Įkraunama...
Įkraunama...

8 mėnuo

Ne, ne is karto, turejo jau 2, bet mano bernuzeliui kai dygo, tai 4 iskart doh.gif .
O del paparcio ziedo, tai tikrai, tukiu zibureliu turim, tai daugiau kaip ir nereikia lotuliukas.gif
Mes tai lauzeli kurem, kai vaikuciai sumigo thumbup.gif , tevams vis gi sventes irgi reikalingos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2008 06 21, 22:23)
Galiu pasakyti kad auga dar vienas mašiničių mylėtojas  ,kaip ir pirmas sūnus. Lauke jei mašina važuoja akių neatsitraukia, ir su žaisliniais mašinėliais labai patinka žaisti thumbup.gif Vienų žodžių VYRAS auga.
Dar apie fizinius pasekimus: irgi pradėda atsistoti trumpam, laaabai gerai ropoja,labai gerai sėdi ...
lelka su angina nejokauk, tai labai rimtą ligą. Gal pirmą kartą visus antibiotikus neišgerei? Jei ji taip dažnai kartuojasi, reikia būtinai ištirti širdį. Aš irgi žinau ka reiškia sirgti angina, temp. iki 40 negali nei ryti, nei kalbeti verysad.gif Tu butinai darik kompresus iš švežių kopūstų lapų ,dėk ant kaklo ir apviniok vilnonių šalikų, keis kas porą valandų. Yra dar geras receptukas,bet reikia tik pajutus gerklės skausmus. Reikia suvalgyti puse citrinos su cedra, bet reikia labai lietai ja kramtyti.Gali virtų bulvių dėti ,kiaušinį ,labai gerai isitraukia skausma. Žinau labai daug receptu nuo anginos.Valgyk medų ,tik dėk ne į karšta vandenį , o į šilta ir gerk.Ko daugiau gersi, to geriau.Sveik rolleyes.gif
Ikiukas mamytės. 4u.gif

Sveikute Ksena,aciu uz patarimus mirksiukas.gif ,as dedu druska kepinta irgi gerai istraukia skausma,arba ja skalauju.O puliuojanti angina man kartojasi kiekvienais metais ,ir atgulu kokiom 5dienom , sergu nuo mazu dienu,vis kalbedavo kad reikia isoperuoti,bet va vis dar su ja rolleyes.gif .Bet kaip as sakau ka dievas sukure tegu lieka,ir nesiryztu operuotis lotuliukas.gif Dabar kad atkritau tai pati kalta buvau,is karstos pirties i vesu baseina,kelis kartus,ir to tik tereikejo,bet nieko jonines svenciau be temp ir gamtoj lotuliukas.gif O turiu tau klausima rasei citrina su cedra,o kas cia per daikta, blush2.gif g.gif .Ksea dar paztebejau ,kad musu mazyliai vienmeciai,gerai parasiau doh.gif lotuliukas.gif
mirasevindiksia savaite tikrai paduosiu mamai kedute mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelka: 24 birželio 2008 - 13:46
Sveikutės visos 4u.gif
Kaip smagu, žiūriu, jau kai kurie vaikučiai ir bendrauja, susikalba mamytės jau bigsmile.gif O mes tai tik zbitkas darom ir juokiamės, kai mama bara blink.gif Tikrai supranta žodį "spjauk", nes sode viskas keliaudavio į burnytę, tai pastoviai ir girdėdavo "spjauk", dar žandukus pajudini. Išstumia su liežuvuku viską lotuliukas.gif

Savaitgalį pirmą kartą stovyklavom. Šeštadienį prakentėjom lietų, trai sekmadienį oras buvo pasaka. Palyginus su namais, tai naktį palapinėj labai gerai miegojo.

O į mašinas mano vyrutis nelabai schmoll.gif Jam labiau patinka gamta - pakapstyti žolytes, pagriaužti pagaliukus. Išmoko nuogas po žolę ropinėti - remiasi rankom ir pėdom, o ne keliais, nes vis tiek žolytė duria (o gal kutena) lotuliukas.gif

Pas mus su valgiu irgi prastai. Keli šaukšteliai ir viskas. Praeina kiek laiko, tada galima vėl siūlyti. Tik mamos pienelis neatsibosta. Bet kad jo jau ne kažin kiek ir yra unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės mes vakar išmokom: ropoja kiek įmanoma greičiau o mes sakom pagausism pagausim, pagaunam, na ir žinoma gaudom, pagaunam atsinešam į jo kambarį ir paleidžiam vėl jis ropoja kiek tik gali mes pagausim pagausim .... taip daug kartų
Mokam gražiai pasilengt pasižiurėt po lovyte user posted image
gyvai daug gražiau atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2008 06 24, 18:33)
Sveikutės mes vakar išmokom: ropoja kiek įmanoma greičiau o mes  sakom pagausism pagausim, pagaunam, na ir žinoma gaudom, pagaunam atsinešam į jo kambarį ir paleidžiam vėl jis ropoja kiek tik gali mes pagausim pagausim .... taip daug kartų
Mokam gražiai pasilengt pasižiurėt po lovyte user posted image
gyvai daug gražiau atrodo  wub.gif

pas mus irgi toks pats maniezas tongue.gif
ar patenkinta juo,as tai taip tik pervystymo lenta man buvo nereikalinga,o siaip tai vaikas ir miega ir zaidzia joje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gudytejol @ 2008 06 24, 18:14)
pas mus irgi toks pats maniezas  tongue.gif
ar patenkinta juo,as tai taip tik pervystymo lenta man buvo nereikalinga,o siaip tai vaikas ir miega ir zaidzia joje  ax.gif

Jo pervystymo lentos nereikėjo, na mums ir antro aukšto neprireikė, nes mes maniežą pradėjom naudot prieš mėnesį kai pilietį perkėlėm jo kambarin, man kažkaip ramiau manieže, nes medinėj lovytėj ar per miegus kojytę įkiš tarpan. Na dar savaitėlė ir bandysiu vėl sugrįžt prie lovytės. o Maniežą paliksiu kelionėm ar ... mes manieže nežaidžiam, na nebent bandom užmigt tai tada dar paduksta.
Šiap tai labai patenkinta šiuo maniežu.
Atsakyti
QUOTE(lelka @ 2008 06 24, 14:37)
Sveikute Ksena,aciu uz patarimus mirksiukas.gif ,as dedu druska kepinta irgi gerai istraukia skausma,arba ja skalauju.O puliuojanti angina man kartojasi kiekvienais metais ,ir atgulu kokiom 5dienom , sergu nuo mazu dienu,vis kalbedavo kad reikia isoperuoti,bet va vis dar su ja rolleyes.gif .Bet kaip as sakau ka dievas sukure tegu lieka,ir nesiryztu operuotis lotuliukas.gif Dabar kad atkritau tai pati kalta buvau,is karstos pirties i vesu baseina,kelis kartus,ir to tik tereikejo,bet nieko jonines svenciau be temp ir gamtoj lotuliukas.gif O turiu tau klausima rasei citrina su cedra,o kas cia per daikta, blush2.gif  g.gif .Ksea dar paztebejau ,kad musu mazyliai vienmeciai,gerai parasiau  doh.gif  lotuliukas.gif
mirasevindiksia savaite tikrai paduosiu mamai kedute mirksiukas.gif

Labukas lelka. mirksiukas.gif Cedra tai citrinos lobelė,trupmai sakant reikia suvalgyti citrina su odele. Man atrodo ir lietuviškai odelė nuo citrusinių vaisių irgi cedra vadinasi?Gal klistu? g.gif O tu žiurėk save ir nesirg tongue.gif
Tai lelka mūsų mažyliai vienmečiai, mano gimė velai vakere spalio 2 . biggrin.gif
Atsakyti
Gerai apžiurėjus Tajaus burnytę radom jau nemažą 5 dantuką, išdygo be jokio vargo, na buvo tik daug daug seilyčių ir vienu metu tik ir taikydavo kaip įkast.
Atsakyti
Laba Ksena,gal tu ir teisi ,gal taip vadinasi bet as isgirdau pirma kart,uztat paklausiau blush2.gif .O citrina as megstu galiu suvalgyti visa lotuliukas.gif .Ir tikiuosiu siemet nebesirgsiu ,nes atsibodo ,oioi kaip sveikatos nera blogai,trys vyrai namie o mama lovoj:oh lotuliukas.gif
Mano mazius pradejo belstis i pasauli nuo 8 ryto,o puse 6 vakare jau isvydo pasauli,tik va as jo nemaciau,nes man buvo cezaris,ir pilna narkoze,tai va ji tetis pamate pirmiau uz mane biggrin.gif ,o as tik kita diena,nes buvo renimaciniam verysad.gif .Bet dabar viskas labai gerai thumbup.gif
Ir dar,trecios noreciau dukrytes ir as lotuliukas.gif
Geros dieneles visiem 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelka: 25 birželio 2008 - 10:10
Laba diena smile.gif Na kaip mazyliai laikosi? 4u.gif maniskis tai pasigavo slogyte, truputuka kosti schmoll.gif Eisim siandien pas gydytoja, kad paziuretu, o be to vel atrodo dantukai beldzias thumbup.gif
Atsakyti
mano aukseliui jau netrukus 9 men. bus, bet jis dar nesedi, neatsistoja, bet labai megsta vartytis, o ypac atsistojes keturiom siubuoti pirmyn-atgal.Kartais nemaza atstuma i prieki sokteli kaip varliukas sitaip besisupdamas.Palyginus su kitu tokio pat amziaus vaikuciu pasiekimais tai labai mazai, bet ko noreti, kai nuo 3 men. epilepsija prasidejo. verysad.gif Dar gerai, kad traukuliukai daugiau nesikartoja, viliames kad pamazu sveikstam.....Sneka taipogi nenoriai, kartais pasako koki skiemeni, o siaip tai labai gurgti patinka....Dantuku neturim, na kazkada pradeje buvo iltiniai abu listi, bet dar lig po siolei nesimato paties dantuko. drinks_cheers.gif
Atsakyti
net nezinojau kad taip anksti sergama tokia liga... na bet sveikit!!! 4u.gif
mes jau turim 5 dantukus thumbup.gif 3 dienas is eiles po dantuka buvo smile.gif vis dar neiseina ropoti, o sliauzia tai laaabai greitai doh.gif dar siandien vezimas suluzo, tai neiseis vienom iseit i lauka verysad.gif
Atsakyti