Įkraunama...
Įkraunama...

1 metukų vaiko šneka

maniskei 1,2m sako tete, baba, lele nemniu, a-a-a-a (migdo supa lele), auau, siaip pagrinde visi leles pas mus ir dideli ir mazi nesako MAMA visiskai, kartais atrodo kad ji i mane kreipiasi - niamniu sakydama.
Atsakyti
Sveikos, musiskiui 1,7m. ir jo zodinelis toks: mama, aciu, ate, tiute, ne (daznai vartojamas kai reikia valgyt biggrin.gif) ir zinoma daug savos kalbos sakiniu smile.gif
Atsakyti
Mano dukrytei 1,9m. sako: mama tėte, lele, sese(taip kreipiasi į pusseserę), dėde, dieda(diedukas), nianė(teta), niam, ne, taip, sako ačiū bet ne visai tiksliai, ate, čiau, gelai(gerai), du, trys, atė(katė), au au(šuo), mano, čia, tavo, man, ert(gert), eik, ateik. Nu ir dar kai kuriuos dėlioja, bet ne visada gaunasi ir ne visai tiksliai.
Atsakyti
Mano mergytei tuoj 1 metukai tai ji savo kalba varo ma ma ma,te te te,ba ba ba
Atsakyti
Maniškiui 1,5m, tai sako: mama, tėtė, lialia, liadi (vardas), teta, dėdi, didi (mašina), ate, šiuo (šuo), ojnė (kojinė), ku-ku, ba-ba/nėė (nėra), tadė (tadas).
Atsakyti
Maniškiui metukai, tai jis kai viskas gerai tai sako ba ba ba arba grrrrrrrrrrrrrrr, kavarke kaip sunkvezimis, o jei kas blogai ar skundziasi biggrin.gif , tai sako ma ma ma ma ma ma . Kartais tiesia i mane ar teti rankutes ir sako mama.
Atsakyti
Sveiki,
Mano sunui 1,2m Sako mama, tete, aciu, atia, kate, au au, aaa, niam (kartais, anksciau dazniau), mano, trius (triusis), kisk (kiskis), diad (senelis, net nezinau kodel), te (ten) ir savo kalba kalba. Dar burzgia kai zaidzia su masinomis ar kur vaziuojam. Prie pliusiniu meskuciu urzgia. Kai as bunu visada su juo suprantu ji, o kitiem gal sunkiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SandraRupke: 04 sausio 2011 - 16:06
Manajai 1,4 išlemena tik niam, mam ir tia (ate) biggrin.gif tinginukė ant kalbėjimo ax.gif
Atsakyti
Maniskiui 1 m ir 1.5 men, sako mama, teti, mamam arba am am (valgyti), te te te (reiskia maudytis), kap kap (kai pamato lasiukus), au au (suniukas), ati (aciu), ate, da (duok), brrrrr (kai einam pasivaikscioti ar kur su masina vaziuojam), bando pasakyti apci, bet nelabai pavyksta, sako api ir juokiasi, ir zinoma savo sneka sneka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiukas16: 05 sausio 2011 - 14:17
Mums 1,3 m. sakom: mama, tete, teta, dede (nors siuos 3 zodzius atskirti beveik neimanoma lotuliukas.gif ), au-au, mu, be, kar, kria, kva, ate, niam-niam, ba (batas), bu (butelis ir balionas biggrin.gif ), ga-ga, miau. Dar sako tika-tika, tik as dar nesupratau reiksmes lotuliukas.gif Dar kartais taria kaka bigsmile.gif Sako a-a-a kai nori miego.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eluiza: 06 sausio 2011 - 10:01
mano mazylei 13men,o sako mama,mamam(kai nori valgyt)dar dar dar,ate,kar kar,miau,aci(aciu),tep(eina),dir dir de(kai dar kanors nori paimti),ate ate,aaa(kai nori miego,ar migdo zaisliukus), a a(kai zino,kad karsta,pvz orkaite,puodelis arbatos...) ava(kai kanors suranda) fe(kai padaro kaka i pampersa)te (kai nori,kad paimtum kanors kai ji duoda) ap(pakelk)bo(brolis)
Atsakyti
mano dukryte yra 1metu ir 3 menesiuku ir jinai labai daug kalba bet savo kalba. normalius zodelius istaria tik per netycia - pvz - kas, mama, kas cia, ka darai ir pan. : smile.gif
Atsakyti