Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "Mirena"

QUOTE(Keiti @ 2008 11 29, 00:37)
Sakykit, ar kas nors jūsų dėjosi Mireną ne per mmm? Aš žindau ir dėsiuos, nors dar nėra mmm. Labai skauda???

na kiek zinau deda tik per menesines... be ju nededa... g.gif
Atsakyti
Ar jus visos jauciate siulus? nes as tai schmoll.gif
Pasiskambinau gyd, tai pasake nesijaudint g.gif Lengva jai pasakyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyte @ 2008 12 01, 22:17)
Ar jus visos jauciate siulus? nes as tai  schmoll.gif
Pasiskambinau gyd, tai pasake nesijaudint  g.gif Lengva jai pasakyti  doh.gif

as tai jau kaip beveik du menesiai ju nejauciu, buvau pas ginekologe tai pasake, kad mirena juos isitrauke ir tai nieko baisaus. nereikia jaudintis. 4u.gif
Atsakyti
as irgi nejauciu bet buvau pasitikrint sake spirale teisingai isitvirtinus
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2008 11 29, 00:37)
Sakykit, ar kas nors jūsų dėjosi Mireną ne per mmm? Aš žindau ir dėsiuos, nors dar nėra mmm. Labai skauda???

Isidejau pagaliau ir as. Man net per mmm labai skaudejo. Esu labai autiri . Nuskausmino, bet vistiek skaudejo...Net ptravirkau.. verysad.gif

Bet jau dabar viskas gerai, rimsta .
Beje, nusipirkau Mirena per SM . Esu patenkinta, viskas gerai galiojimas ir sandariai supakuota. Mokejau 550lt. thumbup.gif ( kiek zinau turi ne viena.... smile.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LIUKA*: 01 gruodžio 2008 - 23:07
QUOTE(bonitute20 @ 2008 12 01, 18:36)
na kiek zinau deda tik per menesines... be ju nededa... g.gif

Deda ir be jų, gydytoja pati sakė, kad mėnesinės nebūtinos.
Kelioms mamos draugėms seniau irgi dėjo, tik tuo metu man nebuvo opus šis klausimas. Aš einu ketvirtadienį pas gydytoją. O bijau baisiai...
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2008 12 01, 23:46)
Kelioms mamos draugėms seniau irgi dėjo, tik tuo metu man nebuvo opus šis klausimas. Aš einu ketvirtadienį pas gydytoją. O bijau baisiai...

Nera ko bijoti, nes tai tik sustiprina skausma. Reikia atsipaliduoti mirksiukas.gif Tikrai ne visoms skauda. As net nespejau susiorientuoti. Gal cia ir nuo gyd. priklauso, nes per kita gyd per paprasta apziura labiau skaudedavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(LIUKA* @ 2008 12 02, 00:07)

Beje, nusipirkau Mirena per SM . Esu patenkinta, viskas gerai galiojimas ir sandariai supakuota.  Mokejau 550lt. thumbup.gif  ( kiek zinau turi ne viena.... smile.gif )

Viskas gerai kol gerai, bet manau, kad atsiradus kokioms komplikacijoms, nori nenori pradeciau, galvoti, o gal kazkas negerai su ja buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(~perastra~ @ 2008 12 03, 08:57)
Viskas gerai kol gerai, bet manau, kad atsiradus kokioms komplikacijoms, nori nenori pradeciau, galvoti, o gal kazkas negerai su ja buvo  g.gif

As irgi apie tai pagalvojau drinks_cheers.gif Nes tiek daug ivairiu sukciu buna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2008 12 02, 01:46)

Niu as pirma karta girdziu blush2.gif bet jei deda tai gerai, zinokit gali skaudeti, nes gimda bus neprasidarius, reikes kokiu nuskausminamuju. rolleyes.gif sekmes. po to praneskit kaip sekes. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonitute20 @ 2008 12 03, 11:51)
Niu as pirma karta girdziu  blush2.gif  bet jei deda tai gerai, zinokit gali skaudeti, nes gimda bus neprasidarius, reikes kokiu nuskausminamuju.  rolleyes.gif  sekmes. po to praneskit kaip sekes.  4u.gif

Ryt vakare einu bijau.gif Įdomu, kaip čia bus...
Atsakyti
Merginos. Kiak laiko bus patepliojimas? Jau 3 dienos, kaip su Mirena. Vis dar paskauda pilvo apacia tai normalu?
Atsakyti