Įkraunama...
Įkraunama...

1 metukų vaiko šneka

Mums 15 men tj zodzia kaip ir visu amam, ate, te (ka ka nors duoda mums), dbr tik viena zodi yra pradejes sakyti tj tetis, nei trumpina visas raides istaria. O daugiausia savo kalba kazka veblena smile.gif
Atsakyti
mano metuku ir triju menesiu, tai dazniausiai pirma viska pirmu skiemeniu vadina 4u.gif
Atsakyti
Metuku ir dvieju menesiu dukrele sako mama, tete, Ania (tetos vardas), kate, kaka, pis pis (kai mato, kad einu i tualeta), ne, kai nenori daryti. Atkartoja gyvunu garsus: sako miau, au, kva kva (varle), Kre kre (anciukas), ko ko (vysta), ga ga (zasys), atkartoja bedziones ir meskos garsus. pirmaji gyvuna, kuri ismoko atkartoti buvo meska smile.gif nuo 8 men. riaumoja kaip meska. dabar pradejo sakyti i rrrr panasu garsa (liutas, tigras). kai sakau, kad vaziuosime, sako brrrrr. Sako dat (duok). Sako dat sisia (duoti (.) blush2.gif ). Zino labai daug gestu. Rodo kaip pauksciukai skraido, buciuojasi, Ate ate (kartais iseina pasakyti ate), ploja. Pirstuku knygeles parodo visus gyvunus, kurios zino. Kai paprasau atnesti knyga su meskiuku, ar daktaru, visada atnesa.
Atsakyti
Ms irgi prie tinginukų, - 15 mėn., sako auau -šuniukas, kukuuu, kai žaidžia slėpynių, baba- močiutę taip vadina, keke - tete, amam - kai valgo, babaaaa, kai paslepiam ką nors, ate ate, o viską kitką vadina gaga doh.gif . Mama nesako... tik nesąmoningai, kai pyksta, verkia, tada gaunasi mamamamaaaaa.
Atsakyti
musu zodynas nera labai turtingas.. tete, mama, baba, suo musu mike (tai ja saukia IKE), ne ne ne (ir dar galva purto, kai ko nenori), kaciuka pamacius sako KKKKKKKKK biggrin.gif na ir siaip visi kiti zodeliai, kuriuos dar sunku issifruoti
Atsakyti
Nėra turtinga ir mūsų kalba - mamamm guuu niam ... ax.gif
Atsakyti
bigsmile.gif mums 14menesiu, busim plepes biggrin.gif nes kalbam sakiniais lotuliukas.gif tige (suns vardas tigre) ate, tige kamba (tigre kanda) mama amu (duok valgyt) biggrin.gif tete ate ir t.t. labai megdzioja mano sakomus zodzius, triju skiemenu dar neiseina bet labai nori pasakyt mamyte tai sako mamyyyyyy bigsmile.gif
Atsakyti
As maniau, kad mano mazoji (1m ir 4men) prades sneketi daug veliau, nes gyvenam ne Lietuvoje, nors namie snekam tik lietuviskai. Pradejo eiti i darzeli, tai galvojau, kalba visai sustos. Bet kur tau, jau dabar turim atidziai klausytis, kad suprastumem kuria kalba zodzius beria. Ir lietuviskai nauju zodziu daug pradejo tarti: kate, mama, tete, ate, lyja, auau, muu, batai, baba, syse, brli (cia reiskia brolis), dar, kaka, ne, mano ir kitus tik ne taip aiskiai, pusiau skiemenim ar tik pora zodzio raidziu. O vakar isgirdom tris naujus zodziu, tik sios salies kalba. Toks juokas sueme, gerai, kad teveliai moka sia kalba, o tai paskui nesusisnekesim 4u.gif
Atsakyti
saunuoliai jusu vaikiukai 4u.gif O mano mazius sako tik mama ir am am(valgyt)ir viskas doh.gif
Atsakyti
mano mazoji ir neiskalbinga,bet padukus kaip velniukas....Emiau jau rupintis kad sako vos kelis zodelius,bet matau kad manoji ne viena tokia....
Atsakyti
manoji savo kalba burbuliuoja kai kiniete smile.gif tete pasako o mama nei is tolo, tik iskartparodo kur ta mama:)
Atsakyti
mama, tete, baba ( tik ne mociute o atseit nieko nera) biggrin.gif katyte, suniukai - kissssssssssssss, niam niam o toliau dar neissiaiskinom reiksmes lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Sandraxa @ 2011 09 25, 15:51)
mama, tete, baba ( tik ne mociute o atseit nieko nera) biggrin.gif  katyte, suniukai  - kissssssssssssss, niam niam o toliau dar neissiaiskinom reiksmes  lotuliukas.gif

va dar Soske vadiname ,,tiu-tiu" smile.gif
Atsakyti