Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "Mirena"

QUOTE(atviraj @ 2008 06 10, 22:11)
tai kuo toliau, tuo labiau visos kontraceptines brangsta. Na bent jau pleistras, kuri naudoju, tai kainom tik i virsu sad.gif

Tai va, siandien greitai susiveikiau recepta, nuvariau i N vaistine. Tai dabar sventines dienos kazkaip ir nuolaida galioja visa diena, o ne per laimingas valandas smile.gif Man atrodo, kad iki birzelio 12 akccija tokia. bet kaip sunkiai man pavyko surast. O dar skubejau. Tai eidama mazolius ant pedu susivariau sad.gif
Rytoj ieskosiu daktares ir bandysiu poryt jau isistatyt. Tikiuosi mns nesibaigs iki ketvirtadienio biggrin.gif

tai kad galima isistatyti nuo pirmos MM dienos 7dienu begyje smile.gif
Atsakyti
na tai iki penktadienio man tada, tai ir sakau, kad galiu nespet. sad.gif
Atsakyti
spesi smile.gif svarbu uzsirasyti is bedos jei atleksi i Trakus duosiu savo daktarytes Nr pasiskambinsi ir manu priims ir ides exoskopu paziures ir ides jei viskas ok ji ligonineje dirba as uz sia procedura 50lt jai padaviau ir saldainiu uz darba kuris su exoskopu truko na kokiu 10min smile.gif
o man pagal visas taisykles rytoj turi mm prasideti ziuresim kokios jos pas mane bus nes pilvas kaip nekeista net neisiputes smile.gif o siaip kitu simptomu neturedavau na nebent kad valgyti ir apsiryti kartais noredavosi tai ziuriu db nei vakar nei uzvakar nesinorejo ir db nepusryciauti o prie kompo smile.gif cia gal tok teigiamas salutinis poveikis
Atsakyti
QUOTE(Avietėlė @ 2008 06 10, 13:48)
Penkis metus nešiojau mireną, mėnesinių nebuvo likę jokių požymių. Kai suėjo penki metai, iš karto pradėjo ciklas matytis - kaip laikrodis - pirmą kartą nedaug pakraujavo. Gydytoja sako, kad taip tiksliai hormono kiekis sudėtas ten ir tai jau ženklas, kad apsauga nebe 100 procentinė tampa pamažu. Po išėmimo po kelių mėnesių vėl įsidėjau naują ir ji prisitaikė daug greičiau, nei pirmoji - po mėnesio jau nebebuvo kraujavimo jokio. O pirmąją mireną teko pakentėti beveik pusmetį, nes kraujavimai buvo ne tik ilgesni, bet ir labai gausūs.
Jos kaina praktiškai jau 6-7 metai nesikeičia, nebent šiek tiek brangsta.

Man panašiai. Skirtumas tik tas, kad kai pirmą Mireną įdėjo, tai mėnesinės buvo dingę, o va kai antrą, tai jau 1,5 metų nedingsta. Negausios, trunka apie dvi dienas, reguliarios, bet nedingsta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(atviraj @ 2008 06 10, 23:30)
na tai iki penktadienio man tada, tai ir sakau, kad galiu nespet. sad.gif

O ar pasidarius esi onkocitologini tyrima? Ir kam taip skubet, tai nelabai suprantu g.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 11 birželio 2008 - 10:35
dariausi. Pasiskambinau, bet jau sake, kad per seniai dariausi, tai velnias, reik kitu menesiniu dabar laukt.
O skubejau, nes liepos pb isvykstu gyventi i kita sali. Gerai, kad bent jau ant tu spesiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo atviraj: 11 birželio 2008 - 11:01
QUOTE(atviraj @ 2008 06 11, 11:53)
dariausi. Pasiskambinau, bet jau sake, kad per seniai dariausi, tai velnias, reik kitu menesiniu dabar laukt.
O skubejau, nes liepos pb isvykstu gyventi i kita sali. Gerai, kad bent jau ant tu spesiu smile.gif

Butinai pasidaryk, nes sveikata svarbiau ir tokiais dalykais negalima juokaut mirksiukas.gif
Atsakyti
aha, reiks uzsirasyti iskart po mns. Gaila, kad per jas nedaro doh.gif
Atsakyti
3 kartus dejau mirena ir visus kartus pirkau sad.gif ir vis iskrisdavo,kol galu gale paaiskejo kad anatomiskai man jokia spirale nesilaikys doh.gif o kiek pinigeliu ismasta net bijau skaiciuot,o deda pas mus tai nemokamai
Atsakyti
Sveikos, man jau pirmos mns po gimdymo, tai plauoju irigi dėtis Mireną.
Gal kuri kaunietė galėtumėt parekomenduoti gerą ginekologę tam reikalui? Ir tyrimus visus pasidaryti blush2.gif nes poliklinikoj tokia vištoka dirba, kad nenoriu rizikuot blush2.gif

QUOTE(Viktorijag @ 2008 05 19, 15:32)
smile.gif na va jau aplekiau visas vaistines ir stai kas isejo su ta norfos vaistine  smile.gif  ju pardavimo kaina 742lt ir laimingom valandom -20proc nuolaida tai iseina 148lt nuolaida  thumbup.gif 594lt jau galima nusipirkti tai va jei kam reiks cia yra pigiausia tik beda ta kad nevisose norfose jos yra taigi pasitikrinti kurioje norfoje jusu mieste ji yra galite stai cia
http://www.nvaistine...c...=3&Itemid=4
tikiuosi pagelbejau kam nors paieskoje kur pigiau  lotuliukas.gif
tik jie be recepto neparduoda bent jau Vilniuje Savanoriuose  4u.gif tai jei pvz snd uzsakot tai ryt jau buna  tongue.gif  sekmes visoms
jau ryt tai tikiuosi man ja ides daktare tai ir as pasidalinsiu savo ispudziais po to  cool.gif

Nu geras, ačiū tau nereikės nei ieškoti, o tik nueit ir nusipirkt thumbup.gif

QUOTE(Viktorijag @ 2008 05 29, 20:51)
aga aisku galima nesideti vasara lotuliukas.gif  kitais metais ir leliukas jau butu  mirksiukas.gif

hihihi.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif pasiguosiu ir as ax.gif isidejau mirena sausio pb, bet dar nesusitvarko man unsure.gif jau greit pusmetis bus, o vis teplioja, paskutiniu metu isvis gausiai unsure.gif jau bijau, kad teks imt lauk unsure.gif MB ir jau sako, kad nesamone kazkokia cia verysad.gif meginsiu eit pas daktaryte, kad paziuretu, nes ir vasara jau, o ir i pajuri su seimyna norisi ir i pleza, bet kaip su bikini reiks, jei be paketeliu neapsieinu verysad.gif net nzn, nervas jau ima, kad taip ilgai man nepraeina ir tu mmm nzn ar buna ar ne, kai taip pastoviai verysad.gif smagu kuriom jau po pirmo menesio viskas susitvarke rolleyes.gif o as vargstu, bijau ir ruba sviesu ar suknele lengva apsivilkti, vis nesaugumo jausmas rolleyes.gif negaliu ir su vyriuku savo atsipalaiduot, nu zdz paranoja tuoj uzpuls biggrin.gif isgerciau kokia tabletyte ar vitamino C, bet kad maitinu dar savo pupuli rolleyes.gif tai gal ir tas turi itakos g.gif jau imu gailetis kad ryzausi tai mirenai, taip gerai buvo kol maitinau, jokiu mmm nebuvo, o db va doh.gif su pirmu vaikeliu tai baigiau maitinti 8men ir dar po 2men mmm nebuvo, tai taip gerai buvo ir i pirti, ir i baseina, ir i pleza lotuliukas.gif
prirasiau prirasiau kaip kokiam bedu turguj lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@...DILAILA...@ @ 2008 06 14, 15:07)
bet kad maitinu dar savo pupuli rolleyes.gif tai gal ir tas turi itakos g.gif jau imu gailetis kad ryzausi tai mirenai, taip gerai buvo kol maitinau, jokiu mmm nebuvo, o db va doh.gif su pirmu vaikeliu tai baigiau maitinti 8men ir dar po 2men mmm nebuvo, tai taip gerai buvo ir i pirti, ir i baseina, ir i pleza lotuliukas.gif
prirasiau prirasiau kaip kokiam bedu turguj lotuliukas.gif

kaip keista,man ginekologe neleido detis mirenos,nes maitinu g.gif
Atsakyti