Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos diplominio vadovams (ir ne tik)

QUOTE(raganiukste25 @ 2010 06 17, 10:39)
As manau kad atsidekoti destytojams uz pagalba tikrai nera blogis. Zinoma,jeigu destytuvas niekuom nepagelbejo rasant darba,tai ir nenusipelne nieko, bet mano atveju ir rasant bakalaurini ir dabar magistrini, darbo vadovai tikrai geri pasitaike,padeda, paaiskina,nera jokiu problemu del susitikimo,tai man tikrai negaila atsidekoti saldainiu dezute  rolleyes.gif  o jeigu iseis parasyti MBD, tai ir didesne dovanele nunesiu  biggrin.gif

Aš ir manau, kad nieko tokio ir net gražu atsidėkoti dėstytojui už pagalbą, jei jis tikrai padėjo ir buvo to vertas. Aš pati drauge su grupioke, kuri taip pat rašė darbą pas tą pačią dėstytoja nupirkom saldainių ir arbatų rinkinuką ir gėlių. Tada aplankėm dėsytoją ir kartu išgėrėm arbatą smile.gif paplepėjom.
Atsakyti
As asmeniskai vadovui saldainiu dezute nunesiau, tai jis liepe nestis su visa laboratorija pasidalinti, ir kad po to prisijungs. Nors vadovas del darbo padejo gana daug, bet tiesiog... toks zmogus.
Atsakyti
Neisivaizduoju saves nesancios kokia tai padeka savo vadovei. Pas mus kazkokios antipatijos
Atsakyti