Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "Mirena"

[quote=brenda mama,2008 05 28, 19:14]
o jei ji bus ilgiau nei 5 metus,nepriaugs?teko guleti ligoninej su moterim kuriai priaugo spirale(tiksliai nzn kokia)tai jai dare operacija,kad pasalintu

Dėl šito nežinau. Pastoviai tikrinuosi, ir echoskopu žiūri, ir paprastai. Kaip ir gerai viskas.
Atsakyti
Bet tai gal prieš vasarą neapsimoka dėtis, jei kelis mėnesius pateplioja? blush2.gif kol baigs tepliot, tai ir taip laukta vasara baigsis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sisi: 29 gegužės 2008 - 19:43
aga aisku galima nesideti vasara lotuliukas.gif kitais metais ir leliukas jau butu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2008 05 29, 20:51)
aga aisku galima nesideti vasara lotuliukas.gif  kitais metais ir leliukas jau butu  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos
sakykit ar yra kuriai nors kad spuogais verstu nuo mirenos. Isidejus esu apie 3 men o inkstiru tai nesu tiek turejus net per paauglyste. Ant nugaros krutines ir ypac galvoj, jau ir sampunus keiciu ir ka nedarau. Idomu ar cia pasibaigs ar ne tas reikalas
papasakokit jai kuriai taip yra kaip kovojat schmoll.gif
Atsakyti
na del spogu tai nezinau bet as jau su mirena 2savaites tai zinokit jauciasi salutinis poveikis niekur neaprasytas g.gif drauges net stebisi sako cia tai tikrai negerai blink.gif esme ta kad is alkoholiniu gerimu po sito gimdymo kaip tai propaguoju 999zalias tai va nuo gerimu bloga nebuna niekada schmoll.gif thumbup.gif ir ka jus sau galvojat po isidejimo net minties nera apie alkoholi net alaus ir panasiai lotuliukas.gif cia tikrai negerai jei ir taip toliau bus busiu pasmerkta dirbti uz vairuotoja lotuliukas.gif
beda doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2008 05 29, 21:51)
aga aisku galima nesideti vasara lotuliukas.gif  kitais metais ir leliukas jau butu  mirksiukas.gif

Tfu tfu tfu, neprikarksėkit blink.gif nono.gif
Na bet rimtai, o tai kaip vasaroti, maudytis, kai tris mėn. teplioja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2008 05 30, 17:41)
Tfu tfu tfu, neprikarksėkit blink.gif  nono.gif

nu as 3 savaites kaip su mirena,bet patepliojo tik 2ar 3 dienas ir viskas
dabar isvis nieko thumbup.gif nei tepa nei skauda pilva thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sketisss @ 2008 05 30, 20:48)
nu as 3 savaites kaip su mirena,bet patepliojo tik 2ar 3 dienas ir viskas
dabar isvis nieko thumbup.gif nei tepa nei skauda pilva thumbup.gif

sekasi gi žmonėm thumbup.gif Iš kur žinot, kad ir man pasiseks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2008 05 30, 19:54)

to tepliojimo pas mane buvo ne kiekviena diena,viena truputi pateplioja,2-3 nieko.zodziu tas tepliojimas nera baisus ir gausus.
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2008 05 30, 17:54)

na man kaip ir sakiau idejo mirena apie 6 diena menesiniu,tuomet irgi jau baiginejosi visi tepliojimai,tai kai idejo viena diena labiau tepe,kita maziau,kita dar maziau ir kita jau viskas ok buvo thumbup.gif
ir kas del saugojimosi ir kada galima myletis tai pasake taip-dvi dienas greiztai nieko negalima veikti,po dvieju dienu prasom mirksiukas.gif ir daugiau nereikia jokios apsaugos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2008 05 30, 20:41)
Tfu tfu tfu, neprikarksėkit blink.gif  nono.gif

nekarksesim nekarksesim smile.gif tai netepa taip kad jau visai visai
man ir pvz netepa netepa po to patepa vos vos ir vsio tikrai drasiai ir i ezera ir i baseina su tokiu tepliojimu tikrai vasara nesugadins o manu del speliojimo kaip bus kai isidesi tai nenuspesi as tai buvau isitikinus kad man bus ok na pas mane ir MM neskausmingos ir negausios tetrunkancios 3d buvo smile.gif
Atsakyti