Labutis visoma

Na nepasiseke mūms Lietuvos gyventojams su klimatų ,ka jau čia ir padarsi:oh Žiūrėjau orus tai iki liepos pradžios rodo tik apie 20 laipsių ir lietų
Mano mažiukas šiandien į mano klausimą : kur tavo mama, taip gražiai ir tiksliai parode į mane su rankyte

aš vos neapsiverkiau.Jis jau pradėjo suprasti mano klausimus pvz. kur lelytė ,tai paima ja ir pradeda patenkintas žaisti. Klausinėju kur tavo "duda" (tai vadinam čiulptuką) tai irgi jieško ,suranda ir į burnyte ideda

Vienų žodžių jau neapgausi
Galiu pasakyti kad auga dar vienas mašiničių mylėtojas ,kaip ir pirmas sūnus. Lauke jei mašina važuoja akių neatsitraukia, ir su žaisliniais mašinėliais labai patinka žaisti

Vienų žodžių VYRAS auga.
Dar apie fizinius pasekimus: irgi pradėda atsistoti trumpam, laaabai gerai ropoja,labai gerai sėdi ...
lelka su angina nejokauk, tai labai rimtą ligą. Gal pirmą kartą visus antibiotikus neišgerei? Jei ji taip dažnai kartuojasi, reikia būtinai ištirti širdį. Aš irgi žinau ka reiškia sirgti angina, temp. iki 40 negali nei ryti, nei kalbeti

Tu butinai darik kompresus iš švežių kopūstų lapų ,dėk ant kaklo ir apviniok vilnonių šalikų, keis kas porą valandų. Yra dar geras receptukas,bet reikia tik pajutus gerklės skausmus. Reikia suvalgyti puse citrinos su cedra, bet reikia labai lietai ja kramtyti.Gali virtų bulvių dėti ,kiaušinį ,labai gerai isitraukia skausma. Žinau labai daug receptu nuo anginos.Valgyk medų ,tik dėk ne į karšta vandenį , o į šilta ir gerk.Ko daugiau gersi, to geriau.Sveik
Ikiukas mamytės.