Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "Mirena"

klausykit, reikia jusu pagalbos. As sia savaite noriu isideti mirena, nes kaip tik menesines man. Pasiskambinau savo ginekologui. Tai jis tik pats parupina savo spirale, o nepriima su savo pirkta ir viskas kainuoja 1100 lt. Na tai pagalvojau, kad nesamone biski. Nes spirale su nuolaidu korlete uz 700lt galima nusipirkti. Tai negi idejimas 400"?
Gal kas galetu savo ginekologe parekomenduoti, kuri nera tokia brangininke ir leistu atsinesti savo nusipirkta mirena? Reiktu kuo skubiau smile.gif
Is anksto aciu
Atsakyti
Kazkaip buvau isitikinusi, kad poliklinikoj nemokamai deda ax.gif Ar cia as jau visai naivuole doh.gif
Atsakyti
QUOTE(atviraj @ 2008 06 08, 22:57)
klausykit, reikia jusu pagalbos. As sia savaite noriu isideti mirena, nes kaip tik menesines man. Pasiskambinau savo ginekologui. Tai jis tik pats parupina savo spirale,  o nepriima su savo pirkta ir viskas kainuoja 1100 lt. Na tai pagalvojau, kad nesamone biski. Nes spirale su nuolaidu korlete uz 700lt galima nusipirkti. Tai negi idejimas 400"?
Gal kas galetu savo ginekologe parekomenduoti, kuri nera tokia brangininke ir leistu atsinesti savo nusipirkta mirena? Reiktu kuo skubiau smile.gif
Is anksto aciu

Maxmedoj medicinos centre Mindaugo 16 gyd Zaneta Kasilovskiene pasidomek kokios dabar ten kainos, o gydytoja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(atviraj @ 2008 06 08, 22:57)
klausykit, reikia jusu pagalbos. As sia savaite noriu isideti mirena, nes kaip tik menesines man. Pasiskambinau savo ginekologui. Tai jis tik pats parupina savo spirale,  o nepriima su savo pirkta ir viskas kainuoja 1100 lt. Na tai pagalvojau, kad nesamone biski. Nes spirale su nuolaidu korlete uz 700lt galima nusipirkti. Tai negi idejimas 400"?
Is anksto aciu

o spirale eik pirkt i Nvaistine su norfos nuolaidu kortele 20proc nuolaida laimes valandomis ir iseina 592lt jei gerai pamenu tik recepto jie praso smile.gif uzsakai snd ryt atveza
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2008 06 09, 12:55)
o spirale eik pirkt i Nvaistine su norfos nuolaidu kortele 20proc nuolaida laimes valandomis ir iseina 592lt jei gerai pamenu tik recepto jie praso  smile.gif uzsakai snd ryt atveza

o geras. Viskas man jau ryt suktis tuomet reikia. Ieskosiu norfos vaistines.Bet pirma reik pas ginekologe. Nu sakes, nespesiu sad.gif

Na poliklinikoj gal ir nemokamai, bet as karta lankiausi, tai man ten labai nepatiko
Atsakyti
QUOTE(atviraj @ 2008 06 08, 23:57)
Is anksto aciu

As siandien isidejau, tiksliau man idejo Baltupiu akuserijos-gnekologijos klinikoje. Idejimas kainavo 100 Lt.

Pirkau Mirena Camelia vaistineje, kainavo 749 Lt minus nuolaida 10% su nuolaidu kortele. Vaistineje, esancioje Laisves pr 77 b (prie parduotuves "vaikutis"),uzsakyt nereikia-ju turi sandelyje.
Atsakyti
Parduodu mirena, nauja supakuota uz 550lt 4u.gif
Atsakyti
Penkis metus nešiojau mireną, mėnesinių nebuvo likę jokių požymių. Kai suėjo penki metai, iš karto pradėjo ciklas matytis - kaip laikrodis - pirmą kartą nedaug pakraujavo. Gydytoja sako, kad taip tiksliai hormono kiekis sudėtas ten ir tai jau ženklas, kad apsauga nebe 100 procentinė tampa pamažu. Po išėmimo po kelių mėnesių vėl įsidėjau naują ir ji prisitaikė daug greičiau, nei pirmoji - po mėnesio jau nebebuvo kraujavimo jokio. O pirmąją mireną teko pakentėti beveik pusmetį, nes kraujavimai buvo ne tik ilgesni, bet ir labai gausūs.
Jos kaina praktiškai jau 6-7 metai nesikeičia, nebent šiek tiek brangsta.
Atsakyti
QUOTE(Avietėlė @ 2008 06 10, 12:48)
Penkis metus nešiojau mireną, mėnesinių nebuvo likę jokių požymių. Kai suėjo penki metai, iš karto pradėjo ciklas matytis - kaip laikrodis - pirmą kartą nedaug pakraujavo. Gydytoja sako, kad taip tiksliai hormono kiekis sudėtas ten ir tai jau ženklas, kad apsauga nebe 100 procentinė tampa pamažu. Po išėmimo po kelių mėnesių vėl įsidėjau naują ir ji prisitaikė daug greičiau, nei pirmoji - po mėnesio jau nebebuvo kraujavimo jokio. O pirmąją mireną teko pakentėti beveik pusmetį, nes kraujavimai buvo ne tik ilgesni, bet ir labai gausūs.
Jos kaina praktiškai jau 6-7 metai nesikeičia, nebent šiek tiek brangsta.

Kaina jau ženkliai pasikeitė. Prieš metus rinkausi, kurią dėtis, tada Mirena kainavo 600 Lt su trupučiu. Dabar virš 700 Lt.
Atsakyti
QUOTE(desryte @ 2008 06 09, 23:11)
As siandien isidejau, tiksliau man idejo Baltupiu akuserijos-gnekologijos klinikoje. Idejimas kainavo 100 Lt.

Pirkau Mirena Camelia vaistineje, kainavo 749 Lt minus nuolaida 10% su nuolaidu kortele. Vaistineje, esancioje Laisves pr 77 b (prie parduotuves "vaikutis"),uzsakyt nereikia-ju turi sandelyje.

o gal gali tikslesni pavadinima klinikos? Tada ryt ir pasiskambinciau smile.gif
Atsakyti
Prieš 7,5 metų mirena kainavo 600Lt (iš gydytojos tiesiai), dėjimas apie 50Lt, prieš 1,5 metų - 600Lt, dėjimas 50-100Lt. O prieš tuos 7 metus tikrai tikėjausi, kad atpigs ...
Atsakyti
tai kuo toliau, tuo labiau visos kontraceptines brangsta. Na bent jau pleistras, kuri naudoju, tai kainom tik i virsu sad.gif

Tai va, siandien greitai susiveikiau recepta, nuvariau i N vaistine. Tai dabar sventines dienos kazkaip ir nuolaida galioja visa diena, o ne per laimingas valandas smile.gif Man atrodo, kad iki birzelio 12 akccija tokia. bet kaip sunkiai man pavyko surast. O dar skubejau. Tai eidama mazolius ant pedu susivariau sad.gif
Rytoj ieskosiu daktares ir bandysiu poryt jau isistatyt. Tikiuosi mns nesibaigs iki ketvirtadienio biggrin.gif
Atsakyti