QUOTE(lelka @ 2008 06 28, 09:59)
Labas rytas mamytes,
sekmes mamytems ir vaikuciams kurios iseina,greit mes ir atkeliausim,uz keleta dieneliu
Mano leliu vakar isbere keliais spuogiukais,pagalvojau kad nuo maisto,siendien ju dar daugiau ir didesni,dar neapziurejau kaip pilvukas ir nugaryte,ansti kelesi pavalge ir vel uzmigo dar,itariu kad bus vejarupiai
.Kaip jus manot tept geriau su spiritu ar su zelionke kitaip sakant
,kadangi savaitgalis tai daktares tikrai neisikvieisu
.Ir is kur mes juos pasigavom ,jai jie ir bus
O maniski irgi megsta man plaukus papesiot,ypac kaip supu ant ranku pries miegeli visada pagauna bizele mano ir turi turet nors biski plauku,tempia paleidzia ir vel pagauna
o man tai skauda
Ai dar del gimdymo
-man taip sake kad as ne pati gimdziau ,o kad cezaris buvo 
sekmes mamytems ir vaikuciams kurios iseina,greit mes ir atkeliausim,uz keleta dieneliu

O maniski irgi megsta man plaukus papesiot,ypac kaip supu ant ranku pries miegeli visada pagauna bizele mano ir turi turet nors biski plauku,tempia paleidzia ir vel pagauna

Ai dar del gimdymo

Labutis visoms! na man irgi buvo cezaris darytas, bet tikrai nemanau, kad as jos negimdziau, bet manau, kad yra dar didesne kancia, kai is lovos negali atsikelt ir normaliai zuikucio paimt, o kurios gimdo naturaliai, tai jos netgi ta pacia diena eina namo. aisku nenoriu nieko izeisti, bet as geriau jau pati gimdyciau, nei cezari darytu, tik tiek kad mano atvejis buvo exstra greitas, nes dukrytei buvo sustojusi sirdute. o beje man buvo ne pilnas o tik nuo nugaros iki koju narkoze.nes pati to norejau. pamaciau mazute kai tik buvo istraukta

lelka dekui uz pagalba.
manoji taip pat megsta rauti plaukus. net su garsais duoda