Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada vaikas išmiega visą naktį?

Mes 4,5 mėnesiukų, nuo gimimo keliamės po du kartus vidutiniškai. Labai gera naktis būna, jie keliamės vieną kartą, neišmiegota, jei tris kartus. Valgom MP biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(deri @ 2005 10 18, 11:44)
antri kleckai dazniausiai visai kitokie buna smile.gif

Pvz. aš buvau pirmagimė ir nuo vakaro iki septynių išmiegodavau be prabudimų, o vat mano brolis antragimis žviegė kaip pjaunamas visą parą doh.gif Tarp mūsų penki metai skirtumas, bet aš tą pusmetį atsimenu kaip savo gyvenimo košmarą. Kai laukiausi savo leliuko, sakiau, kad baisenis už dėdę tikrai nebus. ax.gif Tas buvęs rėksnys dabar mūsų leliuko krikštatėvis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo medasta: 23 spalio 2005 - 12:42
Mums jau 9 menesiai, bet dar valgo jos nakti kas 3 valandas.Tok jausmas kad diena visai nevalgyti. smile.gif O diena kemsa tai kaip reikalas. Turbut jau reikes kazko imtis. g.gif
Atsakyti
o mano paneles viena ismiega visa nakti , kita keliasi 2 kartus pavalgyti, va tau ir dziaugsmas auginant dvynukus biggrin.gif
Atsakyti
Mums tuoj metukai, o valgom nakti dar maziausiai du kartus!! Cia todel, kad neapsieinam be mamos papo!
Atsakyti
mano pirmagimis nuo gimimo vidutiniškai pažadina tris kartus per naktį iš pradžių valgyti, vėliau kad soskę paduočiau, po to, kad gerti o dabar šiaip sau doh.gif
o va mazgė tai du kartus - mamos pieno nori nors lašelio, bet kai pradėjom košės valgyti ir vakare pamaitinų avižų tai tik vieną kartą. biggrin.gif
tai taip ir gyvenam naktinį gyvenimą kaip kokie lunatikai tongue.gif vieną kartą labai įkvepė mamos žurnalo redakcijos skiltis, kurioje teigė, kad nei viena mama, kurios mažylis išmiega nuo vakaro iki ryto, nesupras ir nepajus koks artumas ir meilė apima mamą naktį saugančia savo mylimo mažylio miegelį....
Atsakyti
Kaip aš laukiu šventės, kai mažiukas pradės išmiegoti visą naktį, anksčiau nemiegojo, nes valgė, o dabar kai moka sedėti, ropoto ir atsistoti, lunatikuoja... pradeda ropoti miegodamas ir bum cry.gif
Atsakyti
Sveikos,
aš jau nuo antro mėnesio nesikeliu nakti nei karto, tiesa, kartais apie 4 ryto tenka įdėti tiutiuką ir viskas(paskutinį kartą maitinu 23 ir ryte 7)maitinu savo pienu, ir manau kad daugeliui mamaų tai pavyktų jei tik truputį pasistengtų ir paaukotų tam pora naktų, man tai tikras išsigelbėjimas, nes mažei nuo pat gimimo labai pūtė pilviuką ir po kiekvieno maitinimo ji rėkdavo po 1,5 h cry.gif tad galit įsivaizduoti kad naktis tokiu atveju gerokai sutrumpėja miego atžvilgiu ir gerokai prailgsta mėginant vaiką nuraminti (buvo išbandyti visi triukai- šildymas , masažai, espumizanai). Mano manymu, juk ir vaiko skrandukui reikia naktį poilsio ne tik suaugusiųjų ir dar ne visada vaikas nori valgyti, kartais tik meilės nusiraminimo, o tuo tikslu yra puikus išradimas - tiutiukas.
IŠSIMIEGOJUS MAMA - LAIMINGA MAMA, LAIMINGA MAMA - LAIMINGAS VAIKAS

tokia mano patirtis wub.gif
Atsakyti
Sutinku, kad vaiko skrandis turi ilsėtis, bet nieko kol kas nepadarau, o reikėtų... Mažius naktim keliasi iki 8 kartų, po to verkia kad skauda pilvuką cry.gif Reikės keleta naktų padirbėti, gal miegos ramiau g.gif

Atsakyti
Truputi ramiau pasidare, kai paskaiciau, kiek yra nemieganciu leliuku smile.gif O tai mums su vyru atrodo, kad tik musu vaikas toks doh.gif Is tikruju tai nera taip blogai, keliasi po 2-3 kartus, tuoj bus 6 men. Pakeiciam pampersa, pamaitinam ir siaip ne taip vel uzmigdom. Bandem tik su soske nakti apsieit, bet tik dar blogiau pasidarydavo, isiklykdavo kaip reikalas. Gavom patarimu, kad reikia primaitinti vaika, gal jam neuztenka vien mamos pienuko, bet po to dar blogiau pasidare. Dabar su pilvais problemos prasidejo. Po bemieges nakties nutariau nors pora dienu kosiu neduot. Paziuresim kas bus. Bet aisku, kad tai dar neiseitis, vistiek kazkada reiks pratinti prie kieto maisto...
Atsakyti
Mažylę primaitinu nuo 3.5 men. ir visvien ji keliasi nakti kažkur 3 kartus. Tik gerai,kad pavalgo ir toliau miega smile.gif Labai retai būna,kad pabunda, bet tada trupučiuką paguli, pasijuokia, pamato, kad nieks su ja nežaidžia, kad mes miegam ir ji užmiega thumbup.gif O vakar pirmą kartą ėjom maudytis į vonią kartu su manim, tai jai buvo labai linksma thumbup.gif , pasipliuškenom, pavalgėm ir ramiai užmigom ( dėl dantukų paskutiniu metu blogai miegodavom cry.gif ). Tai žinokit, mažylė pramegojo nuo 22 val. iki 6 ryto, suvalgė dvygubą porciją pieno essen.gif ir toliau miegojo iki 9 ryto. thumbup.gif Net nežinau kas čia jai pasidarė šiandien biggrin.gif , ar tai kad kartu maudėmės (suteikė ramybės wub.gif ), ar labai jau norėjo miegučio g.gif
Atsakyti
manopupuliui 9 men , vis dar valgom nakti
Atsakyti