Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos diplominio vadovams (ir ne tik)

QUOTE(indre_n @ 2005 11 06, 15:54)
nenoriu duoti, taciau paklausau kaip cia visos duoda...atai baisiu darosi...as bakalaure nedaviau ir cia nesiruosiu...tik va paskaui galvoju ar nebus blogiau jei visi duoda o as ne....
o ka teises univere neima?

Aš dabar kaip tik studijuoju MRU magistrantūroje neakivaizdžiai 1 kurse. Na, manau, jog teisės universitete duoti kyšį labai rizikinga. Gali ir iš universiteto už tokius dalykėlius pašalinti. doh.gif
Bakalaurą baigiau VDU. Diplominio vadovei, eidama su ja susitikti, nupirkdavau geros kavos ir brangesnių saldumynų, o Ji man kavutės paruošdavo ir plepėdavome kaip dvi kolegės. Tačiau MRU aš neišdrįsčiau net šokoladuko magistrinio vadovui nunešti blink.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūra_: 06 lapkričio 2005 - 19:15
QUOTE(Jūra_ @ 2005 11 06, 20:14)
Aš dabar kaip tik studijuoju MRU magistrantūroje neakivaizdžiai 1 kurse. Na, manau, jog teisės universitete duoti kyšį labai rizikinga. Gali ir iš universiteto už tokius dalykėlius pašalinti.  doh.gif
Bakalaurą baigiau VDU. Diplominio vadovei, eidama su ja susitikti, nupirkdavau geros kavos ir brangesnių saldumynų, o Ji man kavutės paruošdavo ir plepėdavome kaip dvi kolegės. Tačiau MRU aš neišdrįsčiau net šokoladuko magistrinio vadovui nunešti  blink.gif  doh.gif

dekui dekui, isklaidete man abejones g.gif , nenesiau niekada kysiu jokiems destytojams ir nenesiu toliau...o neapsiginsiu, tai ginsiuosi kitais metais, nu ir kas doh.gif
Atsakyti
Na ką galiu pasakyt dėl tų dovanėlių g.gif tai tikra tiesa, pernai baigiau VPU, rašiau baigiamąjį, pradžioj panašu, kad kaip ir kitom, buvo lyg ir nieko darbas, o vėliau ką tu aš tavęs net neprileisiu į kontrolinį gynimą schmoll.gif , bet po dovanėlės rašėm kelios pas vieną dėstytoją susimetėm po 100lt,. taigi sumoj 600lt, ir viskas toliau ėjosi kaip sviestu patepta. Ir štai turiu diplomą. thumbup.gif
Atsakyti
Dabar rašau bakalauro baigiamąjį darbą - turėjau pasikeisti bakalauro vadovą - oficiali priežastis - jis turi biuletenį, neaišku, kada pasveiks. O neoficiali, reali padėtis tokia - bakalauro gynimas gegužės 15, prašau paskirti susitikimui datą(sausio pabaigoje veiksmas - teorinę dalį reikia "padailinti", gal pakoreguoti pavadinimo formuluotę, tyrimo 20 (iš 100 reikalaujamų)vienetų jau atlikta)gaunu iš vadovo žmonos(ji taip pat dėstytoja, tik kitame fakultete) e-mailą"Gerb.XXX ,
likus 3 menesiams iki bakalauro darbo gynimo temos keisti negalima. Leidziama patikslinti tema, bet ne ja kardinaliai pakeisti.
Jusu vadovas abejoja, ar Jus atlikote tyrima: jis mano, kad apskritai jokio darbo rasyti net nepradejote, todel dabar ieskote, kaip isbristi is sudetingos Jums situacijos.. Jei turite surinkusi tyrimo duomenis, siulome Jums atvezti juos i universiteta ir aptarti, ka galima is to padaryti - laika galime suderinti el.pastu.
Jei tyrimas iki siol neatliktas, darbo parasyti ir apipavidalinti Jus nebespesite. Tokiais atvejais studentai gali atideti darbo gynima iki kitu mokslo metu.
Taigi laukiame Jusu apsisprendimo - ginsite darba su tuo ka turite, ar atidesite. Justurite teise apsispresti.".Kaip jums situacija?. Nuėjau į dekanatą ir paparašiau pakeisti vadovą, pasirodo ne viena - tą patį vadovą keitėsi ir viena magistrantė. Jei kam įdomu veiksmas SU. dabar turiu kitą vadovę, ir labai ja patenkinta:)
Atsakyti
QUOTE(rpusevic @ 2006 03 04, 20:23)
Na ką galiu pasakyt dėl tų dovanėlių  g.gif tai tikra tiesa, pernai baigiau VPU, rašiau baigiamąjį, pradžioj panašu, kad kaip ir kitom, buvo lyg ir nieko darbas, o vėliau ką tu aš tavęs net neprileisiu į kontrolinį gynimą schmoll.gif , bet po dovanėlės rašėm kelios pas vieną dėstytoją susimetėm po 100lt,. taigi sumoj 600lt, ir viskas toliau ėjosi kaip sviestu patepta. Ir štai turiu diplomą.    thumbup.gif

na o as nieko nedaviau savo baigiamuju darbu vadovams, nei bakalaure nei magistre, ir va jau turiu du diplomus lotuliukas.gif
Atsakyti
Niu aš KTU baigiau bakalaurą, jokio kyšio nenešiau, nors kolegė tai pačiai vadovei nešė (nelabai vadovė patenkinta buvo, bet kiek žinau priėmė dovaną). Ir ką. Abi diplomus vienodus gavom, o mane vadovė per gynimą net pagyrė. Kolegė 8 gavo, aš 10. Aš prieš kyšius, ir nemoku jų duoti. (Ėjau į masažus, mama sako, duok, taip reika. Nu nepakilo man ranka, padarė tuos 10 masažų ir taip) thumbup.gif
Atsakyti
Aš savo magistro vadove buvau labai patenkinta. Visada kai reikėjo - man padėjo, o buvau tikrai ne vienintelė, kuri darbą pas ją rašiau.
Taigi, aš ir mano bendramokslės atidavusios darbus pas ją nuėjome su simboline dovanėle ir padėkojome už pagalbą, nes tikrai buvo verta. O šiaip nei karto per 6 studijų metus nenešiau nei kyšių dėstytojams, nei kokiu nors būdu stengiausi jiems įsiteikti... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ginija: 13 kovo 2006 - 17:08
Savo diplominio darbo vadovei nedaviau nieko. O ir nebuvo uz ka. As jos konsultacijom nesinaudojau. Pati viska parasiau ir is karto nunesiau visa darba parasyta, susiuta. Pataisyt nieko nereikejo, prie nieko prikibt negalejo. Ir is viso, ji man kaip konsultuojantis ar patariantis asmuo nebuvo reikalinga. Vat kokia as savarankiska ax.gif
Atsakyti
nemokuaš kišių duoti, neįsivaizduoju kaip tą tektų daryt blink.gif bet dabar rasau diplominį ir vadovė mano svelniai tariant mieganti grazuolė, tai vis mintis kirba, gal pabustų ji nuo tos dovanėlės g.gif
susitinkam pasikonsultuot, o ji- atsiuskit medž.el.paštu aš susikoncentruosiu, paskaitysiu ir jum atrašysiu. tie atrasymai vyksta po pora savaičių doh.gif darba reikia parašyti iki gegužės, o as dar vis derinu turinį ir literatūrą, teorinės dalies net neskaitė, nes nesuderintas turinys, o dar tyrimą reikia padaryt, kuriam anketas sudariau, bet reikėjo pataisymų, į kuriuos atsako laukiu jau dvi savaites - kosmaras, o ne rašymas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(airara* @ 2006 03 22, 08:01)
nemokuaš kišių duoti, neįsivaizduoju kaip tą tektų daryt blink.gif  bet dabar rasau diplominį ir vadovė mano svelniai tariant mieganti grazuolė, tai vis mintis kirba, gal pabustų ji nuo tos dovanėlės  g.gif
susitinkam pasikonsultuot, o ji- atsiuskit medž.el.paštu aš susikoncentruosiu, paskaitysiu ir jum atrašysiu. tie atrasymai vyksta po pora savaičių  doh.gif  darba reikia parašyti iki gegužės, o as dar vis derinu turinį ir literatūrą, teorinės dalies net neskaitė, nes nesuderintas turinys, o dar tyrimą reikia padaryt, kuriam anketas sudariau, bet reikėjo pataisymų, į kuriuos atsako laukiu jau dvi savaites - kosmaras, o ne rašymas  doh.gif

Patariu ilgai nelaukti, ir nėra čia ko bijoti.
Atsakyti
nešėm po visko. gėlės + čekis iš sarmos. kaip supratom iš veido išraiškos jis tikėjos tik gėlių. ax.gif
Atsakyti
O šiaip žinokit labai priklauso nuo diplominio vadovo. Taip gavosi, kad su savo diplominiu vadovei savaitgalį tai pagadinau konkrečiai, na galvoju, kad negražiai čia gavosi, reik nors saldainių nunešt, nupirkai "Rafaelo" (nu pripažinkim, moteriškės dažniausiai juos mėgsta, pirk neprašausi), atėjau pas ją ir vienaip siūliau ir kitaip ir bandžiau aiškint, kad pagadinau savaitgalį, etc., bet nepaėmė, pasakė, kad jai už tai pinigus moka, situacija dar ne pati baisiausia jos praktikoje, o paėmus saldainius nebegalėtų pažiūrėt man į akis. Taip kad čia jau kaip kam pasiseka su darbo vadovais. smile.gif
Atsakyti