Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "Mirena"

QUOTE(Viktorijag @ 2008 05 10, 00:19)
o gal galetai papasakoti kokios jos anksciau pas tave buvo  g.gif
ir kai pirkai spirale iki kiek galiojo  g.gif
buciau labai dekinga ir ne tik as speju  tongue.gif  4u.gif  thumbup.gif

niu gal man galetum patarti, ar tau buvo taip kad po idejimo praejus savaitei pradejai kraujuoti? o ttas ankstesnes dienas netepliojai? as tepliojau o db kraujuoju, o mirena turiu tik savaite... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Juliuxs @ 2008 10 06, 13:08)
Neturiu kur pasitart,spirale dejau dar LT,o dabar jau toli nuo namu... Bet lygtai gereja reikalai  ax.gif 
Man po pirmo karto viskas gerai buvo,bet po antrojo visi tavo aprasyti simptomai pasireiske  biggrin.gif 
As irgi tiek pat mokejau 'i kisene' neprivaciai  ax.gif

niu o kaip db jauties, as po savaites pradejau kraujuoti, ar cia nieko blogo ar kazkas blpgo?tau taip nebuvo?
Papildyta:
QUOTE(perastra @ 2008 10 03, 17:32)
Tikrai nieko baisaus, normalu, kad pateplioja  4u.gif

o normalu jei kad po mirenos idejimo praejo savaite, vakar smileysex.gif ryte, ir tuo pat metu pradejau kraujuoti iki siol dabar kraujuoju, bebeuztenku iklotu jau reikia paketu... verysad.gif
Papildyta:
klausineju visu to paties, nes bebezinau ka daryti, jau panikuoju... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bonitute20 @ 2008 10 07, 11:56)
klausineju visu to paties, nes bebezinau ka daryti, jau panikuoju...  verysad.gif

Neklausinekit, o eikit pas gydytoja 4u.gif kiekvienos atvejis individualus...
Atsakyti
QUOTE(bonitute20 @ 2008 10 06, 18:53)
  o tau taip nebuvo?

Aš nekraujavau,bet tepliojo kokius 3mėn.,bet ir tai nestipriai mirksiukas.gif paprastų kasdieninių įklotų pakakdavo smile.gif
Atsakyti
Ir aš prisidedu prie besidžiaugiančių 'Mirena" įsidėjau po gimdimo praėjus 4 mėn. (vasario pradžioj). Pakankamai ilgai tepliojo, gal 3 mėn, Mano ginė sakė, kad tai normalu gali teplioti iki pusės metų, o jei nenustoja skiria antibijotikų. Man to neprireikė. O dabar kaifuoju, net pamiršau kas tai mmmm tongue.gif Nereikai jaudintis, kai planuoji keliones ar draugai pasiūlo į baseiną ar pirtį thumbup.gif . Jokio pašalinio poveikio nejaučiu smile.gif
Atsakyti
mano ginekologe visa savaite ir dar daugiau uzimta, negales manes patikrinti... o skambinau privaciai, tai atostogauja... unsure.gif mirsiu tokioj nezinioj, kas man yra.... frusty.gif
Atsakyti
na manesd daktare ir neperspejo kad nesimyleti tai mes gal po kokiu keliu dienu pavarem ir nieko smile.gif bet kad dedant spirale nepadare jokiu tyrimu nepatikrino echo tai kokia tai nesamone g.gif mano akim ziurint, bet neimk i galva ciuosk pas kokia kita daktare ir vsio isklausysi kita nuomone o mes cia sm galim tik tave moraliskai palaikyti ir su dideliu spyriu i dupcia pas daktare varyti smile.gif
o del kainu as norfos vaistineje per laimes valanda su norfos nuolaidu korta mokejau 594lt tik jiems recepto reikejo ir jie uzsake kita diena atveze smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonitute20 @ 2008 10 07, 16:36)
mano ginekologe visa savaite ir dar daugiau uzimta, negales manes patikrinti... o skambinau privaciai, tai atostogauja...  unsure.gif  mirsiu tokioj nezinioj, kas man yra....  frusty.gif

jei nenormalus kraujavimas vistiek eik pas kita gydytoja ,nes galbut mirena pasislinko is vietos,buna ir tokiu atveju,del to pasireiskia nenormalus kraujavimas,pasitikrink pati ar yra viduje siulai,man kai turejau mirena ,gydytoja visada sakydavo jei kyla kokiu abejoniu pasitikrink pati ar siulai vietoj
Atsakyti
aciu visom uz patarimus ir palaikyma... ti kad nezinau siauliuose privaciu, na zinau dar viena bet neturi echo. unsure.gif niu zodziu reiks tikrintis ar yra siulai, o jei siulu nerasiu tai vadinas pasislinkus spirale is vietos? pries kokias tris dienas tai jutau siuliukus.. smile.gif na o siandien nzn kaip cia bus...
Papildyta:
QUOTE(bonitute20 @ 2008 10 07, 21:45)
aciu visom uz patarimus ir palaikyma... ti kad nezinau siauliuose privaciu, na zinau dar viena bet neturi echo.  unsure.gif  niu zodziu reiks tikrintis ar yra siulai, o jei siulu nerasiu tai vadinas pasislinkus spirale is vietos? pries kokias tris dienas tai jutau siuliukus..  smile.gif  na o siandien nzn kaip cia bus...

ir taip dar nesmagu ten pirstus kisti kai kraujuoju... happy.gif paciai kazkaip negera pasidaro... verysad.gif blink.gif
Atsakyti
o tu pabandyk i ligonine pas kokia daktare nueiti as tai taip ir darau mano daktare dirba ligonineje tai as pas ja i darba ateinu 50lt ir vsio viska apziuri tai gal pas daktare pas kuria gimdei ar drauge kokia pazysta nueik 8ryte ir vsio
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2008 10 07, 22:53)
o tu pabandyk i ligonine pas kokia daktare nueiti as tai taip ir darau mano daktare dirba ligonineje tai as pas ja i darba ateinu 50lt ir vsio viska apziuri tai gal pas daktare pas kuria gimdei ar drauge kokia pazysta nueik 8ryte ir vsio

tai kad i ispanija nenueisiu, nes as ten gimdziau... niu ziuresiu dar kokias kelias dienas, jei nesikeis i gera puse tai reiks vaziuoti pas gyd. g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonitute20 @ 2008 10 07, 20:48)
aciu visom uz patarimus ir palaikyma... ti kad nezinau siauliuose privaciu, na zinau dar viena bet neturi echo.  unsure.gif  niu zodziu reiks tikrintis ar yra siulai, o jei siulu nerasiu tai vadinas pasislinkus spirale is vietos? pries kokias tris dienas tai jutau siuliukus..  smile.gif  na o siandien nzn kaip cia bus...
Papildyta:

ir taip dar nesmagu ten pirstus kisti kai kraujuoju...  happy.gif  paciai kazkaip negera pasidaro...  verysad.gif  blink.gif

pagerk vitamino c daugiau ir stipresnio,zoleliu arbatu-dilgeliu,kraujazoliu,vitamina geriu 1 gr upsavit,jis labai greit mazina kraujavima,as ir prie mirenos ji pagerdavau,ir siaip kai norisi kad greiciau mmm iskeliautu, o jei nepades gal koks uzdegimukas prikibo,as mirena del to ir issiemiau kad pradejo kamuot pastovus uzdegimai ir tepliojimai, bet tai issivyste per kelis metus ja turint,sekmes
Atsakyti
QUOTE(bonitute20 @ 2008 10 07, 10:56)
niu o kaip db jauties, as po savaites pradejau kraujuoti, ar cia nieko blogo ar kazkas blpgo?tau taip nebuvo?
klausineju visu to paties, nes bebezinau ka daryti, jau panikuoju...  verysad.gif

Sveika,jau dvi su puse sav praejo nuo Mirenos idejimo,tai zinok tikrai reikalai gereja.Nebekraujuoju jau beveik visai,truputi teplioja ruzavai taip ir tiek.Bet man niekad nuo idejimo taip stipriai nekraujavo,kad reiktu paketo,uztekdavo kasdieniniu ikloteliu g.gif Butinai pasitkrink siulus,nes padidejes kraujavimas vienas is Mirenos iskritimo pozymiu.
Atsakyti