziauriai blogi, bet kad geri  schmoll.gif , o gal atvirksciai kiti bus geresni  smile.gif
Siaip laukiu tigro metu, visada buvo  thumbup.gif tigro metais

Jooo,pritariu,del kitu metu biggrin.gif Eina sau tie juodi menuliai ir pan.Uzsispirsim ir bus visai geri metai. ok.gif
Mes seimoj visi trys oziaragiai,todel idomu paanalizuoti bus,kuriam kokie metai bus. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnė @ 2008 12 13, 19:15)
Jooo,pritariu,del kitu metu biggrin.gif Eina sau tie juodi menuliai ir pan.Uzsispirsim ir bus visai geri metai. ok.gif
Mes seimoj visi trys oziaragiai,todel idomu paanalizuoti bus,kuriam kokie metai bus. rolleyes.gif

Kiek skaičiau, tai ne tokius ir blogus metus pranašauja, tiek meilės, tiek karjeros srityje ax.gif Na ir kaip ožiaragiams metų pradžia?
Atsakyti
Na man visai kol kas nebloga pradzia mirksiukas.gif ziuresim, kas bus toliau 4u.gif
Atsakyti