Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "Mirena"

QUOTE(bonitute20 @ 2008 10 13, 10:48)
nesijaudink, man irgi buvo taip, ir dar dabar kartais pilva pamaudzia ir pasiteplioju... per 2 3 men susireguliuos viskas, reikia kenteti...  4u.gif

ačiū 4u.gif Kol kas jaučiuosi lyg kvaištelėjusi: kažkoie pojūčiai po visą organizmą laksto, liūdnesnė mintis virsta ašarom, gyvenimas kažkoks papilkėjęs tapo. Keista, bet man jau beveik nebeteplioja, tik diegliukai tai nugaron, tai pilvan nulekia ir prislėgta nuotaika nuolat bei įkirus nepilnavertiškumo jausmas verysad.gif cray.gif Labai norisi tikėtis, kad praeis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cellina: 13 spalio 2008 - 10:47
QUOTE(Cellina @ 2008 10 13, 11:46)
ačiū  4u.gif Kol kas jaučiuosi lyg kvaištelėjusi: kažkoie pojūčiai po visą organizmą laksto, liūdnesnė mintis virsta ašarom, gyvenimas kažkoks papilkėjęs tapo. Keista, bet man jau beveik nebeteplioja, tik diegliukai tai nugaron, tai pilvan nulekia ir prislėgta nuotaika nuolat bei įkirus nepilnavertiškumo jausmas verysad.gif  cray.gif Labai norisi tikėtis, kad praeis...

As planuoju detis spirale ax.gif Taciau cia pasiskaicius:komanda dingsta noras schmoll.gif
Gal yra kokios geresnes,kad taip neskaudetu?Ar jus konsultavotes su savo
ginekologu? doctor.gif
Atsakyti
QUOTE(Cellina @ 2008 10 13, 10:26)
Dar tik 3d. kai aš su Mirena, bet kol kas esu ja nusivylusi verysad.gif- aistra atrodo būtų, bet  smileysex.gif metu malonumo jokio  schmoll.gif .

Na kiek zinau sexo negalima maziausiai 5-6 dienas po spirales idejimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cellina @ 2008 10 13, 12:46)
ačiū  4u.gif Kol kas jaučiuosi lyg kvaištelėjusi: kažkoie pojūčiai po visą organizmą laksto, liūdnesnė mintis virsta ašarom, gyvenimas kažkoks papilkėjęs tapo. Keista, bet man jau beveik nebeteplioja, tik diegliukai tai nugaron, tai pilvan nulekia ir prislėgta nuotaika nuolat bei įkirus nepilnavertiškumo jausmas verysad.gif  cray.gif Labai norisi tikėtis, kad praeis...

niu o prie ko cia nepilnavertiskumo jausmas? ax.gif niu cia tikriausiai jau lenda i galvyte visokios nesamones, nes gal esi daug prisiskaicius, man nera nieko paanasaus, ir nuotaika tokia kokia ir buvo, tai linksma tai verkiu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(perastra @ 2008 10 13, 17:42)
Na kiek zinau sexo negalima maziausiai 5-6 dienas po spirales idejimo  g.gif

Informacijoje vartotojui rašoma:" Norint leisti kūnui pailsėti, geriausia palaukti apie 24val. nuo Mirenos įdėjimo prieš turint lytinius santykius. Tačiau kai tik Mirena įdedama, ji apsaugo nuo nėštumo."

O jūs tuos siūliukus pačios jaučiat, apčiuopiat blush2.gif ? Aš tai nelabai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Cellina @ 2008 10 14, 10:37)
Informacijoje vartotojui rašoma:" Norint leisti kūnui pailsėti, geriausia palaukti apie 24val. nuo Mirenos įdėjimo prieš turint lytinius santykius. Tačiau kai tik Mirena įdedama, ji apsaugo nuo nėštumo."

O jūs tuos siūliukus pačios jaučiat, apčiuopiat blush2.gif ? Aš tai nelabai schmoll.gif

nezinau kas ten parasyta, gydytoja rekomendavo 10d susilaikyti
Atsakyti
QUOTE(blumchen @ 2008 10 14, 10:41)

as visada jauciau bet jau kelias dienas nejauciu, tex varyt pas ginekologe. g.gif
Atsakyti
QUOTE(blumchen @ 2008 10 14, 09:41)

O aš saviškės pamiršau paklausti, tad ir pasiklioviau informacija vartotojui blush2.gif O visgi įdomu, kodėl 10d., jug hormonas tik patekęs į organizmą iškart pradeda savo juodą darbą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cellina @ 2008 10 14, 09:22)
O visgi įdomu, kodėl 10d., jug hormonas tik patekęs į organizmą iškart pradeda savo juodą darbą g.gif

Man sakė.kad reikia palaukt kol spiralė įsistatys į savo vietą g.gif Ir siulų iš karto nenukirpo trumpai.Sakė jei nukirps tai ji gali pasislinkti ir siuliukus sutraukt į vidų mirksiukas.gif Siuliukus patrumpino po 10d. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xantia @ 2008 10 14, 12:17)
Man sakė.kad reikia palaukt kol spiralė įsistatys į savo vietą g.gif Ir siulų iš karto nenukirpo trumpai.Sakė jei nukirps tai ji gali pasislinkti ir siuliukus sutraukt į vidų mirksiukas.gif Siuliukus patrumpino po 10d. smile.gif

man ta pati sake ir man atrodo ner ko ten landziot ir ziurinet tuos siulus
Atsakyti
QUOTE(blumchen @ 2008 10 14, 11:41)
man ta pati sake ir man atrodo ner ko ten landziot ir ziurinet tuos siulus

Žinoma mirksiukas.gif , bet vat rašo, kad jei jų nejauti, tai spiralė gali būti pasislinkusi arba iškritusi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Cellina @ 2008 10 14, 10:22)
O visgi įdomu, kodėl 10d., jug hormonas tik patekęs į organizmą iškart pradeda savo juodą darbą g.gif

hormonas veikti tai pradeda. bet pati spirale "neisigyvenus" dar tavo gimdoje - nuo "fizinio kruvio" ji geali pasislinkt ir pn...
Atsakyti