Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos diplominio vadovams (ir ne tik)

QUOTE(jola1234 @ 2009 01 18, 00:46)
Me nors ir dviese rasem tiek bakalaura tiek magistra pas ta pati destytoja nedavem pinigais o dovanom.kai bakalaura rasem iteikem graziu roziu ir vaza, o kai magistra grazia vazonine gele.destytojas tikrai buvo geras ir jis siaip tokiu dovanu ne labai ima. smile.gif todel, kad neisizeistu mes padovanojom po viesuju darbu gynimo smile.gif kai magistrini gynemes ir iteikem net apsiverke smile.gif nepamirsiu niekad savo vadovo thumbup.gif  smile.gif

Su tokia rašliava aš net gintis nebūčiau prileidusi smartass.gif
Atsakyti
QUOTE(luxuriukas @ 2009 01 22, 20:31)
Su vyru vadovu tai nezinau, siaip mano grupiokai nese buteli ir viskas smile.gif
Na o jei to nenori tai geles netiks sutinku, tokia dovana moteriai priimtinesne  ax.gif

Gėlės tinka visiems ir visada. Kažkoks provincialus mąstymas, kad vyrams gėlės netinka. Kokiam kaimiečiui iš traktorio išsiritusiam gal ir nereiktų, bet čia išprusę asmenys, todėl net neabejoju, kad labai džiaugtųsi gėlėmis.
Atsakyti
bakalaure mano vadovas buvo superinis wub.gif labai padėjo,jokių problemų nebuvo dėl susitikimų ir t.t aš jam dovanėlę nunešiau po gynimo kitą dieną.
nešiau gerą vyno butelaitį ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Lina*: 27 sausio 2009 - 21:57
QUOTE(laisla @ 2009 01 27, 11:29)
Gėlės tinka visiems ir visada. Kažkoks provincialus mąstymas, kad vyrams gėlės netinka. Kokiam kaimiečiui iš traktorio išsiritusiam gal ir nereiktų, bet čia išprusę asmenys, todėl net neabejoju, kad labai džiaugtųsi gėlėmis.

Kiek zmoniu tiek nuomuoniu, sutinku kad nera aiskiai nustatyta. Rasiau is savo varpines.
Jei buciau vadovas diplomantui, nenoreciau geliu, nu ka as su ta puoskte daryciau, zmonai arba artimiausiai destytojai-kolegei paduociau biggrin.gif paskaitu vasara nebebuna, tai auditorijos puosti ir nematau prasmes smile.gif
Nekalbu apie degtines arba metaxos buteli vadovui - galima skanaus vyno pasmaguriavimui namuose smile.gif Visgi kiek grupioku nese dovanas vyrams tai buteliais patenkinti buvo smile.gif

Tai tik mano nuomone, kurios neprivalu paisyti biggrin.gif
Atsakyti
mano vadovė nenusipelnė nei nuvytusios puokštės doh.gif , bet įtūžiui atslūgus ir pagalvojus, kad nebūtinai turi būti tokia pati kiaulė,kaip ir ji doh.gif , nupirkom puokštę ir nunešėm į jos kabinetą, ar pasiėmė nežinau, ir man nesvarbu, kaip ir jai buvo nesvarbu niekas verysad.gif , kaip sakant kaip šauksi taip atsilieps 4u.gif
Atsakyti
Pavasarinių gėlių puokštė ir saldainių dėžutė, kurios nepriėmė biggrin.gif
Atsakyti
kyšio niekam niekad nenešiau, nes neprireikė, o antra vertus pas mus fakultete nėra tradicijos, o kiek įsivaizduoju, dalis dėstytojų pas mus gana principingi, tai gal su tokiais dalykais ir užsitraukti nemalonę gali žmogus... O pačiam univeritete, kalbu apie ktu, yra imančių dėstytojų, nesunku aplinkiniais keliais, netgi "stafkes" susižinoti.
O šiaip esu įteikus savo magistro vadovui saldainių dėžę bet jau po visų atsiskaitymų. Kiti grupiokai nešė gėrimus, bet manasis nusistatęs prieš gėrimus, o yra smaližius, tai kiek suprantu pataikiau. Bakalaurinį darbą praktiškai parašiau viena, abejoju, ar tas vadovas bent perskaitė mano darbą normaliai, tai nemačiau reikalo kažką dovanoti.
Atsakyti
gal ir buvo situaciju kai reikedavo kysius duoti, bet viskas priklauso nuo kysio emejo, kas tai per zmogus. mano fakultete nei vienam kysio neiduosi schmoll.gif gal dovanas ir paimtu, bet turi buti proga, o ne tada kai jaucia, kad studentas kazko tikisi ax.gif
pvz teko susidurti su tokia destytoja, kuri aiskiai pasake, kad vyru islaikiusiu pas ja egzaminus procentas didesnis , nei moteru doh.gif ir ka gi ji tuom norejo pasakyt ? biggrin.gif
zodziu nuo zmoniu bjaurumo viskas priklauso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringute22: 23 sausio 2010 - 17:27
Niekad nebuvau apie tai net susimasciusi doh.gif turesiu dabar ta omeny... nors nenesiu kysio... galeciau tik padeka...

O gal kysio davimas daug kuo susijes su idetom pastangom ar mokslo gabumais... o gal nuo universiteto...
cia tik pasvarstymai... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2008 07 22, 19:06)
net nešautų į galvą nešti, net jei darbas staiga pasidarytų blogas, nė nepagalvočiau, kad dėl negauto kyšio  blink.gif
bet atsidėkoti pinigais ar buteliais.. nee schmoll.gif

Pritariu biggrin.gif

Man iš tikro net į galvą nešovė, kad yra tokia tradicija - nešti padėkas darbo vadovams (apie kyšius tai išvis nėra tokių minčių doh.gif nugriūčiau jei paprašytų, nei man, nei fakultetui įprasta )
Bet kadangi mano darbo vadovė kažkodėl labai mane vertina ir labai mane myli ir šiaip visai gerų minčių ir idėjų yra numetusi mano temai, ir šiaip nereali, tai nusprendžiau atsidėkot wub.gif . Paklausiau kursiokų, o anie pasakoja apie tokias dovanas, kaip buteliai brendžio ar kažkas pan. blink.gif Na, sakau įdomiai, kažkaip man visiškai nesiriša butelys su universitetu, atleiskit hihihi.gif Lyg nebūtų labiau susijusių daiktų biggrin.gif tačiau va liko savaitė, gal daugiau, tai dabar svarstau ką čia įdomaus mano vadovei padovanojus bigsmile.gif Ką nors sugalvosiu, čia dar paskaičius
Papildyta:
QUOTE(rpusevic @ 2006 03 04, 20:23)
Na ką galiu pasakyt dėl tų dovanėlių  g.gif tai tikra tiesa, pernai baigiau VPU, rašiau baigiamąjį, pradžioj panašu, kad kaip ir kitom, buvo lyg ir nieko darbas, o vėliau ką tu aš tavęs net neprileisiu į kontrolinį gynimą schmoll.gif , bet po dovanėlės rašėm kelios pas vieną dėstytoją susimetėm po 100lt,. taigi sumoj 600lt, ir viskas toliau ėjosi kaip sviestu patepta. Ir štai turiu diplomą.    thumbup.gif

Ir čia atseit turėtų būt linksma doh.gif Abejoju, kad geram studentui reikia kyšių, kad ir VPU
Atsakyti
Aš ir pritariu, kad jei tu manai, jog darbas geras ir dėstytoja pabaigoje sako, kad blogas, tai tikrai nereikia nešt kyšio. Jei man būtų tokia situacija, tai aš tiesiog atsisakyčiau tos dėstytojos ir ji nieko negalėtų padaryti nei prileisti, nei neprileisti prie gynimo. O už tą dėstytoja parašytų pažimį katedros vedėjas.
Atsakyti
As manau kad atsidekoti destytojams uz pagalba tikrai nera blogis. Zinoma,jeigu destytuvas niekuom nepagelbejo rasant darba,tai ir nenusipelne nieko, bet mano atveju ir rasant bakalaurini ir dabar magistrini, darbo vadovai tikrai geri pasitaike,padeda, paaiskina,nera jokiu problemu del susitikimo,tai man tikrai negaila atsidekoti saldainiu dezute rolleyes.gif o jeigu iseis parasyti MBD, tai ir didesne dovanele nunesiu biggrin.gif
Atsakyti