Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "Mirena"

O as Vilniuj nerandu pirkt Mirenos, ar reikia eit i vaistine ir uzssiakyt, kad atveztu?
Beje, gal galit patart kur pigiausiai?
Atsakyti
netingek grysk atgal pora psl ten rasiau visas kainas nes as dejausi 05.13 tai kelias dienas pries visas vaistines aplaksciau ir surasiau kur kas kainuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2008 07 01, 21:29)
netingek grysk atgal pora psl ten rasiau visas kainas nes as dejausi 05.13 tai kelias dienas pries visas vaistines aplaksciau ir surasiau kur kas kainuoja  mirksiukas.gif

dekui, paskaitinesiu
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2008 07 01, 21:29)
netingek grysk atgal pora psl

nu nieko sau, pora puslapiuku blink.gif doh.gif beveik visa tema perskaiciau, kol dasikasiau doh.gif biggrin.gif Tai kaip suprantu pirma receptuko reikia, tada i vaistine, uzsisakai, nusiperki ir sulaukus menesiniu as gyd.Ane?
O kiek gyd ima uz idejima? g.gif
Atsakyti
kaip tai net nepastebejau kad tiek daug prirasem ax.gif na kur as pirkau savanoriuose tai ten reikejo recepto kitur gal nereikia nueisi i vaistine kur tau arciausiai ir pasiklausk uzsakyk o kai ateisi pasiimt tai atsinesi recepta jei reiksa as savo daktarei 50lt ir saldainiu nesiau smile.gif
Atsakyti
Norit, atkalbėsiu nuo Mirenos? bigsmile.gif Išsiėmiau po penkių metų "stažo", na ir ką.... dingo nežmoniškas krūtų jautrumas, nustojo kauptis skysčiai, ypač PMS metu, sumažėjo galvos skausmas, užtat padidėjo kiti jausmai ax.gif Penkis metus gyvenau ir galvojau, kad taip turi būti, o dabar nebenoriu.....
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2008 07 02, 13:08)
Norit, atkalbėsiu nuo Mirenos? bigsmile.gif Išsiėmiau po penkių metų "stažo", na ir ką.... dingo nežmoniškas krūtų jautrumas, nustojo kauptis skysčiai, ypač PMS metu, sumažėjo galvos skausmas, užtat padidėjo kiti jausmai ax.gif Penkis metus gyvenau ir galvojau, kad taip turi būti, o dabar nebenoriu.....

o man taip nuo KT buvo,tai as jas kaip trenkiau rolleyes.gif mirena pasirinkau ir kolkas nesigailiu ir tikiuosi neteks mirksiukas.gif nepavyko atkalbet tau manes lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dziunka @ 2008 07 01, 19:38)
del pykinimo tai gal siek tiek ,bet del maisto tai siulau spyna ant saldytuvo kabinti lotuliukas.gif (kokiem 3 men.),bent man taip buvo

biggrin.gif
esu kudulis sveriu nedaug,kad tik svoris paaugtu ,va butu gerai ,nereisk det spinos ant saldytuvo biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, turiu klausimėlį, ar nei viena, įsidėjus Mireną, nesusidūrėte su tokia problema, kaip kojų tinimas? Man nuo ovuliacijos iki mėnesiniųpradėjo baisiai tinti kojos verysad.gif (Mireną turiu daugiau kaip pusmetis, o tinimą pastebėjau prieš kokius 3 mėnesius), vat sakiau paiklausiu ar kam nors iš jūsų taip nesidaro, jei ne tai gal ir pas mane kita priežąstis, o čia tik sutapimas g.gif .
Atsakyti
nea man tai tikrai nieko panasaus smile.gif
mane tik vakar visa veida isbere ne tais tokiais ale jaunatviskais spuogais o kaip nuo alergijos taaaaaip baaaisiai atrodo siaubas per kokias kelias valandas as tikiuosi cia ir bus alergija i ka nors tavegilio anyta atnese ziuresim nes beda galiu suvers zemuogem kuriom niekada nebuvau alergiska arba pas mama kai atvaziavau ant kasko atsistojau ir tas kas tai labai skaudzia ikando ir tiek na ziuresim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamucis @ 2008 06 29, 01:39)
O as noriu pasiguosti. Dziugu kam nuo pat pirmu dienu nesukelia diskomforto, bet va man tai jau trecia savaite tepa gausiai ir net pakraujuoja. Praejus 10 d po idejimo rodziausi ginei (paziurejimui kaip isitvirtino), tai dare echo-viskas puiku. Po apziuros ant lektuvo pasake, kad cia man MMM, bet tos MMM jau antra savaite tesiasi ir kuo toliau, tuo gausyn  g.gif  Tos ilgos MMM jau baigia uzknisti. Visi paketai-iklotai, o galu gale ir paseksuot norisi, o nedristu  blush2.gif Kaip kazkas rase puse metu kente tas amzinas MMM  doh.gif  Man tai stogas nuciuoztu cool.gif

Beje, man pirmas pora savaiciu gan stiprus galvos skausmai budavo, matyt nuo hormonu. Siaip gyvenime man galvos neskauda....Dabar lyg ir nebuna.

pirma menesi ir as pakraujuodavau,tai daigiau,tai maziau. bet sex atsisakyk nebutina smile.gif. o dabar esu be galo patenkinta Mirena.
Atsakyti