QUOTE(night_ @ 2008 11 22, 13:49)
Aš niekaip neišlemenu žodžio myliu... jis man toks nuvalkiotas... aš manau, kad artimas žmogus ir be šito žodžio supranta ir jaučia, ką aš jam jaučiu. Iš veiksmų... 

Ir man tas pats,na beveik gal,bet kai jau pasakau as tave myliu tai kaip fainiai pasijauciu

QUOTE(JURGIDAR @ 2008 11 22, 14:53)
Ir man tas pats,na beveik gal,bet kai jau pasakau as tave myliu tai kaip fainiai pasijauciu
o dar labiau tai kai isgirstu,nes mes abu oziaragiai 

Galėčiau išlementį tą žodį, bet nebūtų taip, kad nesusijuokčiau

Beje, jei susipykstu suo kuom, niekada niekada pirma neinu taikytis, čia yra blogas dalykas, bet man kitaip neišeina... geriau mėnesį būsiu viena, bet 'nesižeminsiu'

QUOTE(night_ @ 2008 11 22, 14:19)
O girdėti man tą žodį visai patinka, tik aišku laiku ir vietoj, kaip sakoma...
Ir ne dažnai... ne tada netenka prasmės, tas pats, kas geros dienos 
Beje, jei susipykstu suo kuom, niekada niekada pirma neinu taikytis, čia yra blogas dalykas, bet man kitaip neišeina... geriau mėnesį būsiu viena, bet 'nesižeminsiu'

O as kaip tik nors ir zinau kad ne mano kalte,bet taikytis einu pirma.Cia kalbant apie mylima zmogyti,o jei su draugais tai man 100 metu gali praeit pati nelysiu

QUOTE(night_ @ 2008 11 22, 14:19)
O girdėti man tą žodį visai patinka, tik aišku laiku ir vietoj, kaip sakoma...
Ir ne dažnai... ne tada netenka prasmės, tas pats, kas geros dienos 

vat vat del kompimentu tai as kitiems kam reia pasakyt galiu,bet tik jei tikrai jauciu nora pasakyti,o ne siaip sau.
O kai sau skirtus isgirstu retai kada patikiu esu labai labai savikritiska ir labai nuvertinu save,cia apie isvaizda kalbant.Tai rubus perku per didelius sau net nesimatuoju nes jau manau kad bus aptempta ir panasiai....,bet gryzus ziuriu,kad per dideli ruba nusipirkau.Retai taip buna,bet vat pasitaiko.
O kai sau skirtus isgirstu retai kada patikiu esu labai labai savikritiska ir labai nuvertinu save,cia apie isvaizda kalbant.Tai rubus perku per didelius sau net nesimatuoju nes jau manau kad bus aptempta ir panasiai....,bet gryzus ziuriu,kad per dideli ruba nusipirkau.Retai taip buna,bet vat pasitaiko.
QUOTE(winona @ 2008 11 22, 19:11)

Na nežinau, man ta frazė 'Aš tave myliu'

QUOTE(JURGIDAR @ 2008 11 22, 20:03)
vat vat del kompimentu tai as kitiems kam reia pasakyt galiu,bet tik jei tikrai jauciu nora pasakyti,o ne siaip sau.
O kai sau skirtus isgirstu retai kada patikiu esu labai labai savikritiska ir labai nuvertinu save,cia apie isvaizda kalbant.
O kai sau skirtus isgirstu retai kada patikiu esu labai labai savikritiska ir labai nuvertinu save,cia apie isvaizda kalbant.
Komplimentus sakau, bet retai, kai tikrai labai kažkaip gražiai žmogus atrodo, tai pasakau. Man kai ankščiau sakydavo komplimentus tai irgi nereaguodavau, galvodavau čia turbūt šiandien kiekvienai sako, o dabar jau priimu kažkiek, nors pagalvoju, ar tu gražesnių nematai?

Esu oziaragis ir cia pateiktas apibudinimas pakankamai teisingas... nors gimiau gruodzio 22 d (vos ne saulys), visiskai atiti ku oziaragio aprasyma. beje, vyras mergele, sutariam

QUOTE(night_ @ 2008 11 23, 11:56)
Na nežinau, man ta frazė 'Aš tave myliu'
niekada to nesakau, nežinau, man netinka kažkaip taip sakyti, aš nemoku taip saldžialiežuvauti, todėl man juokingai ganasi, na nemoku paaiškinti, tiesiog to žodžio nevartoju, arba neatsimenu... gal kada... kokiam savo gyvūnui pasakiau 

tokios frazes mano zodyne nera

QUOTE(Ruggiagele @ 2008 11 24, 12:08)
Esu oziaragis ir cia pateiktas apibudinimas pakankamai teisingas... nors gimiau gruodzio 22 d (vos ne saulys), visiskai atiti ku oziaragio aprasyma. beje, vyras mergele, sutariam 

Mes tą pačią dieną gimėm

QUOTE(night_ @ 2008 11 24, 12:23)
Mes tą pačią dieną gimėm
mergelė mano brolis, nežinau, kai ilgai nesimatom visai nieko, bet kai ilgiau tenka kartu pabūti tai nelabai
bet čia gal labiau dėl mano tokio užsispyrusio charakterio, niekad nenusileidžiu
o šiaip jis visai fainas 

aš ir pažįstu mergelę,toks traukiantis,kaip sakai fainas,bet nemanau,kad jis mane supranta,kartais aš tikrai atrodau trenkta

o kai retai jį sutinku,ganėtinai retai tai visai normaliai sutariam,tik kad mėgsta erzintis,yra tvarkingas,burblys,visad rampų nušviestas-visi jį mėgsta.Užtatai ir įdomus,nes aš tokia nesu
QUOTE(JURGIDAR @ 2008 11 22, 16:21)
O as kaip tik nors ir zinau kad ne mano kalte,bet taikytis einu pirma.Cia kalbant apie mylima zmogyti,o jei su draugais tai man 100 metu gali praeit pati nelysiu 

As irgi einu pirma prie mylimo zmogaus,mat manasis svastykles

O del meiles prisipazinimo,tai retai,kai "tokia'' nuotaika buna

As sausio 8 gimusi