Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių puokštelės ir suknelės

na tada aš atsisakyčiau pulko visai... nes tikrai kiekvienai pamergei viską supirkti neįstengčiau... juk joms reikia nusipirkti ,pasisiūti ar įsinuomoti suknelę, o visa kita ir taip rūpinu aš.... tai jei tiek negali tai atsiprašau... man dovanos visai nerūpi, net nesitikiu iš vestuvių dovanų namų statytis... biggrin.gif
Atsakyti
sukneles pacios nomuosis, vaikinai kostiumus turi, tai tik marskinius pagal pamergiu spalva sunkiu ir kaklaraiscius nupirks jie patsis.
suorganizuoti mergvakari pamergems
pamerges tortas, pamergems
ispirkimuj saldainia pamergems
papuosti masinas (ryte pamergems ir pabroliams, mes nupirksim
bernavakrio organizavimas pabroliam
puokstteliu pirkimas pabroliam
alkoholsi stalo ispirkimuj, pamergiu atgavimuj ir t.t. pabroliams
cia kiek zinau visa gyvenima taip buvo ir mano pabroliai ir pamerges nieko pries nes zino, kad tai turi buti wink.gif
kiekvienas daro kaip nori, o kai cia pasakitai toks vaizdas kad jaunieji jei kelia vestuves tai jau milioneriai.. mano vestuves finasuoju as su MB ir neikas kitas neprisideda, abu studentai as nedirbu, tik vyras, tai mums tai yra labai sunku.. tai va taip ir guanas.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l-onely @ 2008 05 11, 13:58)
mano vestuves finasuoju as su MB ir neikas kitas neprisideda, abu studentai as nedirbu, tik vyras, tai mums tai yra labai sunku.. tai va taip ir guanas.. smile.gif

drinks_cheers.gif
Eh, kai pagalvoju... pries daugokai metu mano brolis buvo pabroliu keliose vestuvese, as pamergyte deja tik vienose pries 5 metus... Bet tuomet niekas net nediskutavo, kad jaunoji ar jaunasis kazka mums pirktu g.gif pabrolys pirko saldainius, puokste pamergei, alkoholi, sau kostiuma ir visa kita apranga, plius kartu su visais pabroliais mokejo uz fotoatelje... o as - nors buvo net 10 pamergiu, kaip ir kiekviena nesiausi torta (aisku kai kuriuos paskui net ismest teko, nes niekas ju nesuvalge), saldainiu, puosem masinas (mokejom uz tai), ir mokejausi uz visa savo grozi... ir dar pati puokste pirkausi...o ir fizinis darbas - sale puosiau vos ne viena, tik jaunoji padejo...
Na, bet dabar viskas truputi keiciasi. Siaip tai as manau, jog jei nuotaka grieztai isrenka konkrecias sukneles pamergems, net neklausdama ju nuomones, tuomet galetu pati ir apmoket g.gif
Atsakyti
Na as tai pasakiau ko noriu tai kam pasakiau visi sutiko, o kam nepatiks, niekada nieko neverciu, mano mama savo laiku buvo visuose savo draugiu vestuvese tai yra apie 10-20 ir nesiskunde, daba sukneliu turi kalnus,. pasiziuri, sako miela prisiminus, o dar kai pagalvoji daba gali isinuomuoti jei siutis nenori tai isvis gerai smile.gif
ir nemanau kad del geriausios drauges viena diena ir su nemegstama spalva negali pabuti, as tai galeciau, man tikrai negaila, buvus vienose tik vestuvese ir nieko, susiorganizavau viska, viska padejau daryt kaip reikia, ir nieko baisaus nemaciau, toks gyvenimas, as noriu vestuviu sau, o ne pamergytem, kai ju bus as ta pati galesiu daryt wink.gif
tad tas pasakymas, kad daug kainuoja tai sias laikais vestuves kainuoja 20-50tuks, ir tai kainuoja janiesem, gal kam tevai padeda, bet yra kam nepadeda tai kas daugiau isleidzia ar pabroliai su pamergem ar jaunieji? puokstytes as ir manau gal pati pirksiu, bet daba pagalvojau, kad man jau neuzteks niekaip pinigu tad pabroliai nesiginciaja del 20lt
Atsakyti
as tai galvoju, kad pamergem ant sukneliu p 50lt duosiu ir viskas, nes uz viena suknele 200 lt..
Atsakyti
As buvau issirinkus kaune Nuotaku namuose ilgas uz 150 lt, nuo 180 lt, o dabar uzsakiau pusilgias po 130 lt ir dar viena siuna uz tokia pat kaina. 4u.gif Ir pamerges susimokes pacios.. nes ir taip manau kad pigiai radau..o sukneles tikrai naujos ir grazios. thumbup.gif O pvz Afrodites paslaptys kur uyra, tai kainas is lempos jauciu nustato..paprastos sukneles 200 lt!!!!!!!! doh.gif tipo pas juos pigesniu ner.. verysad.gif ten ner uz ka tiek moket..!
Atsakyti
man net klausimas nekilo kas pamergem sukneles pirks,niekada nepirkciau.ir taip daug islaidu,na maniskem net nereikejo sakyti,kad paciom teks moket.pabroliai turi kostiumus,na o puokstes nupirksiu as smile.gif
Atsakyti
As sumokejau avansa uz pamergiu sukneles po 50 Lt, o joms liks susimoketi po 150 Lt. 200 Lt kazkaip labai jau daug atrode. O man tokia suma nuo vestuviu biudzeto tik smulkmena (nors is ju visos islaidos ir susideda biggrin.gif ) Puokstelemis aprupinsiu irgi as.
Atsakyti
na, o pas mane pamergės pačios sukneles nuomosis smile.gif as pasirūpinsiu tik jų puokštėmis ir gėlytėmis i vaikinų švarkų atlapus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(yoyo @ 2008 05 19, 10:35)
As sumokejau avansa uz pamergiu sukneles po 50 Lt, o joms liks susimoketi po 150 Lt. 200 Lt kazkaip labai jau daug atrode. O man tokia suma nuo vestuviu biudzeto tik smulkmena (nors is ju visos islaidos ir susideda biggrin.gif ) Puokstelemis aprupinsiu irgi as.

As irgi galvoju,kad reiktu man kazkiek dasideti prie pamergiu suknyciu,nes jos joms kainuos 250Lt, tai kaip sakei yoyo 50Lt dasidejus vis joms geriau... Ir mes mokam uz gelytes pamergem, pabroliam, pirsliam ir sau aisku... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lolita`777: 24 gegužės 2008 - 19:46
QUOTE(Lolita`777 @ 2008 05 24, 20:44)
As irgi galvoju,kad reiktu man kazkiek dasideti prie pamergiu suknyciu,nes jos joms kainuos 250Lt, tai kaip sakei yoyo 50Lt dasidejus vis joms geriau... Ir mes mokam uz gelytes pamergem, pabroliam, pirsliam ir sau aisku...  lotuliukas.gif

O pirslienei ne pirslys puokste perka? blink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2008 05 25, 17:06)
O pirslienei ne pirslys puokste perka?  blink.gif  4u.gif

KAip kas susitaria kas uz ka mokes..
Atsakyti