speju, geriausia, kai vaikai gimsta metu pradzioje. tada kokia sausio 3 uzrasai ir tik tada garantuotai patenki i darza

QUOTE(olenka @ 2008 05 12, 17:43)
speju, geriausia, kai vaikai gimsta metu pradzioje. tada kokia sausio 3 uzrasai ir tik tada garantuotai patenki i darza 

ale zmogau suplanuok taip

Visai nesunku.

QUOTE(dzhina @ 2008 05 12, 17:46)
nu jo, jei jau reiketu vaikus planuoti ir prie darzelio tvarkos derintis...

QUOTE(Migdole @ 2008 05 08, 20:30)
Girdejau, kad naujame darzeli bus grupe nuo metuku. Ar kuri nors vesite? Ir kaip suprantu, yra bendra eili i abu darzelius ir persirasinet nereikia.
kai uzrasinejau savo maziu, tai irgi lyg uzsimine, kad bendra eile yra... as labaiu noreciau, kad maziukas papultu i naujaji

QUOTE(agacaga @ 2008 05 12, 15:55)
A rimc?
O anksciau,bent jau kai saviski uzrasinejom,tai sake,kad pagal gatves skirstys,dar dziaugiaus,kad mes i nauja pagal gatve papuolam 

o kokia jusu gatve jei ne paslaptis?
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 12, 21:39)

QUOTE(*Virginija* @ 2008 05 14, 12:38)
kai uzrasinejau savo maziu, tai irgi lyg uzsimine, kad bendra eile yra... as labaiu noreciau, kad maziukas papultu i naujaji

O, tarp mūsų pyplių lygiai metų skirtumas.

Labas merginos,
O aš norėjau paklausti ar priima vaiką vasarą į darželį?
O aš norėjau paklausti ar priima vaiką vasarą į darželį?
Dėl to nežinau, bet visgi vasarą išardomos ir apjungiamos grupės, tai nemanau, kad verta vesti tuo metu. Nebent tikrai labai reikia.

QUOTE(Amiletta @ 2008 05 14, 13:29)
Dėl to nežinau, bet visgi vasarą išardomos ir apjungiamos grupės, tai nemanau, kad verta vesti tuo metu. Nebent tikrai labai reikia. 

tai vat kad nežinau ką daryt, mūsų auklė išvažiuoja ir nuo liepos 1 man kažką reik daryti... Žinau kad grupės normalios nuo rudens, bet kažkaip nesinori auklės kitos ieškotis 2 mėn..
Na tada jo... Reikia kažką galvot.
Bet jeigu vėliau vėl auklė bus, tai gal ir nieko.

QUOTE(*Virginija* @ 2008 05 14, 11:38)
Giluzio

Pasiskambinau i darzeli pasitikslint musu eiles Nr. tai ne kas nekas