Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "Mirena"

QUOTE(Nicca @ 2008 10 13, 15:30)
As planuoju detis spirale ax.gif Taciau cia pasiskaicius:komanda dingsta noras schmoll.gif

As irgi planuoju detis biggrin.gif Irgi pasiskaitau, vienom gerai, kitom blogai biggrin.gif o kaip man bus juk neissiaiskinsiu kol neisbandysiu biggrin.gif todel tvirtai esu apsisprendus detis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2008 10 14, 12:09)
As irgi planuoju detis biggrin.gif  Irgi pasiskaitau, vienom gerai, kitom blogai biggrin.gif o kaip man bus juk neissiaiskinsiu kol neisbandysiu biggrin.gif todel tvirtai esu apsisprendus detis 4u.gif

Dekis, nepasigailesi smile.gif As irgi ziauriai bijojau, o dabar isidejau ir pamirsau. Tiesa, man oda ir plaukai truputi labiau riebaluojasi, bet mm nebuvimas viska kompensuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(perastra @ 2008 10 14, 13:34)
Dekis, nepasigailesi  smile.gif  As irgi ziauriai bijojau, o dabar isidejau ir pamirsau. Tiesa, man oda ir plaukai truputi labiau riebaluojasi, bet mm nebuvimas viska kompensuoja  mirksiukas.gif

Na plaukus galima dazniau issiplauti, o odai gal kremai kokie yra? biggrin.gif

Man mmm dabar 7-8 dienas, tai man ta spirale bus tikras issigelbejimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2008 10 14, 13:36)
Na plaukus galima dazniau issiplauti, o odai gal kremai kokie yra? biggrin.gif

Man mmm dabar 7-8 dienas, tai man ta spirale bus tikras issigelbejimas thumbup.gif

Man lygiai tiek pat dienu budavo doh.gif Baisu net prisiminti schmoll.gif
Atsakyti
pas mane irgi 7-8d, o dabar 0 thumbup.gif
Atsakyti
ir vel noriu pasitarti, pas manes nebera siuliuku, ir ginekologe tikrino, sake nemato, ir liepe ateit persisviesti, ar dar tebera mirena, bet ne tame esme, o esme tame kaip ja isims, jei siulai gimdoje? ar kam taip buvo kad siulai buvo gimdoj o ne ten kur jie turetu buti? mane ginekologe isgazdino sake kai ateis laikas isimt tada ir pagalvosim kaip ja isimti. verysad.gif bus labai skausminga tikriausiai... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Cellina @ 2008 10 14, 10:37)
Informacijoje vartotojui rašoma:" Norint leisti kūnui pailsėti, geriausia palaukti apie 24val. nuo Mirenos įdėjimo prieš turint lytinius santykius. Tačiau kai tik Mirena įdedama, ji apsaugo nuo nėštumo."

O jūs tuos siūliukus pačios jaučiat, apčiuopiat blush2.gif ? Aš tai nelabai schmoll.gif

nejauciu siuliuku visai, ten jau ir nebera ju...pati ginekologe tikrino.
Atsakyti
QUOTE(Cellina @ 2008 10 14, 08:37)
Informacijoje vartotojui rašoma:" Norint leisti kūnui pailsėti, geriausia palaukti apie 24val. nuo Mirenos įdėjimo prieš turint lytinius santykius. Tačiau kai tik Mirena įdedama, ji apsaugo nuo nėštumo."

O jūs tuos siūliukus pačios jaučiat, apčiuopiat blush2.gif ? Aš tai nelabai schmoll.gif

Man irgi liepe savaitele pakentet ax.gif O siulus as jauciu kuo puikiausiai mirksiukas.gif

QUOTE(perastra @ 2008 10 14, 12:34)
Dekis, nepasigailesi  smile.gif  As irgi ziauriai bijojau, o dabar isidejau ir pamirsau. Tiesa, man oda ir plaukai truputi labiau riebaluojasi, bet mm nebuvimas viska kompensuoja  mirksiukas.gif

Man irgi ir oda ir plaukai riebesni pasidare.Nelabai man tas patinka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Juliuxs @ 2008 10 15, 21:27)
Man irgi liepe savaitele pakentet  ax.gif  O siulus as jauciu kuo puikiausiai  mirksiukas.gif
Man irgi ir oda ir plaukai riebesni pasidare.Nelabai man tas patinka  unsure.gif

na kad plaukai riebalojasi, tai reikes galva dazniau plautis, o siaip yra privalumas, nes nieko daugiau nebereikes ir yra gera apsisaugojimo priemone. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(bonitute20 @ 2008 10 14, 19:09)
ir vel noriu pasitarti, pas manes nebera siuliuku, ir ginekologe tikrino, sake nemato, ir liepe ateit persisviesti, ar dar tebera mirena, bet ne tame esme, o esme tame kaip ja isims, jei siulai gimdoje? ar kam taip buvo kad siulai buvo gimdoj o ne ten kur jie turetu buti? mane ginekologe isgazdino sake kai ateis laikas isimt tada ir pagalvosim kaip ja isimti.  verysad.gif  bus labai skausminga tikriausiai...  verysad.gif
Papildyta:

nejauciu siuliuku visai, ten jau ir nebera ju...pati ginekologe tikrino.

bent jau man sake, jei siulu nera tai nieko tokio... 4u.gif
Atsakyti
Turiu mirena jau trys su pusia metų,nepasigailėjau nei akimirkai thumbup.gif .pateplioja kas du mėnesius,svoris neauga,plaukai nesiriebaluoja,spogai neauga ir šeip viskas čiki thumbup.gif .mirena pati patikimiausia apsisaugojimo priemonė.Tik gyditojai pasakykit kad siulus per trumpai nenukirptu,jie turi buti netoli išorės,na bent mano gydytoja taip sakė.Jau ir pamiršau kad ją turiu mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(bonitute20 @ 2008 10 14, 17:09)
ir vel noriu pasitarti, pas manes nebera siuliuku, ir ginekologe tikrino, sake nemato, ir liepe ateit persisviesti, ar dar tebera mirena, bet ne tame esme, o esme tame kaip ja isims, jei siulai gimdoje? ar kam taip buvo kad siulai buvo gimdoj o ne ten kur jie turetu buti? mane ginekologe isgazdino sake kai ateis laikas isimt tada ir pagalvosim kaip ja isimti.  verysad.gif  bus labai skausminga tikriausiai...  verysad.gif

Išgriebs su tokiu kaip kabliuku wink.gif Neskausminga. O blogiausiu atveju abraziją padarys.
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2008 10 16, 14:29)
Išgriebs su tokiu kaip kabliuku wink.gif Neskausminga. O blogiausiu atveju abraziją padarys.

niu aciuka uz patarimus.. 4u.gif
Atsakyti
Aach merginos patikekit,nieko gero nebus po spirales isemimo,daugumai prasideda kraujopludziai,kaip ir man,ko niekad anksciau iki nebuvo,issireguliuoja ciklas,kiausides aptinksta,paskui po visko juodas vargas doh.gif ,argi normalu kad moteris neserga,jug taip gamtos sutvarkyta,mes pacios save zlugdom,patikekit tai tikrai nesveika,dabar gerai kai nera kraujavimo,bet paskui kancia,as labai gailiuosi,tai mano patirtis,be to susiradau drauge kuriai po visko irgi kraujopludziai
Atsakyti