vaikai eina į grupes pagal amžių. Du metai jau yra daug.
QUOTE(dzhina @ 2008 04 29, 23:03)
tada reiks mums nueiti ir paziureti to sarasiuko...isreiksti pageidavimus...mums priklauso jau seis metais eiti, bet atidesim kitiems metams...
gal kas zinot jei tarp vaiku 2 metai ar gales buti vienoj grupej? turiu omenyje sesuo ir brolis...
gal kas zinot jei tarp vaiku 2 metai ar gales buti vienoj grupej? turiu omenyje sesuo ir brolis...
Jei nori, kad vaikai kartu eitų, turbūt reikės leisti į kitą darželį. Pvz. Justiniškėse Pasakaitėje yra Montessori grupė, tai ten eina skirtingo amžiaus vaikai. Man asmeniškai tokia sistema yra super, bet gal ne visiems patinka

QUOTE(mazylis7 @ 2008 04 30, 16:43)
Jei nori, kad vaikai kartu eitų, turbūt reikės leisti į kitą darželį. Pvz. Justiniškėse Pasakaitėje yra Montessori grupė, tai ten eina skirtingo amžiaus vaikai. Man asmeniškai tokia sistema yra super, bet gal ne visiems patinka 

gaila, bet Justiniskes mums labai jau nepakeliui...

Girdejau, kad naujame darzeli bus grupe nuo metuku. Ar kuri nors vesite? Ir kaip suprantu, yra bendra eili i abu darzelius ir persirasinet nereikia.
Na va, šiandien buvau užlėkus į darželį pasiteirauti dėl savo mažės. Galvojau, kad esam 68, bet pasirodo, kad buvom (ir dar esam) 58. Taigi, dar vis neaišku, ar tikrai naują darželį atidarys. Planuojama priimti 60 vaikų. 30 pagal spec. eilę. Jeigu darželio naujo nebus, tada nuo rudens eis tik tie 30 pagal spec. eilę. Mes toj eilėj esam 15. Tai turim nemažai šansų paklūti.
Pageidavom eiti į seną darželį, tai tikiuosi į naują nepaskirs.

QUOTE(irminija @ 2008 04 29, 19:14)
pagal bendrą eilę. Kaip pasakė, kiek čia tos pilaitės, kur jau pagal gatves skirtyt
A rimc?

QUOTE(agacaga @ 2008 05 12, 15:55)
A rimc?
O anksciau,bent jau kai saviski uzrasinejom,tai sake,kad pagal gatves skirstys,dar dziaugiaus,kad mes i nauja pagal gatve papuolam 

nu mes irgi papuolam pagal gatve, labai noreciau i nauja...
Ir mum sakė, kad skirstys pagal bendrą eilę. Nors mes priklausom senąjam darželiui, mus gali paskirti ir į naują. Aišku paprašiau, kad pasižymėtų, kad mes į seną norim. 
Ir dar, dzhina, man įdomu, kaip jūsų vaikučiai tokiais numeriais eilėse yra.
Jeigu gerai pamenu, vienas 2, o kitas 4.

QUOTE(Amiletta @ 2008 05 12, 16:22)
Ir mum sakė, kad skirstys pagal bendrą eilę. Nors mes priklausom senąjam darželiui, mus gali paskirti ir į naują. Aišku paprašiau, kad pasižymėtų, kad mes į seną norim. 
Jeigu gerai pamenu, vienas 2, o kitas 4. 

dukrele nr 6 o sunelis nr 4

pati maciau kaip uzrase, pasirasiau...kadangi maniskiai gime metu pradzioje, o uzrasineja irgi nuo metu pradzios tai todel ir tokie nr

Vistiek nesupratau. 
A, tai jūsų berniukas gal 2008 metų pradžioje 4.
O mergytė 2006, ane?

QUOTE(Amiletta @ 2008 05 12, 16:26)
Vistiek nesupratau. 
O mergytė 2006, ane?

aha...

Aaaa, tada viskas aišku. 
Mes tai 15 galima sakyt.

Mes tai 15 galima sakyt.