Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos diplominio vadovams (ir ne tik)

niekada nieko nenesiau - tame univere, kuriame baigiau bakalaura, tai buvo nepriimtina rolleyes.gif
o kur baigiau magistra tai dar ir kaip priimtina lotuliukas.gif bet man nepriimtina
o kai pati destytoja dirbau, tai nieks neisdriso man nesti, tik po diplominiu gynimu visu (jau po visko) gavau nuo 2 grupiu viena puokste geliu, kaip ir visi kiti komisijos nariai ax.gif ir labai gerai, nes buciau neemusi schmoll.gif
Atsakyti
Nebutinai kalba eina apie kysio davima. Dazniausiai parasius diplomini mes turim savo vadovam atiduoti knygas ir visa kita. Tai va, as apsigyniau geguzes gale, o dovanele zadu nunesti birzeli, pries diplomo iteikima ir nemanau kad tai galima butu vadinti kysiu.
Atsakyti
Aš visada kategoriškai žiūrėjau į patepimus - niekada neduodavau ir pati neimdavau. Tačiau gyvenimas viską apverčia aukštyn kojomis. Dabar, jei prireikia skubiai sutvarkyti kokius dokumentus nunešu saldainukų biggrin.gif

Tačiau mokslai - atskira kalba. Nei aš, nei MB nenešdavome kyšių, jog išspręstume savo problemas. Tačiau padėka, manau, visai kas kita. Po diplomų gynimų nuėjome pas vadovus nešini nedidele dovanėle (gėlių puokšte, knyga) ir žodžiu išreiškėme savo padėką. Juk neužtenka vien imti, reikia ir duoti.

Svarbiausia neperlenkti lazdos. Žodžiai turi būti svarbesni nei materialūs daiktai, kuriais norima išreikšti padėką. Niekada nesibodžiu pasakyti atsiprašau, ačiū, atleisk... Jei šie žodžiai sakomi svarbiam bet ne artimam žmogui neretai pridedu ir dovanėlę tongue.gif Tačiau vien tam, kad kuo nuoširdžiau išreikščiau padėką.
Atsakyti
as tai nesiau savo destytojui kaklaraisti. ne kaip kysi bet kaip padeka:) is www.inties.lt nupirkau toki su medine dezute ir atrode visai patiko jam.
Atsakyti
QUOTE(Fenomenali @ 2007 04 14, 13:54)
Bakalauro vadovei nešėm dviese - 200 Lt + bonkikė ax.gif

O as kai mokiausi, tai vadovas jauciu, ir mane, ir bonkike per langa butu ismestes.
Manau su butelaiciais reikia labai atsargiai.
Geriau jau dovanu kuponai pagal vadovo skoni - taip ir dareme.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 21 balandžio 2008 - 14:35
net nešautų į galvą nešti, net jei darbas staiga pasidarytų blogas, nė nepagalvočiau, kad dėl negauto kyšio blink.gif
nieko nenešiau, bet po gynimo padovanojau gėlių ir pačios darytą daiktą, susijusį su mano diplominio tema (kad atsimintų). ir dariau tai iš paprasčiausio dėkingumo, ji mano darbams 4 metai vadovavo. bet atsidėkoti pinigais ar buteliais.. nee schmoll.gif
Atsakyti
gal dar kas turite idėjų kokia dovana tiktų magistro darbo vadovui (jau apsigynus)? arba jei pirkti dovanų čekį pvz. knygyne, tai kokia suma, kad nei per mažai nebūtų, nei per daug?
Atsakyti
Mano diplominio vadove tikras geris buvo, pagyvenusi moteriske, daug patirties tame turejus, bet viena is tu nedaugelio destytoju, kuri atdejo visiskai darbo pagalbai, nes turejo tik 3 diplomantus, kiek teko stebeti, turincios po daugiau diplomantu, tai apgraibom tik padeda, net neskaito normaliai smile.gif
Darba geriausiai parasiau is jos diplomantu, be kai kuriu pastabu nebuciau gal kai ko svarbaus ir parasius, bet visgi darba pati ruosiau nuosirdziai tai buvo mano didesnis nuopelnas gera ivertinima gavus.
Bet atsidekojant, iteikiau geliu, damu likerio ir saldainiu dezute smile.gif Labai dziaugesi, nes yra didele smalize smile.gif O likeri atsidare ir mane bei kitus pavaisino biggrin.gif

Siaip kiti dovanojo cekius dovanu, kurie rasydavo po 5-8 susimedavo pinigus, kiti tik geles smile.gif tai priklauso nuo vadovo as manau smile.gif
Na man pasiseke, kad nepatekau pas materialiste ir nuosirdi nedidele padeka jai patiko smile.gif
Papildyta:
Dar... siaip manau netinka dovanoti pinigus tokia proga, nes ir taip kiekvinas darbu vadovas gauna papildomus pinigus uz kiekviena diplomanta nes turi berods nezinau kaip kitur, bet manoji vadove turejo 16 val. skirti vien mano diplominiui per 3 menesius prievaizdos smile.gif
Atsakyti
Me nors ir dviese rasem tiek bakalaura tiek magistra pas ta pati destytoja nedavem pinigais o dovanom.kai bakalaura rasem iteikem graziu roziu ir vaza, o kai magistra grazia vazonine gele.destytojas tikrai buvo geras ir jis siaip tokiu dovanu ne labai ima. smile.gif todel, kad neisizeistu mes padovanojom po viesuju darbu gynimo smile.gif kai magistrini gynemes ir iteikem net apsiverke smile.gif nepamirsiu niekad savo vadovo thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
O kokią padėką duodat vadovams (vyrams)? Butelio tikrai neneščiau, gėlės vyrui irgi ... nežinau... bet ką daugiau nešt?
Atsakyti
Su vyru vadovu tai nezinau, siaip mano grupiokai nese buteli ir viskas smile.gif
Na o jei to nenori tai geles netiks sutinku, tokia dovana moteriai priimtinesne ax.gif
Atsakyti
as savo vadovei nesiau saldiniu, arbatos ir kavos rinki:)
o draugas vadobui buteli
Atsakyti