Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "Mirena"

QUOTE(AJ_Lt @ 2008 06 17, 12:50)
Hm, ar vaistai brangsta ne dienom, o valandom, ar Klaipedoj jie tiesiog brangesni jie yra g.gif  Pirkau Mirena Nvaistinej siandien:
iprasta kaina 795.17Lt, su 20% nuolaida (Norfos kortele laimes valandomis) gavosi 636.14Lt. Recepto neprase.

as su 20 proc nuolaida mokejau 600lt beveik. Pas jus rimtai su kainom kazkas netaip
Atsakyti
na va as jau po pirmuju MM jos atejo anksciau 1diena nei budavo pries tai patepliojo 2dienas bet jau pakraujavau kokias 4 tada dar patepliojo 3dienas ir vsio anksciau mm budavo tai pirma teplioja antra ir trecia kraujas ir ketvirta teplioja
reikia db susiruost pas daktare nes sake po mm ateiti bet kaip sunku ten savo uzkapaliuka nunesti tai siaubas doh.gif
Atsakyti
nuva o as jau po pirmos apziuros sake viskas ciki bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Ar kas nors girdejote tokiu atveju, kai pastojama su Mirena? g.gif As ne..
Atsakyti
QUOTE(sketisss @ 2008 06 27, 01:31)
nuva o as jau  po pirmos apziuros sake viskas ciki bigsmile.gif  thumbup.gif

ojei ojei kaip man sunku prisiversti doh.gif pats baisiaus dalykas man tas malunsparnis blink.gif o tikrino su exoskopu
QUOTE(G_inte @ 2008 06 27, 01:47)
Sveiki 4u.gif

ir nenoreciau girdeti bet speju vistiek pasitaiko atveju vienai is kazkeliolikos tukstanciu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(G_inte @ 2008 06 27, 00:47)
Sveiki 4u.gif

su mirena neteko girdeti,kad kas nors pastojo.o vat su paprastom tai labai daug atveju....
Atsakyti
QUOTE(G_inte @ 2008 06 27, 01:47)
Sveiki 4u.gif

turiu jau 7 metus......nebuvo problemu.Niekada nesakau niekada
Atsakyti
QUOTE(pabaRabanu @ 2008 06 27, 12:59)

tą pačią? ar jau antrą įsidėjai?
Atsakyti
QUOTE(pabaRabanu @ 2008 06 27, 12:59)

Zinau tik viena dalyka,kad jei nera normaliu MMS tai bet kokiu atveju bus 100% persileidimas,,netgi ja isemus reikia kelis men.normaliai prasirgti kad atsistatytu visa gimdos veikla
Papildyta:
QUOTE(jovana @ 2008 06 27, 13:03)
tą pačią? ar jau antrą įsidėjai?

taip jau antra kadensija,,,t.y.isemiau .ir per kitas MMs isidejau

Papildyta:
aisku kita ,nes ten hormonu kiekis yra apskaiciuotas apie 5 metus
.Nors teko girdeti ,kad 2 metus galima nesioti kaip paprasta.as nebandziau bet gal tai ir netiesa nzn.
Atsakyti
Man gydytoja sake, kad 6metus drasiai galima naudot, po 5metu ji pasidaro kaip paprasta spirale
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2008 06 27, 07:42)
ojei ojei kaip man sunku prisiversti  doh.gif pats baisiaus dalykas man tas malunsparnis  blink.gif  o tikrino su exoskopu

ir nenoreciau girdeti bet speju vistiek pasitaiko atveju vienai is kazkeliolikos tukstanciu  blink.gif

manes netikrino su exoskopu schmoll.gif tik ant "lektuvelio" pasedejau doh.gif o siaip savo ramybei pries eidama pas daktare pries kelias dienas buvau pasidarius niestumo testa,aisku atsakymas buvo neigiamas smile.gif o dar kai nuejau pas daktaraite ir pasake kad viskas tvarkoje,tai isejau laiminga belekaip biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(G_inte @ 2008 06 26, 22:47)
Sveiki 4u.gif

na ir as negirdejau schmoll.gif ,bet kotik neprisiklausiau apie paprasta spirale verysad.gif blink.gif labiausiai man tai baisu tie pastojimai "ne vietoje" blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sketisss @ 2008 06 27, 18:11)
manes netikrino su exoskopu schmoll.gif tik ant "lektuvelio" pasedejau doh.gif o siaip savo ramybei pries eidama pas daktare pries kelias dienas buvau pasidarius niestumo testa,aisku atsakymas buvo neigiamas smile.gif o dar kai nuejau pas daktaraite ir pasake kad viskas tvarkoje,tai isejau laiminga belekaip biggrin.gif
Papildyta:

na ir as negirdejau schmoll.gif ,bet kotik neprisiklausiau apie paprasta spirale verysad.gif  blink.gif labiausiai man tai baisu tie pastojimai "ne vietoje" blink.gif

nevietinis nestumas ne nuo to priklauso
Atsakyti