Labanakt visoms
Tai va kad taip anksti mes juos cia prikabinom kazkur
,temperaturos kolkas nera,bet va drauges mazius pries gera menesi irgi sirgo jais tai temp.,pakilus buvo iki 39
.Parasysiu butinai kaip mums sekasi
Aciu.
Labanakt visoms
Labanakt visoms
QUOTE(lelka @ 2008 06 28, 21:34)
Tai va kad taip anksti mes juos cia prikabinom kazkur
,temperaturos kolkas nera,bet va drauges mazius pries gera menesi irgi sirgo jais tai temp.,pakilus buvo iki 39
.Parasysiu butinai kaip mums sekasi
Aciu.
Labanakt visoms
Labanakt visoms
lelka. mano mama susitvarke su ta kedute ir rado kaip uzsekti ir paguldyti.
Labas visoms. lelka, kaip tavo zuikiui siandien?
Sveikutes,
Na mirasevindik tavo mama saunuole
,as jai siendien dar ir neskambinau ,sakei kad nebus,tai ryt planas jau buvo pas mane,uzsukt pas mama
.O mazylis nakti neramiai miegojo,vis vartes vartes,tai ir pati be miego,ir anksti atsikelem.Spuogiuku padaugejo ,bet tik keleta,nedaug.Temp.,ir tfu tfu nera,ziuresim kaip toliau 
Ar nori i Lt,mama gal pirmakart pamatys mazyle
QUOTE(lelka @ 2008 06 29, 14:00)
Sveikutes,
,as jai siendien dar ir neskambinau ,sakei kad nebus,tai ryt planas jau buvo pas mane,uzsukt pas mama
.O mazylis nakti neramiai miegojo,vis vartes vartes,tai ir pati be miego,ir anksti atsikelem.Spuogiuku padaugejo ,bet tik keleta,nedaug.Temp.,ir tfu tfu nera,ziuresim kaip toliau 

mama tai buvo cia atvaziavus kai jai buvo 3 ar 4 menesiai, bet daugiau niekas is gimines jos ir nemate
tikiousi kad tavo zuikuciui nepakils temperatura, ir viskas praeis nesunkiai. sekmes jums ir sveikit.
Na jo dvi dieneles nebedaug mirksiukas:.O giminems ateis laikas ir pamatys,nieko cia baisaus 
Aciu uz palinkejimus
Aciu uz palinkejimus
QUOTE(lelka @ 2008 06 29, 15:11)
Na jo dvi dieneles nebedaug mirksiukas:.O giminems ateis laikas ir pamatys,nieko cia baisaus 
Aciu uz palinkejimus
Aciu uz palinkejimus
tai aisku kad nieko baisaus
iki susitikimo LT
Jai iskils klausimu del kedutes,skambina tegu mama,atleksim
Iki malonaus,geros jums keliones
QUOTE(lelka @ 2008 06 29, 16:31)
Jai iskils klausimu del kedutes,skambina tegu mama,atleksim
jo gerai! dekui
labas,mamos. Na kadangi jau 9 men, tai turim eit i kitus namus, kur ir lauksim jusu
Norit netikekit, bet jau mokosi begiot
, na tikrai tevo pedom eina
, nes tetis vaiksciojo 10 men. o paskui pradejo begt ir uzmirso paprastai eit
, taip ir bega visa gyvenima
Iki pasimatymo. Kas serga - sveikit greiciau, toks oras lauke
, nelaikas sirgt.
Norit netikekit, bet jau mokosi begiot
Iki pasimatymo. Kas serga - sveikit greiciau, toks oras lauke
sveikos mamytės
na mums kad ir dantukas pasirodė, bet esam neramūs ir irzloki
kiotas po truputį dygsta
o vakar dar kažklur ir slogą pasigavom, tai šiandien ir seilės teka upeliais, ir snargliukai bėga
žiūrėsim, kaip čia bus, bet tikiuosi neįsisirgsim, nes oras labai gražus ir namie visai nesinori sėdėti
sveikit sergantys
Labutis mamytės
gintariux82 mano mažiukui nors ir du dantukai pasirode irgi ožiojasi ir zizia. Manau,kad kiti dantukai kalosi . Seilinasi irgi stipriai. Biški pasikeite režimas,jau pora dienelių pradejom keltis apie 9 ryto, tai jau miegelis tik apie 14 val. O vakar atsikele 9.30.
lendra sveikinu, sportininka augini
Mano mažiukui irgi greitai 9 mėnėsiukai,tai keliausim į kitą mėnėsi. Jau nenoriu kartotis,bet kaip greitai bega laikas
Liko tik 3 mėnėsiai iki metuku.
Geros mamytės dienelės
lendra sveikinu, sportininka augini
Mano mažiukui irgi greitai 9 mėnėsiukai,tai keliausim į kitą mėnėsi. Jau nenoriu kartotis,bet kaip greitai bega laikas
Geros mamytės dienelės