kaip apskritai galima sakyti, kad darbas, kuriam as vadovavau yra blogas? tai vadinasi blogai vadovavai
na nieko sau, kaip buna
kaip apskritai galima sakyti, kad darbas, kuriam as vadovavau yra blogas? tai vadinasi blogai vadovavai
- studentas cia ne prie ko...
o as kad nenesiau kyyysio, tai darba irgi nuvertino prastu, o vadovas pavadinima klaidingai informavo, likau durnes vietoje ir atidejo gynima, zinau, kad "ima" bet as netokia...ir dar, sakiau niekada nepirkau jokio darbo, sake, nejuokinti, tai kaip itikinti tokias lervas
tipo per savaite neparasyciau diplominio, nors super literaturos turejau, o per savaite uz pinigus nusipirkciau, fukc tokioms apsimetelems idealistem, as esu jau auksciau, ne del kysiu mokiausi, studentai niekada negaus jokios dovanos ir pagarbos, taip jau yra
nebent į sikna lystum ir pritartum, kad ir ka peizetu
reikia i teisma paduoti uz kysius, o ne kisti (uzkisti)
Vat po visko, kaip atsidėkojimą už pagalbą - visada prašom, manau kad niekas nesupyks, jei tai daroma nuoširdžiai.
Aš savo darbo vadovei irgi nieko prieš gynimą nedaviau. Bet per gynimąsi ji mane vis tiek palaikė, padėjo atsakyt į kai kuriuos klausimus. Po visko nunešiau saldainių dėžutę ir butelį brendžio- tiesiog kaip padėką. Ir viskas
grazu, kai po visko atsidekoji, bet nesti tam, kad gerai nakti miegotum
O kazin kaip KTU. Socialiniu mokslu fakultete.
nu ir tema, aš baigiau jau ir magistratūrą, bet jokių kyšių nenešiau, nei dovanėlių, tik po abiejų gynimų vadovėms įteikiau po puokštę kaip padėką
jėėėzau kokia aš naivi
panašiai kai ir pievu_ragane. Baigiau bakalaura- nė sykio nieko niekam nedaviau, o dabar ir magistrą turėčiau baigti. Ale apie "padėkas" vadovams net nepagalvojau
Kažkaip visad masčiau- kiekvienas dirbam savo darbą- aš rašau tu taisai.Juk ir taip už studentą jie nemažai gauna. Kad dabar nesumeluot už bakalaurą berods arti 1000lt. o už magistrą dar daugiau. Na bent jau aš taip girdėjau...
Ale dabar mane sumakalavot. tai gal tikrai reikia stebėti ar reikia ar ne "tos dovanos".
ale dabar kai pagalvoju kokia aš naivi
dar kai kursinį tik rašiau mano dėstytoją man ir buvo padarius fintą- kai pataisiau visą darbą pagal jos nurodymus kitą dieną ji pasakė kad net negali į jį žiūrėti ir kad jai nelygis tokį skaityti! o aš tai nuoširdžiai dėl to pergyvenau- juk pasirodo va ko jai reikėjo
Ale kad jau aivi iki sielos gelmių- tai nuėjau į katedrą pas save ir pasakiau: taip ir taip mes su vadove skirtingai matom temą, negalim karu dirbti bla bla bla ir aš noriu ją pakeisti
Nes aš tikrai maniau kad nesutampa mūsų požiūriai
ale ot naivuolė
Kaip dabar juokas ima kai prisimenu kad man vos iš univero išėjus pati vadovė man skambino- tipo kas atsitiko, čia tik nesusipratimas, juk ir darbas toks geras ir t.t.
aš tada nustebau tokiu pasikeitimu, o pasirodo pati nežinodama kyšininkavimą įskundžiau
beje kas VDU politikos katedroj mokėsi tai kaip ten su "davimais ir nedavimais"?
Ale dabar mane sumakalavot. tai gal tikrai reikia stebėti ar reikia ar ne "tos dovanos".
ale dabar kai pagalvoju kokia aš naivi
aš tada nustebau tokiu pasikeitimu, o pasirodo pati nežinodama kyšininkavimą įskundžiau
beje kas VDU politikos katedroj mokėsi tai kaip ten su "davimais ir nedavimais"?
Baigiau ir bakalautūrą, ir magistratūrą - ne tik kyšio, bet ir gėlių nenešiau nėkart. Na tik prieš kai nuriuos egzus mesdavomės ant gėlių visą grupė - per bendrabutinius gandus išsiaiškindavom, kam pakels nuotaiką. Dabar jau žiūriu iš kitos pusės - t.y. pati trečius metus vadovauju bakalauriniams ir dar kursiunių krūvą pas mane ginasi. Dėl kyšininkavimo jau kartelį į nemalonią padėtį patekti teko
Pasakiau ne, kelis kartus - vis pikčiau, o man vistiek kabinete paliko
Situacija baigėsi taip, kad studentei teko labai raudonuoti ir pasiimti savo maišelį... Aš ją užjaučiu, bet ką man reikėjo daryti??? Tas lauknešėlis buvo po kursinio gynimo - gynėsi labai silpniai, sunkia sąžine parašiau teigiamą pažymį, ne iš pirmo karto. Gal dėl to "ne iš pirmo karto" gal ir sumastė, kad kyšio reikia?
Buvo ir daugiau siūlymų "atsimokėti", bet kažkaip išsiaiškindavom greitai, tik tas vienas atvejis kol kas šlykštokas išėjo...
Dėl gėlių - man asmeniškai maloniau, kai padėkoja be jokių gėlių. Pernai po gynimų iš vienos diplomantės gavau gėlių, priėmiau. Bet vadovaudamas daugiau širdies įdedi tikrai ne todėl, kad gėlių tikiesi. Man negaila savo laiko ir pastangų tada, kai ir pats studentas domisi, nuoširdžiai dirba.
San, o kodėl vadovas kaltas dėl blogo darbo
? Kiek nori gali vadovauti, bet gi jei studentas nedirbai taigi pats nesėsi ir neparašysi.
Buvo ir daugiau siūlymų "atsimokėti", bet kažkaip išsiaiškindavom greitai, tik tas vienas atvejis kol kas šlykštokas išėjo...
Dėl gėlių - man asmeniškai maloniau, kai padėkoja be jokių gėlių. Pernai po gynimų iš vienos diplomantės gavau gėlių, priėmiau. Bet vadovaudamas daugiau širdies įdedi tikrai ne todėl, kad gėlių tikiesi. Man negaila savo laiko ir pastangų tada, kai ir pats studentas domisi, nuoširdžiai dirba.
San, o kodėl vadovas kaltas dėl blogo darbo
QUOTE(Ryziuke @ 2005 10 08, 10:19)
Na, aš ne politikos katedroj, bet man atrodo, kad visam VDU su kyšiais neprasisuksi. Kažkaip to univero politika tokia
Pati irgi pamačiau temą