Įkraunama...
Įkraunama...

8 mėnuo

QUOTE(lelka @ 2008 06 28, 09:59)
Labas rytas mamytes,
sekmes mamytems ir vaikuciams kurios iseina,greit mes ir atkeliausim,uz keleta dieneliu mirksiukas.gif Mano leliu vakar isbere keliais spuogiukais,pagalvojau kad nuo maisto,siendien ju dar daugiau ir didesni,dar neapziurejau kaip pilvukas ir nugaryte,ansti kelesi pavalge ir vel uzmigo dar,itariu kad bus vejarupiai doh.gif.Kaip jus manot tept geriau su spiritu ar su zelionke kitaip sakant g.gif ,kadangi savaitgalis tai daktares tikrai neisikvieisu doh.gif .Ir is kur mes juos pasigavom ,jai jie ir bus doh.gif
O maniski irgi megsta man plaukus papesiot,ypac kaip supu ant ranku pries miegeli visada pagauna bizele mano ir turi turet nors biski plauku,tempia paleidzia ir vel pagauna lotuliukas.gif o man tai skauda  blink.gif  lotuliukas.gif
Ai dar del gimdymo lotuliukas.gif -man taip sake kad as ne pati gimdziau ,o kad cezaris buvo mirksiukas.gif

Labutis visoms! na man irgi buvo cezaris darytas, bet tikrai nemanau, kad as jos negimdziau, bet manau, kad yra dar didesne kancia, kai is lovos negali atsikelt ir normaliai zuikucio paimt, o kurios gimdo naturaliai, tai jos netgi ta pacia diena eina namo. aisku nenoriu nieko izeisti, bet as geriau jau pati gimdyciau, nei cezari darytu, tik tiek kad mano atvejis buvo exstra greitas, nes dukrytei buvo sustojusi sirdute. o beje man buvo ne pilnas o tik nuo nugaros iki koju narkoze.nes pati to norejau. pamaciau mazute kai tik buvo istraukta tongue.gif lotuliukas.gif
lelka dekui uz pagalba.
manoji taip pat megsta rauti plaukus. net su garsais duoda lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirasevindik: 28 birželio 2008 - 11:29
as tai apie 20 val vaziavau i ligonine, o dukryte gime 23.50. ir sakyciau kad lengvai ir greitai pagimdziau. bet dar reikejo pagulet ligoninej, nes jos krajo grupe kaip tevelio, tai del geltos dar 3 dienas pagulejom. kai tik pagimdziau vyrui sakiau kad dar gimdysiu vaikuciu rolleyes.gif galvojau kad bus baisiau.
idomu cia taip paskatyti mamyciu gimdymus kad ir kokie jie butu smile.gif
Atsakyti
Sveika mirasevindik,buvai dingus kazkur mirksiukas.gif ,jau turbut krauni daiktus ir viena koja LT lotuliukas.gif .Nera uz ka ,malonu kad gali kazkam padryti gera mirksiukas.gif ,tik dar paskambinsiu tavo mamai ir paklausiu ar isejo uzsegt,nes ten biski paremontuota yra doh.gif .
Man abu cezariai buvo,pirmas extra kadangi spaudimas sokinejo gresme buvo abiem,ir nieko nebelauke,o antras kaip buvo tai vandenys nubego.Pirma sunu isnesiojau 8men.,o antra isnesiojau 8men. ir 1 diena mirksiukas.gif .Ir abi pilnos narkozes doh.gif Abu vaikuciai gulejo renimaciniam,buvo prijunkta daug daug laideliu,bet po savaiteles atkeliavo pas mamyte.Man viskas pasikartojo dukart ,kas buvo su pirmu ,viskas pasikartojo su antru sunumi tik po 6metu ,beveik:oh Dabar abu sveiki,ir pasiute lotuliukas.gif
Tai va ,man buvo taip mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelka: 28 birželio 2008 - 11:47
QUOTE(lelka @ 2008 06 28, 11:43)
Sveika mirasevindik,buvai dingus kazkur mirksiukas.gif ,jau turbut krauni daiktus ir viena koja LT lotuliukas.gif .Nera uz ka ,malonu kad gali kazkam padryti gera mirksiukas.gif ,tik dar paskambinsiu tavo mamai ir paklausiu ar isejo uzsegt,nes ten biski paremontuota yra doh.gif .
Man abu cezariai buvo,pirmas  extra kadangi spaudimas sokinejo gresme buvo abiem,ir  nieko nebelauke,o antras kaip buvo tai vandenys nubego.Pirma sunu isnesiojau 8men.,o antra isnesiojau 8men. ir 1 diena mirksiukas.gif .Ir abi pilnos narkozes doh.gif Abu vaikuciai gulejo renimaciniam,buvo prijunkta daug daug laideliu,bet po savaiteles atkeliavo pas mamyte.Man viskas pasikartojo dukart ,kas buvo su pirmu ,viskas pasikartojo su antru sunumi tik po 6metu ,beveik:oh Dabar abu sveiki,ir pasiute lotuliukas.gif
Tai va ,man buvo taip mirksiukas.gif

man ji sake kad kazkas negerai. tiesa mano vardas DIANA, o tavo jau zinau hihihi.gif mama buvo nustebusi, kad mes vardu nezinom hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(mirasevindik @ 2008 06 28, 15:33)
man ji sake kad kazkas negerai. tiesa mano vardas DIANA, o tavo jau zinau hihihi.gif mama buvo nustebusi, kad mes vardu nezinom hihihi.gif

Tai zinai as ryt su vyru pas ja atleksiu,as jai pasuksiu pries tai ir sutarsim ar bus namuose,ir parodysim kaip ten segasi mirksiukas.gif .Nes kaip minejau ,kedute atgavau gerai padrozta blush2.gif lotuliukas.gif .O del vardu tai ir as net pasimeciau kaip skambinau lotuliukas.gif ,ir pasake kad Diana ,o as Sandra ,jau zinai hi.gif
Atsakyti
QUOTE(lelka @ 2008 06 28, 14:34)
Tai zinai as ryt su vyru pas ja atleksiu,as jai pasuksiu pries tai ir sutarsim ar bus namuose,ir parodysim kaip ten segasi mirksiukas.gif .Nes kaip minejau ,kedute atgavau gerai padrozta  blush2.gif  lotuliukas.gif .O del vardu tai ir as net pasimeciau kaip skambinau lotuliukas.gif ,ir pasake kad Diana ,o as Sandra ,jau zinai hi.gif

zinai man regis jos nebus namie, bet pirmadieni vakare tai bus. o ji sake isplove susiuvo ten kazka tai viskas gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=mirasevindik,2008 06 28, 16:57]
zinai man regis jos nebus namie, bet pirmadieni vakare tai bus. o ji sake isplove susiuvo ten kazka tai viskas gerai mirksiukas.gif
As jau pasuksiu ir sutarsim,tada nuvaziuosim pirmadieni,vyras sako jin dar pasiguldo,as kazkaip nebeatsimenu blush2.gif .Viskas bus ciki mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=lelka,2008 06 28, 16:13]
[quote=mirasevindik,2008 06 28, 16:57]
As jau pasuksiu ir sutarsim,tada nuvaziuosim pirmadieni,vyras sako jin dar pasiguldo,as kazkaip nebeatsimenu blush2.gif .Viskas bus ciki mirksiukas.gif
[/quote]
aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(lelka @ 2008 06 28, 10:59)
Labas rytas mamytes,
sekmes mamytems ir vaikuciams kurios iseina,greit mes ir atkeliausim,uz keleta dieneliu mirksiukas.gif Mano leliu vakar isbere keliais spuogiukais,pagalvojau kad nuo maisto,siendien ju dar daugiau ir didesni,dar neapziurejau kaip pilvukas ir nugaryte,ansti kelesi pavalge ir vel uzmigo dar,itariu kad bus vejarupiai doh.gif.Kaip jus manot tept geriau su spiritu ar su zelionke kitaip sakant g.gif ,kadangi savaitgalis tai daktares tikrai neisikvieisu doh.gif .Ir is kur mes juos pasigavom ,jai jie ir bus doh.gif
O maniski irgi megsta man plaukus papesiot,ypac kaip supu ant ranku pries miegeli visada pagauna bizele mano ir turi turet nors biski plauku,tempia paleidzia ir vel pagauna lotuliukas.gif o man tai skauda  blink.gif  lotuliukas.gif
Ai dar del gimdymo lotuliukas.gif -man taip sake kad as ne pati gimdziau ,o kad cezaris buvo mirksiukas.gif

Labutis lelka biggrin.gif Geriausia spuogelius tepti Psilobalzamu thumbup.gif Dabar kažkaip gydytojai su zelionke nelabai rekomenduoja tepti. O tu tikrai manai kad vejarupiai? Gal nuo vyresnėlio pasigavo?
Papildyta:
QUOTE(mirasevindik @ 2008 06 28, 12:26)
Labutis visoms! na man irgi buvo cezaris darytas, bet tikrai nemanau, kad as jos negimdziau, bet manau, kad yra dar didesne kancia, kai is lovos negali atsikelt ir normaliai zuikucio paimt, o kurios gimdo naturaliai, tai jos netgi ta pacia diena eina namo. aisku nenoriu nieko izeisti, bet as geriau jau pati gimdyciau, nei cezari darytu, tik tiek kad mano atvejis buvo exstra greitas, nes dukrytei buvo sustojusi sirdute. o beje man buvo ne pilnas o tik nuo nugaros iki koju narkoze.nes pati to norejau. pamaciau mazute kai tik buvo istraukta  tongue.gif  lotuliukas.gif
lelka dekui uz pagalba.
manoji taip pat megsta rauti plaukus. net su garsais duoda  lotuliukas.gif

Labukas mirasvendik mirksiukas.gif Pilnai sutinku dėl cezario drinks_cheers.gif aš savo vaikus gimdžiau pati ir labai bijojau cezario, aš su pimų turėjau plišymų ir man kirpo tarpvietė ,tai irgi labai sunku būvo,nei atsisėsti ,nei į tualetų normaliai nueiti...o antra pagimdžiau ir jau ryte galėjau namo važuoti. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 28 birželio 2008 - 19:08
QUOTE(Ksėna @ 2008 06 28, 19:05)
Labutis lelka biggrin.gif Geriausia  spuogelius tepti Psilobalzamu thumbup.gif Dabar kažkaip gydytojai su zelionke nelabai rekomenduoja tepti. O tu tikrai manai kad vejarupiai? Gal nuo vyresnėlio pasigavo?
Papildyta:

Labukas mirasvendik mirksiukas.gif Pilnai sutinku dėl cezario  drinks_cheers.gif aš savo vaikus gimdžiau pati ir labai bijojau cezario, aš su pimų turėjau plišymų ir man kirpo tarpvietė ,tai irgi labai sunku būvo,nei atsisėsti ,nei į tualetų normaliai nueiti...o antra pagimdžiau ir jau ryte galėjau namo važuoti.  thumbup.gif

Labutis! kaip gyvena jusu dantukai? mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba Ksena,na jie plinta vis ,ir pirmiausia isbere galvyte,aplink ausytes ,jau ir rankyciu atsirado ,na visur doh.gif .Taip kad manau kad tikrai cia vejarupiai,o vyresneli plemais dederviniais,spuogiuku buvo nedauk doh.gif
Aciu uz patarimus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mirasevindik @ 2008 06 28, 20:34)
Labutis! kaip gyvena jusu dantukai?  mirksiukas.gif

Mūsų du dantukai gyvena gerai biggrin.gif Jau ir kandžiotis dantukai pradėjo ir tokie patenkinti būna liezuvis.gif O kaip tavo mažyle, dar ne Lietuvoje?
Papildyta:
QUOTE(lelka @ 2008 06 28, 21:23)
Laba Ksena,na jie plinta  vis ,ir pirmiausia isbere galvyte,aplink ausytes ,jau ir rankyciu atsirado ,na visur  doh.gif .Taip kad manau kad tikrai cia vejarupiai,o vyresneli plemais dederviniais,spuogiuku buvo nedauk doh.gif
Aciu uz patarimus mirksiukas.gif

galvoju kad tikrai vejarupiai doh.gif O temperaturos nėra? Gal lengvai praeis? Sako kad mažiukai lengviau pernėša,nei didėli vaikai g.gif Žinoma geriau visai jais nesirgti. Laikykis ir sveikit. Pranešk kaip laikotes mirksiukas.gif
Atsakyti