Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "Mirena"

Nusipirkau ir as siandien Mirena. Rytoj einu detis.. thumbup.gif
Atsakyti
kitom patarinejau, bet jau ir mane pradejo berti... unsure.gif
Atsakyti
Aš irgi prieš mėnesį įsidėjau Mireną. Ir man kažkaip visai nieko kol kas. Teplioja labai retai ir nestipriai visai Bet va menesinių tai dar kol kas nesulaukiu. g.gif Iš tos baimės tai ir testą jau spėjau pasidaryti (ačiu Dievui - neigiamas).
Jeigu menesinių nebus, tai kaip būti isitikinusiai jog nesi pastojusi? Na juk yra tikimybė (nors ir visai nedidelė), kad turėdama Mireną gali pastoti. Kaip įveikti savo bamę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingadi: 27 lapkričio 2008 - 22:42
QUOTE(Ingadi @ 2008 11 27, 22:41)
Aš irgi prieš mėnesį įsidėjau Mireną. Ir man kažkaip visai nieko kol kas. Teplioja labai retai ir nestipriai visai  Bet va menesinių tai dar kol kas nesulaukiu.  g.gif  Iš tos baimės tai ir testą jau spėjau pasidaryti (ačiu Dievui - neigiamas).
Jeigu menesinių nebus, tai kaip būti isitikinusiai jog nesi pastojusi? Na juk yra tikimybė (nors ir visai nedidelė), kad turėdama Mireną gali pastoti. Kaip įveikti savo bamę?

va va-ta baimė visada yra, ypač pirmais mėnesiais panikavau: prisidariau n testų ir pas gydytojus tikrinausi, tik man gydytoja pasakė, kad to nereikia...nors jaučiu vis tiek bent kartą į porą mėnesių testą pasidarysiu dėl šventos ramybės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~perastra~ @ 2008 11 26, 22:31)
Man irgi pradejo oda labiau riebaluotis, o nuo to ir spuogai  doh.gif  Jau apie menesi naudoju Avene  Cleanance emulsija,skirta misriai, linkusiai i riebalavimasi odai, ir zinok padeda  bigsmile.gif Spuogu praktiskai nera  thumbup.gif

o kaip plaukai?
maniskiai tikrai smarkiai pariebejo kad gerai atrodytu turiu plauti kasdien doh.gif o seniau kas 3 dienas plaudavau g.gif
Atsakyti
nors išsiėmiau - visvien dar įkišiu trigrašį lotuliukas.gif

spuogų buvo labai daug, tai naudojau acne tepaliuką su eritromicinu - padėjo, bet aišku spuogai jau baigia išnykt, nes išsiėmiau mireną smile.gif

plaukus ploviau kasdien, nes tikrai labai riebalavosi doh.gif
Atsakyti
o kur pigiausiai galima nusipirkti Mirena? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2008 11 28, 17:43)
nors išsiėmiau - visvien dar įkišiu trigrašį  lotuliukas.gif

spuogų buvo  labai daug, tai naudojau acne tepaliuką su eritromicinu - padėjo, bet aišku spuogai jau baigia išnykt, nes išsiėmiau mireną  smile.gif

plaukus ploviau kasdien, nes tikrai labai riebalavosi  doh.gif

o tas tepalas ne acnecolor? man jis nepadeda schmoll.gif kazkada padejo, o dabar nelabai, atrodo kad daugiau ju atsiranda nei isnyksta. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonitute20: 28 lapkričio 2008 - 18:54
QUOTE(vilmak @ 2008 11 28, 18:39)
o kur pigiausiai galima nusipirkti Mirena? 4u.gif

Na as apskambinau kelias vaistines, tai pigiausia norfos vaistineje per nuolaidu valandas. Kainavo 780, mokejau 660 mirksiukas.gif
Atsakyti
Sakykit, ar kas nors jūsų dėjosi Mireną ne per mmm? Aš žindau ir dėsiuos, nors dar nėra mmm. Labai skauda???
Atsakyti
QUOTE(bonitute20 @ 2008 11 28, 19:53)
o tas tepalas ne acnecolor? man jis nepadeda  schmoll.gif kazkada padejo, o dabar nelabai, atrodo kad daugiau ju atsiranda nei isnyksta. doh.gif

pažiūrėjau - acnefugEL - man spuogų sumažėjo, o nyksta tik dabar kai praėjo jau 2 savaitės ar net daugiau po išėmimo mirenos...

QUOTE(Keiti @ 2008 11 28, 23:37)
Sakykit, ar kas nors jūsų dėjosi Mireną ne per mmm? Aš žindau ir dėsiuos, nors dar nėra mmm. Labai skauda???

aš maitinau, tai dėjausi be mmm, procedūra ne iš maloniaisių bent jau man, bet t ikrai geriau nei gimdymas biggrin.gif
Atsakyti
Na aš turiu nusipirkus Mirena, tik neprisiruošiu įsidėti...Nedrąsu kažkaip, ir taip kasdien galvą plaunu, ir spuogai visą gyvenimą kamuoja, tai kas bus kai įsidėsiu? Bet jau apsisprendžiau - bandysiu smile.gif .
Euro vaistinėje kainavo apie 650 lt, visai neseniai. Dar Euro litų turėjau nemažai.
Atsakyti