Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "Mirena"

QUOTE(Juliuxs @ 2008 10 08, 19:49)
Sveika,jau dvi su puse sav praejo nuo Mirenos idejimo,tai zinok tikrai reikalai gereja.Nebekraujuoju jau beveik visai,truputi teplioja ruzavai taip ir tiek.Bet man niekad nuo idejimo taip stipriai nekraujavo,kad reiktu paketo,uztekdavo kasdieniniu ikloteliu  g.gif  Butinai pasitkrink siulus,nes padidejes kraujavimas vienas is Mirenos iskritimo pozymiu.

niu siuliukai vietoj, nuo vakar vakaro nebekraujavau, o nuo siandien pietu vel pradejau... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(sindi @ 2008 10 08, 18:37)
pagerk vitamino c daugiau ir stipresnio,zoleliu arbatu-dilgeliu,kraujazoliu,vitamina geriu 1 gr upsavit,jis labai greit mazina kraujavima,as ir prie mirenos ji pagerdavau,ir siaip kai norisi kad greiciau mmm iskeliautu, o jei nepades gal koks uzdegimukas prikibo,as mirena del to ir issiemiau kad pradejo kamuot pastovus uzdegimai ir tepliojimai, bet tai issivyste per kelis metus ja turint,sekmes

aciuka, reikes pabandyti... bet abejoju ar kas pageres... verysad.gif ir man visur skauda kaip per MMM... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bonitute20 @ 2008 10 08, 19:47)
niu siuliukai vietoj, nuo vakar vakaro nebekraujavau, o nuo siandien pietu vel pradejau...  doh.gif
Papildyta:

aciuka, reikes pabandyti... bet abejoju ar kas pageres...  verysad.gif  ir man visur skauda kaip per MMM...  unsure.gif

turint spirale visada yra didesne rizika uzdegimams,o gal tiesiog taip tavo organizmas adaptuojasi prie svetimkunio,kartais kai kraujavimas uzsitesia yra skiriami antibiotikai,kazkur internete skaiciau apie tai ir liko atminty,tiesiog jei per kelias dienas tai nesusitvarkys,pasikalbek nors telefonu su gydytoju,jei negali apsilankyti,jei siuliukus jauti -spirale nepabego,ir parasyk kaip tau,ka issiaiskinsi.sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sindi @ 2008 10 08, 22:19)
turint spirale visada yra didesne rizika uzdegimams,o gal tiesiog taip tavo organizmas adaptuojasi prie svetimkunio,kartais kai kraujavimas uzsitesia yra skiriami antibiotikai,kazkur internete skaiciau apie tai ir liko atminty,tiesiog jei per kelias dienas tai nesusitvarkys,pasikalbek nors telefonu su gydytoju,jei negali apsilankyti,jei siuliukus jauti -spirale nepabego,ir parasyk kaip tau,ka issiaiskinsi.sekmes 4u.gif

as savo organizmo visiskai nesuprantu. verysad.gif keistas tikriausiai tas organizmas, o gal nepriims tos spirales, bet tikekimes kad tiks. niu net pati nesuprantu... as skambinau gyditojai i mobilu, tai sake, kad reiketu echo padaryt ir patikrint, nes ji is akies nemacius negali pasakyti... cool.gif bet deja atostogose ji yra, reikes laukti.. kiekviena diena bedomis skundziuos... blush2.gif o kiek tau reikejo iklotu pirmom savaitem, as tai sunaudoju 2,3 per diena... arba paketa verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bonitute20 @ 2008 10 08, 22:13)
as savo organizmo visiskai nesuprantu.  verysad.gif  keistas tikriausiai tas organizmas, o gal nepriims tos spirales, bet tikekimes kad tiks. niu net pati nesuprantu... as skambinau gyditojai i mobilu, tai sake, kad reiketu echo padaryt ir patikrint, nes ji is akies nemacius negali pasakyti...  cool.gif  bet deja atostogose ji yra, reikes laukti.. kiekviena diena bedomis skundziuos...  blush2.gif  o kiek tau reikejo iklotu pirmom savaitem, as tai sunaudoju 2,3 per diena... arba paketa  verysad.gif

10 dienu kraujavau smarkiai po idejima,paskui viskas apsiramino ir liko tik tepliojimai,visiem viskas skirtingai,gali organizmas ir nepriimti spirales,as issiemiau ja kaip sakiau ji man po keleriu metu sukeldavo letinius uzdegimus
Atsakyti
O as siandien uzsimirsus sunkia deze pakilnojau ir vel diegia visa desini sona bash.gif Uchhhh,kada gi tai baigsis g.gif
Atsakyti
QUOTE(sindi @ 2008 10 09, 19:45)
10 dienu kraujavau smarkiai po idejima,paskui viskas apsiramino ir liko tik tepliojimai,visiem viskas skirtingai,gali organizmas ir nepriimti spirales,as issiemiau ja kaip sakiau ji man po keleriu metu sukeldavo letinius uzdegimus

niu siandien jau maziau berods, tik patepliojau... thumbup.gif bet apsidziaugsiu ir vel tas pats bus, man taip daznai buna. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Juliuxs @ 2008 10 09, 20:11)
O as siandien uzsimirsus sunkia deze pakilnojau ir vel diegia visa desini sona  bash.gif  Uchhhh,kada gi tai baigsis  g.gif

atsimenu mano mama turejo varine spirale, bet cia pries daug metu, tai ji kuo puikiausiai turejo pora metu, bet po to pradejo dirbti, sunkiau kilnoti ir per menesines isejo ta spirale.
blush2.gif
Atsakyti
as virs 1m turiu ja ir kol kas dziaugiuosi, pradzia buvo ziauriai nekokia apie 3men nesibaigiantis kraujavimas, pilvo ir galvos skausmai doh.gif 4men viskas baigesi menesines irgi, nesergu iki siol biggrin.gif
Atsakyti
Noriu paklausti Mirena parduodama su receptu ar be?
Matau yra pigiau pagal skelbimus, bet kažkaip bijau rizikuoti, tai apsisprendžiau pirkti vaistinėje - kiek supratau, pigiausiai išeina NORFOJE per laimės valandas kažkokias doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Arnika @ 2008 10 10, 16:02)
Matau yra pigiau pagal skelbimus, bet kažkaip bijau rizikuoti, tai apsisprendžiau pirkti vaistinėje  - kiek supratau, pigiausiai išeina NORFOJE per laimės valandas kažkokias  doh.gif

per laimes valandas ji tau kainuos 594lt as kai pirkau Vilniuje tai paprase recepto ir reikejo uzsakyti t.y. snd uzsakai ryt yra isives i google nvaistine ir viska pamatysi
Atsakyti
QUOTE(Arnika @ 2008 10 10, 17:02)
Matau yra pigiau pagal skelbimus, bet kažkaip bijau rizikuoti, tai apsisprendžiau pirkti vaistinėje  - kiek supratau, pigiausiai išeina NORFOJE per laimės valandas kažkokias  doh.gif

As pritariu drinks_cheers.gif kad tokius dalykus reikia pirkti jiems skirtose vietose,man keista kaip merginos pasitiki forumais ir daug ka cia perka doh.gif o kam po to priekaistus reiksti? g.gif jei po spirales idejimo butu nesklandumu,galvociau ar gera preke isigijau???
Mano nuomone kiekviena preke reikia pirkti jom skirtose vietose...
Atsakyti
Dar tik 3d. kai aš su Mirena, bet kol kas esu ja nusivylusi verysad.gif- aistra atrodo būtų, bet smileysex.gif metu malonumo jokio schmoll.gif . Tapau nervinga. Kažin situacija bent kiek normalizuosis vėliau ar tik prastės g.gif . Jei taip ir toliau, tai manau, kad dėsiuosi paprastą spiralę ir vėl teks išgyventi ilgas ir gausias mm, planuoti išvykas, keliones, kai kada sėdėti ir namie verysad.gif , bet bent jau tas impotentiškumo jausmas dings...
Atsakyti
QUOTE(Cellina @ 2008 10 13, 11:26)
Dar tik 3d. kai aš su Mirena, bet kol kas esu ja nusivylusi verysad.gif- aistra atrodo būtų, bet  smileysex.gif metu malonumo jokio  schmoll.gif . Tapau nervinga. Kažin situacija bent kiek normalizuosis vėliau ar tik prastės g.gif . Jei taip ir toliau, tai manau, kad dėsiuosi paprastą spiralę ir vėl teks išgyventi ilgas ir gausias mm, planuoti išvykas, keliones, kai kada sėdėti ir namie  verysad.gif , bet bent jau tas impotentiškumo jausmas dings...

nesijaudink, man irgi buvo taip, ir dar dabar kartais pilva pamaudzia ir pasiteplioju... per 2 3 men susireguliuos viskas, reikia kenteti... 4u.gif
Atsakyti