Įkraunama...
Įkraunama...

Ožiaragiai

QUOTE(Laurute... @ 2008 11 24, 17:11)
As  irgi einu pirma prie mylimo zmogaus,mat manasis svastykles  doh.gif  Tai kol jis prisidirbes galvoja kas cia kaltas , as netenku kantrybes ir einu aiskintis  doh.gif
O del meiles prisipazinimo,tai retai,kai "tokia'' nuotaika buna  rolleyes.gif
As sausio 8 gimusi  ax.gif

Vseikos, ožiaragės! Įlindau čia visai netyčia, mat mano vyras ožiaragis, o aš svarstyklės. Laurute, pas mus kaip tik atvirkščiai. Jei aš neičiau taikytis, tai mano ožiaragiui šimtas metų iki tarpusavio taikos. Tai aš greičiau perdegu ir kulniuoju taikytis, nors ir visai kaltės jokios nejaučiu. Ir dar mat koks! Jis mat dar negali iš karto ir atleisti schmoll.gif Dėl draugų, tai mano vyriškis susipykęs su kuo nors nemato jokio reikalo taikytis, tiesiog išbraukia iš draugų rato ir tiek. (Nu čia aišku, jei jums įdomi nuomonė iš šalies.)
Atsakyti
Esu oziaragis smile.gif

nerealiai uzsispyrusi, vistiek padarysiu taip kaip man atrodys geriau tuo momentu kad tai ir butu neteisinga smile.gif Nemegstu prasyti patarymo ar pagalbos,visada viska noriu "iskapstyti" pati, su nepazystamais zmonemis visada laikau atstuma, nemegstu namu ir zemes ukio darbu, bet siaip asu darboholike 4u.gif
Bet tikrai mylimam zmogui pasakyti-myliu,pasiilgau man visai nesunku... Ir pati kartais kaip vaikas reikalauju daaaaaug demesio is savo brangiausiojo...
Nemoku ilgai pykti-esu kaip degtukas greit uzsipleskiu bet greit ir nurimstu..
Atsakyti
QUOTE(Lorkakiv @ 2009 01 26, 15:00)
Vseikos, ožiaragės! Įlindau čia visai netyčia, mat mano vyras ožiaragis, o aš svarstyklės. Laurute, pas mus kaip tik atvirkščiai. Jei aš neičiau taikytis, tai mano ožiaragiui šimtas metų iki tarpusavio taikos. Tai aš greičiau perdegu ir kulniuoju taikytis, nors ir visai kaltės jokios nejaučiu. Ir dar mat koks! Jis mat dar negali iš karto ir atleisti schmoll.gif  Dėl draugų, tai mano vyriškis susipykęs su kuo nors nemato jokio reikalo taikytis, tiesiog išbraukia iš draugų rato ir tiek. (Nu čia aišku, jei jums įdomi nuomonė iš šalies.)

Nu vat ir pas mus taspats,tik draugus is saraso braukau as lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JURGIDAR @ 2009 01 26, 19:27)
Nu vat ir pas mus taspats,tik draugus is saraso braukau as  lotuliukas.gif

biggrin.gif as ir viena atkirtau blush2.gif ne tai,kad nebe draugas ar ka,tiesiog jei pats nesusipranta pradet is naujo bendraut nesusiprasiu ir as cool.gif tuolabiau,kad del nesamones viskas ivyko.Man tai tie susipykimai dalinai lb gerai-pailsiu nuo zmogaus lotuliukas.gif tik susipykstu ir pagalvoju,aciu Dievui dabar atsoks kuriam laikui rolleyes.gif
Atsakyti
o as dar kersto planus kuriu mintyse per nakti ir diena ir anksciau ar veliai tam kas bloga padare man ar mano artimui buna nekas.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
čia rimtai kerštauji?? bigsmile.gif biggrin.gif num geras,aš gal ir pagalvoju,bet nekeršiju,nes tai kirstųsi su mano kai kuriom nuostatom ax.gif bet persukt kažką nemalonaus,kokį pokalbį,žodžius galiu belekiek laiko,tada jau susiprantu ką reikėjo sakyt ar daryt biggrin.gif nors..vaikystėj keršydavau biggrin.gif mylimai sesutei angel_not.gif
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2009 01 27, 20:53)
čia rimtai kerštauji?? bigsmile.gif  biggrin.gif num geras,aš gal ir pagalvoju,bet nekeršiju,nes tai kirstųsi su mano kai kuriom nuostatom ax.gif bet persukt kažką nemalonaus,kokį pokalbį,žodžius galiu belekiek laiko,tada jau susiprantu ką reikėjo sakyt ar daryt biggrin.gif nors..vaikystėj keršydavau biggrin.gif mylimai sesutei  angel_not.gif

Dazniausiai tai tik mastau apie ta zmogu ir linkiu jam tik blogo,ir dziaugiuosi kai kas jam atsitinka negero,bet cia jau jei tas zmogus labai pasikes ant dusios buna.O susidorot tai megstu taip kad net nesuprastu,kad cia per mane biggrin.gif Cia jau mano blogiausia puse kaip sakant atsiskleidziau,vat kokia galiu buti jei ka padaro ar izeidzia apsneka,apkaltina nebutais dalykais.paskui tie zmogeliukai nori atgal taikytis su manimi as jiems atleidziu,bet jau draugystes tokios niekada nebebus kaip pries tai. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(JURGIDAR @ 2008 11 24, 19:24)
o as gimus sausio 17,vyras sausio 7,mama sausio 10,tate sausio 19 ir sitaip galiu testi...... pilna pas mus seimoje ir gimineje oziaragiu. kartu sutariam gerai,bet  kai pasireiskia kiekvieno uzsuspyrimas tai tada jau nekas. tongue.gif

oi pas mus ozeragiu ir pylna... sausio 1,3,12,13,14,16,19, na o paskui ir dar trys, bet jie jau ne oziaragiai biggrin.gif
mano mama ir tete oziaragiai...ir vyras oziaragis...as ji pazystu jau kaip nulupta, na geles dovanos komplimentai retenybe, bet moka nustebinti kai nori wub.gif ... man labai patinka ju bruozas...kai ka nors paprasai...pirmiausia visada soks piestu.... bet tereikia tik islaukti ir nereikalauti, tada jie apgalvoje padarys tai ko tu nori lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Bent man tai metų pradžia labai puiki asmeninės savijautos prasme smile.gif o taip tai daug neaiškumų su artimiausiais žmonėmis jaučiu..
Atsakyti
Man metu pradzia nekokia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Amorito @ 2009 02 01, 18:27)
Bent man tai metų pradžia labai puiki asmeninės savijautos prasme smile.gif o taip tai daug neaiškumų su artimiausiais žmonėmis jaučiu..

būtent tai ir buvo pranašaujama šiem metam-nesutarimai su artimaisiais unsure.gif
Atsakyti