QUOTE(trr @ 2008 07 22, 19:06)
net nešautų į galvą nešti, net jei darbas staiga pasidarytų blogas, nė nepagalvočiau, kad dėl negauto kyšio

bet atsidėkoti pinigais ar buteliais.. nee
Pritariu
Man iš tikro net į galvą nešovė, kad yra tokia tradicija - nešti padėkas darbo vadovams (apie kyšius tai išvis nėra tokių minčių

nugriūčiau jei paprašytų, nei man, nei fakultetui įprasta )
Bet kadangi mano darbo vadovė kažkodėl labai mane vertina ir labai mane myli ir šiaip visai gerų minčių ir idėjų yra numetusi mano temai, ir šiaip nereali, tai nusprendžiau atsidėkot

. Paklausiau kursiokų, o anie pasakoja apie tokias dovanas, kaip buteliai brendžio ar kažkas pan.

Na, sakau įdomiai, kažkaip man visiškai nesiriša butelys su universitetu, atleiskit

Lyg nebūtų labiau susijusių daiktų

tačiau va liko savaitė, gal daugiau, tai dabar svarstau ką čia įdomaus mano vadovei padovanojus

Ką nors sugalvosiu, čia dar paskaičius
Papildyta:
QUOTE(rpusevic @ 2006 03 04, 20:23)
Na ką galiu pasakyt dėl tų dovanėlių

tai tikra tiesa, pernai baigiau VPU, rašiau baigiamąjį, pradžioj panašu, kad kaip ir kitom, buvo lyg ir nieko darbas, o vėliau ką tu aš tavęs net neprileisiu į kontrolinį gynimą

, bet po dovanėlės rašėm kelios pas vieną dėstytoją susimetėm po 100lt,. taigi sumoj 600lt, ir viskas toliau ėjosi kaip sviestu patepta. Ir štai turiu diplomą.
Ir čia atseit turėtų būt linksma

Abejoju, kad geram studentui reikia kyšių, kad ir VPU