Įkraunama...
Įkraunama...

1 metukų vaiko šneka

Jo jo ir maniske lyg retkarciais pasako ''ka dalai'',mama,tete,aciu,tai atiu sako,dar ate sako ir parodo,pamojuodama rankyte 4u.gif
Atsakyti
Mano mažylei 1 m.6 mėn. sako "mama", "tete", "teta" "dėndė"- dėdė, "dioti"-duoti, "apa"- paimk,/padėk, "tiuva"-televizorius, "sesia"-šaukštas, "br-r-r-r"-mašina, "miaaaaaaaaau"-katė, "miauuuuuuuuuuuu"-karvė, "sesi"-šeši, "sysiu", "tep-tep"-eiti, "atia", "atytė"-akytė, "my-myyyy"- nosytė (čia kai paspausdavau jai nosytę sakydavau "mimi", tai matyt ir užsifiksavo doh.gif ) "autia"-ausytė, "bamba"-bambytė, "bapa"-batas, "bam"-kamuolys,/nukrito,/ir kai mušasi lotuliukas.gif "siesia"-šviesa, "pampa"-pampis, "isėėėėėjo"-kai kažko nera (tarkim klausiu, kur padėjai kamuoliuką? Atsakymas-isėėėėėėėėjo doh.gif lotuliukas.gif ) ... daugiau nebeprisimenu
Atsakyti
mano miniatiurine sako :

Mama,tete,ate,ba bai - bye bye (angliskai),heleu - helou,atiu - aciu,nadiui - nezinau ka reiskia bet visada sako kai apsidziaugia kai kas namo pareina biggrin.gif ajeje - lialia is teletabiu,po - is teletabiu,anio - alio,baaa- batai,aaa pupa - dainele,tei- ten,nana - bananas,ka te - kas ten ir beldzia kur nors su rankyte,vau vau - suo,

o siaip visa diena neuzsidarantys du zodziai "KAAA" ? arba "NE" doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mano piratui 1m 5men sako mama(labai graziai ), am am-valgyti.Ir viskas.Tingi sneket smile.gif
Atsakyti
Mano dukrytei 1,3, tai sako: "mama", "tete", "dede", "teta", "lialia", "te-te" (tepu tepu) - (kai rodo kaip lelyte ar minkstas zaisliukas eina) , "ten", "aaaa" (kai nori miegot, arba supa lelyte), "dar", "niam niam", "atn" (aciu), "nia" (ne), "vau vau vau" (suo), "niau" (kate), "kunkun" (kriukriu), "ga-ga" (zasis), "baaaa" (avis), "yyyyyyyyyyy" (arkliukas), "mmmmm" (karvyte), "hrrrrrrr" (tigras), "pippip" (visciukas-cip cip), "brrrrr" (masina), "papa" (popa), "be-be" (kai kutena save, rodo kaip pelyte bega vandenelio)... daugiau neatsimenu, bet kai sakau kad koki nors zodi pasakytu, tai daznai pirma skiemeni pasako. Pvz, sakau batukai, tai sako ba smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bombonciuke: 30 sausio 2011 - 00:02
Mano metinukas samoningai dar nesneka. zaisdamas leidzia visokiausius garselius ir ,,tetete" ir ,,mamama" ir dar visokiausiu tongue.gif , bet manau, kad jis dar nesupranta ax.gif
Atsakyti
Man patinka slaiciuoti zodelius.. wub.gif
MAma, tete, sese, ate, ku ku, miau- nesiskaito.
Atsikelus pirmas zodis: KAKAVA!
seesti,
kas cia?
neniooliu,
kar kar neeela
tiap tiap
ma ba- mano batai
valant dantukus: dzylu dzylu..ir sava sneka jau tesia "duok pipiru, jei neduosi, nedzyluosiu"
dyyydele dyyydele
nyly nylu pust (myliu myliu spust)
katu katu
viru viru..tam dave, tam dave...
gertyyyy!
skauuuuda (nes per Kaledas nusideginom rankytes karstu vandeniu ir gulejom ligoninei)
iseejo!
a a pupa, ...pupa suuupa, supa tiatia y mama, y katyte m...

Mes labai daug klausom daineliu. Nuo gimimo. GAl del to ir sese 2m. jau labai daug kalbejo, net salutinius sakinius deliojo. o sese musu 1.5m nemazai daineliu niunuoja ir daug kur pataiko su savo zodziais..
Atsakyti
Brrrmm, pššš,mamamama, au au...
Atsakyti
Mano mazei 1.5 tai sako mama,tete,dede dediu-diedukas, de-padejau,uzlipau,uzdariau. .pas ja viskas de-de gaunas... duoti-dededede.. smile.gif lialia dar pasako,db lyja pradejo sakt,nes nuolat lyja 4u.gif lyg viskas.
Atsakyti
Musiškiui 14 mėn, tai sako mama, tete, va, am am, niam ir kartais kai šnekam, atrodo lyg bandytų atkartoti kai kuriuos žodžius, tarkim nenoriu, gražu, bet taip neryškiais ir kaip anglas koks, liežuviuką užkelęs biggrin.gif
Atsakyti
Maniske kita savaitele sves pirmaji gimtadieni 4u.gif sneka daug smile.gif zinoma sako mama wub.gif ,t.p. baba,papa biggrin.gif nzn is kur tai,nes ne rusaite g.gif smile.gif dar labai megsta purtyti galvyte ir sakyti nenenenene smile.gif o kiti zodeliai - kaka,gaga visokie brrr ir dar kazka sava sneka sako,ko net nezinau kaip atkartoti cia reiketu smile.gif ai dar kartais kei iskeldineju ja is maitinimo kedutes sako apapa. Ir supranta ka reiskia tokie zodeliai,kaip darysime dydy pypy (eisime i lauka),kai pasakau ijunk man lia lia lia apsidairo ir suradus savo zaisline radija,paspaudzia mygtuka,kad grotu muzikele smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sesyte: 02 rugpjūčio 2011 - 08:37
Maniškė irgi tinginiukė, sako "ne" ir " teti" - kas beje reiškia ne tėtį, o peliuką lotuliukas.gif
Atsakyti