Įkraunama...
Įkraunama...

8 mėnuo

Laba diena visoms mamytems ax.gif
seniai buvau uzsukus,kazkaip laiko visai neturejau,nes du savaitgaliai is eiles baliavojom,viena turejom vestuves,o kita du grazius jubiliejus,tai vis lakstem dovanu ieskojom ir t.t.
maziukas lyg ir sveikas pradejo jau gerai ropoti,jau visur lenda,visur kabinasi ir atsistoja,tai reikia saugoti nes lygsvaros dar gerai neislaiko,valgo gerai,daugiau uz broly lotuliukas.gif ,tik pamato kad mes prie stalo ir jau issiziojes lauke kad i burnyte ir jam idetum lotuliukas.gif,o vyresnyjy palikom kaime tai man kaip ir atostogos lotuliukas.gif
dantukai dar tik du g.gif
Atsakyti
Sveikos visos mamytės
Forume lankausi retai, bet tenka užklysti. Mūsų Joriukui šiandien lygiai aštuoni mėnesiukai. Jios moka atsistoti lovytėj, labai patinka ratu vaikščiot aplinkui lovytę, nors dar truputėlį kojytės kabinasi. Labai patinka eiti kai laikai už rankyčių, pabėktų kad galėtų. Tik va su maisteliu labai prastai schmoll.gif . Kai paduodi ką nors valgyt pirma pauosto, o tik po to ima valgyt. Koks dabar svoris net nežinau, nes seniai buvom pas gydytojus. Bet daugiau kaip 9 kg turbūt nebus. Bet jo judrumas nežmoniškas, niekada nepabūna vienoje vietoje. Moka jau sysia padaryti paprašytas ir iš miegelio atsikėlęs, tik va su rimtasniu reikaliuku prasčiau. Į puoduką visai nenori nieko daryt, tik pakarintas ant vonios. Moka atia parodyt, duoda labas, budikšt kaktyte padaro, pypt nosyte, jei gera nuotaika bučiuką duoda paprašytas, gygdų gydų daro, nuo šešių mėn. Tai štai kokie pasiekimai sulaukus aštuonių mėn. smile.gif Ką mokėsim po mėnesio parašysim. lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
Ksena visdelto tu buvai teisi,ne vejarupiai mano vaikui schmoll.gif ,daktare sake vakar kad alergija,tik vel neaisku nuo ko doh.gif .Klause gal ka uzvalgem,ir as pagalvojau kad daviau jam danonki,tai dabar kolkas manau kad nuo jo g.gif .Dar kalbejau su pazystama viena,tai sake kad apie danonki buvo blogi atsiliepimai,buvo iseme is prekybos,bet as va to nezinojau doh.gif .Niu nieko,tikiuos greit praeis,vaikelis jauciaisi gerai ir temp.,neturim mirksiukas.gif .
Geros dieneles 4u.gif ,nors orelis ne koks vel doh.gif
Atsakyti
nors mums jau neužilgo 9 mėnesiukai, bet sakau dar pasisakysime ir šioje temoje, nes yra pažįstamų mamyčių, su kuriomis per tiek laiko tasri ir susigyvenome mirksiukas.gif na o mes šiandien keliausime pas gydytoją, kad paklausytų plaučiukus, nes sloga baisiulinė ir kosi, tai bijau, kad neprikibtų rimtesnė liga doh.gif o šiaip miegojome prastai, mažiuko nuotaika irgi nekokia doh.gif
na iki kitų susitikimų mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes! biggrin.gif Siandien mano kleckiukai atsikele 9.30 thumbup.gif . Jetau, kaip smagu ilgiau lovoj pasivartyti lotuliukas.gif .
Maniskiai irgi labai megsta "Danonki". Dabar bijosiu ir duoti g.gif , nors jiems jokios pasalines reakcijos nebuvo schmoll.gif .
Linkime visiems sergantiems greiciau pasveikti 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(lelka @ 2008 07 01, 10:10)
Sveikos mamytes,
Ksena visdelto tu buvai teisi,ne vejarupiai mano vaikui schmoll.gif ,daktare sake vakar kad alergija,tik vel neaisku nuo ko doh.gif .Klause gal ka uzvalgem,ir as pagalvojau kad daviau jam danonki,tai dabar kolkas manau kad nuo jo g.gif .Dar kalbejau su pazystama viena,tai sake kad apie danonki buvo blogi atsiliepimai,buvo iseme is prekybos,bet as va to nezinojau doh.gif .Niu nieko,tikiuos greit praeis,vaikelis jauciaisi gerai ir temp.,neturim mirksiukas.gif .
Geros dieneles 4u.gif ,nors orelis ne koks vel doh.gif

Labutis lelka mirksiukas.gif gerai kad ne vejarupiai thumbup.gif Apie Danon produkcija irgi girdėjau,kad į maistą deda modifikotu medžagų g.gif Šiaip pati labai megstu Aktivija jogurtus ir desertinės varškes, ir vyresneliui perku. Mažiukas dar jos neragavo, bet jeigu rašai kad tokia alergija nuo varškytės tai geriau lietuviškos varškes duosiu.Bet kas ten žino ka ir lietuviai deda į maistą? Man atrodo kad šiais laikais labai sunku surasti naturalų produktų.Visur tik ir matosi visokios E...
Mano mažiukas keliata dienelių irgi kažkoks nelabai patenkintas. Kitą savaite važuosim eilinei apžiurai,tada jau žinosiu kiek sveria,bet manau kad apie 10 kg.
Geros visoms dienelės 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif ,mes jau atsikraustom i 8 menesiuka.Kiek sveria ir koks ugis nezinau,nes pas gyd.po menesio eisim,bet rodos ugtelejo merguzele smile.gif Dantuku dar neturim..,ropot dar neropojam,bet jau pakelus subiniu linguojam pirmyn,atgal ax.gif ,moka atsistot lovytei ir aplink zingsniuot,tik baimes jausmo neturi,pasileidzia ir griuna doh.gif ,mokam daryt ate,kolkas tik spygaujam,jokiu skiemenu nera schmoll.gif ,su vaikstyne varineja kaip su tanku biggrin.gif kaip ir tiek.
Atsakyti
Sveika Ksena,as jau pagalvoju kad geriau butu buve vejarupiai,nezinau,man tu spuogu dar atsirado,jie tokie kieti pradzioje,bet paskui galune spuogiuko paslapiuoja,nezinau ar taip gali ismetyti nuo alergijos,pradedu abejoti,Ryt vaziuosiu pas odos daktara,gal koki tyrimuka padarys,gal rasim nuo ko g.gif .Kasosi jis man,tai dakt sako tepti fenistilio tepalu,bet va vaistinej nupirkau sirupa nuo alergijos ,gal geriau bus g.gif .Padariau kitaip nei liepe gydytoja,nelabai man jin bepatinka,ta daktare blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(inrinke @ 2008 07 01, 12:45)
Sveikos, mamytes! biggrin.gif  Siandien mano kleckiukai atsikele 9.30 thumbup.gif . Jetau, kaip smagu ilgiau lovoj pasivartyti lotuliukas.gif .
Maniskiai irgi labai megsta "Danonki". Dabar bijosiu ir duoti g.gif , nors jiems jokios pasalines reakcijos nebuvo schmoll.gif .
Linkime visiems sergantiems greiciau pasveikti 4u.gif .

Jai vaikiuko neisbere tai gal nieko g.gif .As irgi tiksliai nezinau ar nuo Danonki prasidejo mum cia viskas g.gif
Atsakyti
QUOTE(lelka @ 2008 07 01, 19:38)
Sveika Ksena,as jau pagalvoju kad geriau butu buve vejarupiai,nezinau,man tu spuogu dar atsirado,jie tokie kieti pradzioje,bet paskui galune spuogiuko paslapiuoja,nezinau ar taip gali ismetyti nuo alergijos,pradedu abejoti,Ryt vaziuosiu pas odos daktara,gal koki tyrimuka padarys,gal rasim nuo ko g.gif .Kasosi jis man,tai dakt sako tepti fenistilio tepalu,bet va vaistinej nupirkau sirupa nuo alergijos ,gal geriau bus g.gif .Padariau kitaip nei liepe gydytoja,nelabai man jin bepatinka,ta daktare blush2.gif
Papildyta:

Jai vaikiuko neisbere tai gal nieko g.gif .As irgi tiksliai nezinau ar nuo Danonki prasidejo mum cia viskas g.gif

Labutis. Nežinau,aš irgi ne gydytoja bet tavo apibudinimas laabai panašus į vejarupius g.gif Kažkaip netiku kad gali būti tokia alergija nuo varškytės...Jeigu ir būtu alergija,tai spogeliai kitaip atrodo ir jie nešlapiuoja. Nenoriu ižeisti gydytojų , bet kiek man kartu tegdavo susidurti su jų abejingumu ir net neprofesianalumu doh.gif teisingai padarei kad nusiperkai sirupelio nuo alergijos thumbup.gif Stebėk , jeigu berimas praeis iki 7-10 dienos nuo susirgimo, gali įtarti kad tai būvo vejarupiai. Lauksiu žinių.
Gero vakaro ir visoms iki 4u.gif
Atsakyti
Tai va zinok,man ta gydytoja nebe gydytoja atrodo ax.gif ,vyras sako reikia keist turbut g.gif .Lengva pasakyt alergija,nes su pirmu alergija nuo 3men ,ir neranda nuo ko doh.gif .O del vejarupiu,tai jin sako kad turi darytis puslyte ir tada sprogineja jos,o mum pirmiau kieti spuogiukai,o paskui paslapiuoja doh.gif Na ziuresiu ka ryt suzinosiu ,pas kitus daktariukus g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelka: 01 liepos 2008 - 21:15
Labutis mamytės biggrin.gif Ka gi, ir vėl atisveikinsim trumpam su gerai pažistamom mamytem. Laikas bega taip kad ir nepastebėjau ,kad mažiukas jau ir ne toks mažas thumbup.gif Kartais net ir liudna pasidaro,kad taip greitai auga mūsų vaikai unsure.gif Bet koks džiaugsmas kada matai kaip mažiukas daro savo pirmus žingsnelius thumbup.gif
Per ši mėnėsį mažiukas išmoko: savarankiškai sėdeti, atsistoti,išdygo mūsų pirmieji dantukai thumbup.gif Pradėjom ragauti jogurtukus,paragavom žuvies essen.gif
Lauksiu visus kitame mėnėsiuke, bet ir užeisiu į svečius mirksiukas.gif
Geros dienelės 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif ,na ka ir mes iskeliaujam i kita menesiuka,tikrai kad greitai bega laikas doh.gif ,cia menuo prasidejo,ziurek jau ir baigias doh.gif ,bet nikeo greit vel susitiksim mirksiukas.gif .Na o mes iseinam visdelto su vejarupiais,siendien buvom pas kitus gydytojus ir pripazino doh.gif .Mazylis jau atsistoja isikibes,atsiseda,bet neropoja rolleyes.gif .Na ka iki malonaus 4u.gif
Atsakyti