Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "Mirena"

As jau pasitiktinau, viskas tvarkoje. Kita ketvirtadieni eisiu detis Mirena, tik dar nusipirkti reikia.. smile.gif

Viso gero pleistrai.. biggrin.gif
Atsakyti
Turiu jau daugiau nei 3 metus ir pilva paskauda ir plaukai greiciau rebaluojasi ir jauciu as ja, bet man thumbup.gif .Man ji tuo patinka kad nera MM ir apsauga gera.
Atsakyti
Po trečio leliuko įsidėjau. Vienitelis nedidelis nepatogumas, kad kartais pateplioja, bet šiaip esu labai patenkinta. O iki 35m man dar tolokai, o jei ir nepastosiu jau niekad, tai nebus man didelis nuostolis...Bet manau, jei jau tai būtų dažnas reiškinys, moterys nesidėtų...
Atsakyti
QUOTE(Dovyte @ 2008 11 17, 01:20)
O kiek laiko jau turi?  g.gif  Taigi kaip tik mm turi trumpeti  g.gif

As laukiu kada galesiu isideti, jau taip uzkniso kiekviena menesi drebeti  doh.gif

na turetu trumpeti, bet man buvo labai ilgos, bet siaip iki puses metu taip berods gali buti, o siaip viskas gerai man, tai pateplioju tai ne, o ja jau turiu beveik 2 menesiai, dar mazokai, bet seip jos as nejauciu. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vaival @ 2008 11 17, 10:00)
Pirmiausia reikia kantrybės turėti blink.gif . Buvo pateikta info, kad kraujavimai gali būti iki 6 mėnesių.

as tai turiu kantrybes.... ax.gif bet va kad kartais atrodo jog man ji netinka, o kartais visai gerai... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramune_lt @ 2008 11 19, 14:19)
O tai ka tada pasiule jaunesnems nei 35 m.?

yra kitokiu spiraliu, bet as manau kad amzius nesvarbu tai spiralei nes man paciai 20m. ir jau turiu spirale, man gine nieko nesake, ir cia nuo organizmo priklauso, gali isideti ir 35 metu vaiku gali netureti, o gali ir 18 o vaiku turesi, arba atvirksciai, ziurint kaip organizmas priima ta svetimkuni. 4u.gif tai va, nepabandzius nezinosi... na zinoma jei vaiku nebeturesi tai ir nekas... ax.gif as turiu viena dziaugsmeli maza, tai nebelabai noriu kito, nebent po daugiau metu rolleyes.gif
Atsakyti
5 mėnesiai, kai turiu antrą Mireną. Išėmus pirmąją pastojau be jokių problemų, iš pirmo bandymo biggrin.gif Mano lelia jau didelė, bet dar maitinu. Tačiau nuo Mirenos, ar ne nuo jos (?) beria veidą. Nešiojant pirmąją tokių dalykų nebuvo. Kažin ar tai praeis, ar nuolat reiks kovoti su spuogais g.gif Gal kam taip yra? Beje, kad riebaluotųsi plaukai greičiau- nepastebėjau; pilvą skauda ir šiaip- visą gyvenimą, o va tas bėrimas, tai man naujas reiškinys g.gif Tiesa, bėrė per antrąjį nėštumą. Nu nežinau, gal kuri ką patarsit bigsmile.gif Kaip kovojat su spuogais? Kvailas klausimas- juk kremai čia nieko nepadės? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(boachaeva @ 2008 11 20, 01:37)
Po trečio leliuko įsidėjau. Vienitelis nedidelis nepatogumas, kad kartais pateplioja, bet šiaip esu labai patenkinta. O iki 35m man dar  tolokai, o jei ir nepastosiu jau niekad, tai nebus man didelis nuostolis...Bet manau, jei jau tai būtų dažnas reiškinys, moterys nesidėtų...

Pastosit jei norėsit 4u.gif , aš po 1sios Mirenos dar 2 vaikelius puikiausiai išnešiojau ir pagimdžiau biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(vaival @ 2008 11 20, 17:55)
Pastosit jei norėsit 4u.gif , aš po 1sios Mirenos dar 2 vaikelius puikiausiai išnešiojau ir pagimdžiau biggrin.gif .

drinks_cheers.gif As irgi manau , kad visom individualiai. Ir siap, visos kontroceptines priemones vienaip, ar kitaip sukelia nepatogumu ir turi savo salutiniu poveikiu.. 4u.gif
Atsakyti
Na pagaliau ir as "mirenuota" tongue.gif
Idejimas neskaudejo- galvojau, kad bus baisiau thumbup.gif Tiesa pries procedura buvau susileidus nuskausminamus ir dar daktare vietiskai suleido, tai skausmo beveik nejauciau ax.gif
Tikekimes, kad viskas bus gerai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bonitute20 @ 2008 11 17, 00:15)
na tikekimes...  4u.gif  visos palaikysim tave...  wink.gif  man tai butu viskas gerai s ta mirena, bet kad nei is sio nei is to kraujuoti pradedu, ir mm buna labi ilgos.  unsure.gif

Aciu.Kol kas dar vis teplioja.Bet savijauta kaip ir nieko.Ziuresim kaip bus toliau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Preivile @ 2008 11 20, 15:49)
5 mėnesiai, kai turiu  antrą Mireną. Išėmus pirmąją pastojau be jokių problemų, iš pirmo bandymo  biggrin.gif  Mano lelia jau didelė, bet dar maitinu. Tačiau nuo Mirenos, ar ne nuo jos (?) beria veidą. Nešiojant pirmąją tokių dalykų nebuvo. Kažin ar tai praeis, ar nuolat reiks kovoti su spuogais  g.gif  Gal kam taip yra? Beje, kad riebaluotųsi plaukai greičiau- nepastebėjau; pilvą skauda ir šiaip- visą gyvenimą, o va tas bėrimas, tai man naujas reiškinys  g.gif  Tiesa, bėrė per antrąjį nėštumą. Nu nežinau, gal kuri ką patarsit  bigsmile.gif  Kaip kovojat su spuogais? Kvailas klausimas- juk kremai čia nieko nepadės?  rolleyes.gif

plauk veiduka kiekviena ar kas antra diena su pasudytu siltu vandeniu, nusipirk acnecolor krempudra nuo spuogu jiem patepti, padeda bent jau man. Dar gali nusipirkt toki kaip krema acne bp5 nuo spuogu... neutrogenos tonika ir pan. na man tai padejo. o kaip jum bus tai nezinau. verta pabandyti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonitute20 @ 2008 11 22, 19:40)
plauk veiduka kiekviena ar kas antra diena su pasudytu siltu vandeniu, nusipirk acnecolor krempudra nuo spuogu jiem patepti, padeda bent jau man. Dar gali nusipirkt toki kaip krema acne bp5 nuo spuogu... neutrogenos tonika ir pan. na man tai padejo. o kaip jum bus tai nezinau. verta pabandyti.  4u.gif

Labai ačiū aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Preivile @ 2008 11 20, 14:49)
Kaip kovojat su spuogais? Kvailas klausimas- juk kremai čia nieko nepadės?  rolleyes.gif

Man irgi pradejo oda labiau riebaluotis, o nuo to ir spuogai doh.gif Jau apie menesi naudoju Avene Cleanance emulsija,skirta misriai, linkusiai i riebalavimasi odai, ir zinok padeda bigsmile.gif Spuogu praktiskai nera thumbup.gif
Atsakyti