Įkraunama...
Įkraunama...

8 mėnuo

A maniskis taip pat masinu myletojas smile.gif Taip pat isejus laukan turim vaikscioti salia gatves, kad matytu kaip vaziuoja masinos, tad tuomet galim ir visa diena taip pravazineti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganiauskiene @ 2008 06 20, 12:22)
na tas smagumas kaip cia pasakius, nespeju lakstyt is vieno galo i kita, vis reikalai. doh.gif o ir mano streikuoja su valgymu, su miegu ir tas pats vargas doh.gif o dantu tai ne kvapo schmoll.gif  doh.gif  blush2.gif

pas mus irgi nei kvapo, bet apacioje taip sutine jai dabar, o pries tai taip nebuvo g.gif o kur iltinis turi buti tai net kaip spuodutis kazkoks unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirasevindik: 22 birželio 2008 - 15:54
Labas rytelis mamytes smile.gif Norejau paklausti, ka manoti apie savo burbuliuku maudyma zoleliu vonioje? g.gif Nes maniskis jau kelinta naktele labai blogai miega, labai daug vartosi, miegodamas vaiskto po lovele, labai inkscia, verkia net nebezinau ka ir bedaryti verysad.gif Zurnale paskaiciau apie raminamasias zoleles, kuriu nuovyre gali maudyti vaikiuka pries miegeli. gal kuri bandete si buda?
Atsakyti
4u.gif Labas rytas
Mano įsitikinimu jiems dantukus skauda,o ramybės būsenoj skasmas tik paaštrėja, tai ir verkia naktim.
Žolelių nebandžiau ir nežadu kažkaip, nes jos ir alergizuoti odą gali.
Atsakyti
labas rytas 4u.gif man tai atrodo kad gal ir nieko tos zoleles, bet abejoju ar padetu... ir mes nakti blogai miegam, dar ir ryte pries 5 val kai prabudo, tai galvojau kad ir neuzmigs doh.gif
pagaliau islindo ir 3 dantukas thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas! biggrin.gif As irgi manau, kad nieko blgo ipilti zoleliu nuoviro... g.gif Patys nebandem, bet gydytoja sake, kad galima kelis valerijono lasus maudantis i vonele ipilti g.gif . Na, net nezinau, jei is tiesu labai blogai, kodel gi ne? Juk ne i maista, o tik i vonele unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(romixxx @ 2008 06 23, 08:09)
Labas rytelis mamytes  smile.gif Norejau paklausti, ka manoti apie savo burbuliuku maudyma zoleliu vonioje? g.gif Nes maniskis jau kelinta naktele labai blogai miega, labai daug vartosi, miegodamas vaiskto po lovele, labai inkscia, verkia net nebezinau ka ir bedaryti verysad.gif Zurnale paskaiciau apie raminamasias zoleles, kuriu nuovyre gali maudyti vaikiuka pries miegeli. gal kuri bandete si buda?

Labutis. mirksiukas.gif Aš savo pypliuka nuo pat gimymo maudžiau valerjono nuovyre, o kai kosuliukas atsirado tai pakeičiau metomis. Aišku darau petraukas, dabar nera reikalo,miega gerai tai maudau be žoleliu. Ir dar galiu patarti ,galima po lovyte pastatiti puode užplikitu žolelių.Aš kai kosidavo mažiukas čobrelio nuovyro statidavau.Bet žinoma tai individualiai,jei vaikutis alergiškas geriau nerizikoti.
Kaip mamytės oras? thumbup.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 23 birželio 2008 - 11:11
As saviskio nemaudziau jokiam nuovire, bet po ciuziniu lovytej pakisom kelias valerijonu sakneles. Nezinau kiek tai padeda, bet atrodo miega ramiau. Pabandykit 4u.gif

Pas mus visa diena lietus kaip is kibiro verysad.gif , net i lauka nebuvom iseja schmoll.gif verysad.gif Visada kai Jojines - lyja doh.gif
Atsakyti
Labas visoms mamytems ax.gif
mes jau gryzom is kaimo,vestuves praejo sauniai,su maziuku mociute irgi susitvarke ax.gif ,tik kad va oras tai nekoks schmoll.gif
mano maziukas ropoti pradejo assa.gif ,dar taip stipriai nelaksto,bet po bisky nuropoja kur jam reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes! biggrin.gif Kaip sekesi ieskoti paparcio ziedo? Ar radote? lotuliukas.gif Ar smagiai praleidote Joniniu nakti?
Mano uogelei 3 dantukas pasirode thumbup.gif , o jaunuolis tai irgi ir ropoja, ir lovytej vaiksto thumbup.gif clap.gif.
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif
Nesiseke surast paparcio ziedo, bet kitais metais tai pasistengsim rast biggrin.gif
Vakar buvom gamtoj,tai vaikas pirma kart po zole ropinejo, o patenkintas, o krykstavo.Aisku puse zoles keliavo burna, vos spejau traukyti lauk doh.gif
Ropoja manasis tik spek gaudyt ir aisku lenda ten kur negalima doh.gif Bet kaip fainai, kai kvieti ateik ateik ir vaikas su tokiu greiciu sypsodamasis priropoja, kad pamirsti visas eibes thumbup.gif
Dziaugiuos su visom jusu maziuku pasiekimais 4u.gif As jus seku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inrinke @ 2008 06 24, 08:18)
Sveikutes! biggrin.gif  Kaip sekesi ieskoti paparcio ziedo? Ar radote?  lotuliukas.gif Ar smagiai praleidote Joniniu nakti?
Mano uogelei 3 dantukas pasirode thumbup.gif , o jaunuolis tai irgi ir ropoja, ir lovytej vaiksto thumbup.gif  clap.gif.

Labukas mirksiukas.gif Sveikinu mamyte su vaikiukų pasekimais clap.gif O dantukai iš karto 3 pasirode? thumbup.gif
Paparčio žiedo neješkojom,manau mes visos mamytės beveik prieš 9 mėnėsius toookius superinius žiedus suradom,kad dabar laisvai galim atsipalaiduoti ir nelakstyti po miškus jieškant žiedus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif O naktis praejo šiltoje lovoje su vyru ir mažiukų šalia thumbup.gif
Geros dienelės mamytės 4u.gif O visas Janinas ir Jonus su vardadienių bis.gif
Atsakyti