Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "Mirena"

QUOTE(jurgiene1 @ 2008 11 17, 01:04)
Vakar įsidėjau šią spiralę.Tikiuosi,kad mano organizmui ji tiks. g.gif ir nebus jokių nemalonumų.  verysad.gif

na tikekimes... 4u.gif visos palaikysim tave... wink.gif man tai butu viskas gerai s ta mirena, bet kad nei is sio nei is to kraujuoti pradedu, ir mm buna labi ilgos. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bonitute20 @ 2008 11 16, 23:15)
na tikekimes...  4u.gif  visos palaikysim tave...  wink.gif  man tai butu viskas gerai s ta mirena, bet kad nei is sio nei is to kraujuoti pradedu, ir mm buna labi ilgos.  unsure.gif

O kiek laiko jau turi? g.gif Taigi kaip tik mm turi trumpeti g.gif

As laukiu kada galesiu isideti, jau taip uzkniso kiekviena menesi drebeti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bonitute20 @ 2008 11 16, 23:15)
na tikekimes...  4u.gif  visos palaikysim tave...  wink.gif  man tai butu viskas gerai s ta mirena, bet kad nei is sio nei is to kraujuoti pradedu, ir mm buna labi ilgos.  unsure.gif

Pirmiausia reikia kantrybės turėti blink.gif . Buvo pateikta info, kad kraujavimai gali būti iki 6 mėnesių.
Atsakyti
QUOTE(Dovyte @ 2008 11 14, 18:49)
O tu jau idejai?  ax.gif

Dar ne doh.gif
Atsakyti
o aš jau išsiėmiau doh.gif pinigėlių aišku gaila, bet du mėnesiai sakykim išbraukti iš mano gyvenimo... o tikrai tikėjausi, kad tiks smile.gif
pagrindinė problema - žiauri depresija, o nuo jos jau ir visa kita - svoris krito, pykino, mintys tik juodos verysad.gif
kalbėjau su gine - tai per jos praktiką tik dvi moterys išsiėmė būtent dėl depresijos, nes prie kitų poveikių organizmas pripranta, o su depresija - nepakovosi ax.gif ji kai mane pamatė, tai net neatkalbinėjo tongue.gif

atplaukė mmm - tikrai palegvėjo thumbup.gif

laukiu kada organizmas atsistatys galutinai mirksiukas.gif

šiaip kai ji tinka - tau super thumbup.gif bet man tai baisu buvo unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2008 11 17, 23:48)
o aš jau išsiėmiau  doh.gif  pinigėlių aišku gaila, bet du mėnesiai sakykim išbraukti iš mano gyvenimo... o tikrai tikėjausi, kad tiks  smile.gif
pagrindinė problema - žiauri depresija, o nuo jos jau ir visa kita - svoris krito, pykino, mintys tik juodos  verysad.gif
kalbėjau su gine - tai per jos praktiką tik dvi moterys išsiėmė būtent dėl depresijos, nes prie kitų poveikių organizmas pripranta, o su depresija - nepakovosi  ax.gif ji kai mane pamatė, tai net neatkalbinėjo  tongue.gif

atplaukė mmm - tikrai palegvėjo  thumbup.gif

laukiu kada organizmas atsistatys galutinai  mirksiukas.gif

šiaip kai ji tinka - tau super  thumbup.gif  bet man tai baisu buvo  unsure.gif

Pas mane buvo pradzioje kazkas panasaus i nerima,bet praejo...
Gal tai ir nuo mirenos g.gif
O kaip Jus zadate dabar saugotis,kai issiemete mirena?
Atsakyti
QUOTE(olive @ 2008 11 18, 01:39)
Pas mane buvo pradzioje kazkas panasaus i nerima,bet praejo...
Gal tai ir nuo mirenos  g.gif
O kaip Jus zadate dabar saugotis,kai issiemete mirena?

gal ir nuo jos, čia nieks nežino... aš pvz labai tikėjausi, kad kai išsiimsiu savijauta pagerės ir aišku pagerėjo thumbup.gif bet jei nebūtų geriau - būt gaila...

kol kas gumytės, nebenoriu jokių hormonų schmoll.gif o paskui mano situacijoje ginė rekomendavo nebent žiedą pabandyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astaSL @ 2008 11 12, 21:51)
šnekėjau su savo daktaru apie spirales (doc.V. Gintautu KMUK). sakė niekada jos nedėtų jaunesniai nei 35m moteriai. daug neaiškino, nes ir laiko nelabai turėjo, bet to, ką pasakė, užteko, kad mesčiau iš galvos mintis apie šią spiralę - "jei dar planuoji susilaukt vaikų, Mirenos nesidėk".

man sakė t.p. tik ne mirena, esu jaunesnė nei 35 m
Atsakyti
QUOTE(niunka @ 2008 11 18, 19:03)
man sakė t.p. tik ne mirena, esu jaunesnė nei 35 m

O tai ka tada pasiule jaunesnems nei 35 m.?
Atsakyti
smile.gifO as Mirena nesioju jau 5metai ir 3menesiai....Reikia issiimti, bet vis neprisiruosiu. Noriu isimti ir kita tokia pacia isideti. Tai SUPER. Kai tik man ja idejo nustojau sirgti...nezinau net ka reiks daryti kai susirgsiu....oi..oi...baisu pagalvoti...O gal jau nesirgsiu..xi...xi...
O man dar 35m.....desiu kita, nusprendziau! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makseck: 19 lapkričio 2008 - 13:12
o ka nors paaiskino gyd kodel iki 35m nerekomenduoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(blumchen @ 2008 11 19, 17:15)
o ka nors paaiskino gyd kodel iki 35m nerekomenduoja  g.gif

gali tiesiog nebepastoti,nes kai kam issiderina ciklas,kaip man pvz.
Atsakyti