Mes 4,5 mėnesiukų, nuo gimimo keliamės po du kartus vidutiniškai. Labai gera naktis būna, jie keliamės vieną kartą, neišmiegota, jei tris kartus. Valgom MP

QUOTE(deri @ 2005 10 18, 11:44)
Pvz. aš buvau pirmagimė ir nuo vakaro iki septynių išmiegodavau be prabudimų, o vat mano brolis antragimis žviegė kaip pjaunamas visą parą

Mums jau 9 menesiai, bet dar valgo jos nakti kas 3 valandas.Tok jausmas kad diena visai nevalgyti.
O diena kemsa tai kaip reikalas. Turbut jau reikes kazko imtis.

Mums tuoj metukai, o valgom nakti dar maziausiai du kartus!! Cia todel, kad neapsieinam be mamos papo!
mano pirmagimis nuo gimimo vidutiniškai pažadina tris kartus per naktį iš pradžių valgyti, vėliau kad soskę paduočiau, po to, kad gerti o dabar šiaip sau
o va mazgė tai du kartus - mamos pieno nori nors lašelio, bet kai pradėjom košės valgyti ir vakare pamaitinų avižų tai tik vieną kartą.
tai taip ir gyvenam naktinį gyvenimą kaip kokie lunatikai
vieną kartą labai įkvepė mamos žurnalo redakcijos skiltis, kurioje teigė, kad nei viena mama, kurios mažylis išmiega nuo vakaro iki ryto, nesupras ir nepajus koks artumas ir meilė apima mamą naktį saugančia savo mylimo mažylio miegelį....

o va mazgė tai du kartus - mamos pieno nori nors lašelio, bet kai pradėjom košės valgyti ir vakare pamaitinų avižų tai tik vieną kartą.

tai taip ir gyvenam naktinį gyvenimą kaip kokie lunatikai

Kaip aš laukiu šventės, kai mažiukas pradės išmiegoti visą naktį, anksčiau nemiegojo, nes valgė, o dabar kai moka sedėti, ropoto ir atsistoti, lunatikuoja... pradeda ropoti miegodamas ir bum

Sveikos,
aš jau nuo antro mėnesio nesikeliu nakti nei karto, tiesa, kartais apie 4 ryto tenka įdėti tiutiuką ir viskas(paskutinį kartą maitinu 23 ir ryte 7)maitinu savo pienu, ir manau kad daugeliui mamaų tai pavyktų jei tik truputį pasistengtų ir paaukotų tam pora naktų, man tai tikras išsigelbėjimas, nes mažei nuo pat gimimo labai pūtė pilviuką ir po kiekvieno maitinimo ji rėkdavo po 1,5 h
tad galit įsivaizduoti kad naktis tokiu atveju gerokai sutrumpėja miego atžvilgiu ir gerokai prailgsta mėginant vaiką nuraminti (buvo išbandyti visi triukai- šildymas , masažai, espumizanai). Mano manymu, juk ir vaiko skrandukui reikia naktį poilsio ne tik suaugusiųjų ir dar ne visada vaikas nori valgyti, kartais tik meilės nusiraminimo, o tuo tikslu yra puikus išradimas - tiutiukas.
IŠSIMIEGOJUS MAMA - LAIMINGA MAMA, LAIMINGA MAMA - LAIMINGAS VAIKAS
tokia mano patirtis
aš jau nuo antro mėnesio nesikeliu nakti nei karto, tiesa, kartais apie 4 ryto tenka įdėti tiutiuką ir viskas(paskutinį kartą maitinu 23 ir ryte 7)maitinu savo pienu, ir manau kad daugeliui mamaų tai pavyktų jei tik truputį pasistengtų ir paaukotų tam pora naktų, man tai tikras išsigelbėjimas, nes mažei nuo pat gimimo labai pūtė pilviuką ir po kiekvieno maitinimo ji rėkdavo po 1,5 h

IŠSIMIEGOJUS MAMA - LAIMINGA MAMA, LAIMINGA MAMA - LAIMINGAS VAIKAS
tokia mano patirtis

Sutinku, kad vaiko skrandis turi ilsėtis, bet nieko kol kas nepadarau, o reikėtų... Mažius naktim keliasi iki 8 kartų, po to verkia kad skauda pilvuką
Reikės keleta naktų padirbėti, gal miegos ramiau

Truputi ramiau pasidare, kai paskaiciau, kiek yra nemieganciu leliuku
O tai mums su vyru atrodo, kad tik musu vaikas toks
Is tikruju tai nera taip blogai, keliasi po 2-3 kartus, tuoj bus 6 men. Pakeiciam pampersa, pamaitinam ir siaip ne taip vel uzmigdom. Bandem tik su soske nakti apsieit, bet tik dar blogiau pasidarydavo, isiklykdavo kaip reikalas. Gavom patarimu, kad reikia primaitinti vaika, gal jam neuztenka vien mamos pienuko, bet po to dar blogiau pasidare. Dabar su pilvais problemos prasidejo. Po bemieges nakties nutariau nors pora dienu kosiu neduot. Paziuresim kas bus. Bet aisku, kad tai dar neiseitis, vistiek kazkada reiks pratinti prie kieto maisto...

Mažylę primaitinu nuo 3.5 men. ir visvien ji keliasi nakti kažkur 3 kartus. Tik gerai,kad pavalgo ir toliau miega
Labai retai būna,kad pabunda, bet tada trupučiuką paguli, pasijuokia, pamato, kad nieks su ja nežaidžia, kad mes miegam ir ji užmiega
O vakar pirmą kartą ėjom maudytis į vonią kartu su manim, tai jai buvo labai linksma
, pasipliuškenom, pavalgėm ir ramiai užmigom ( dėl dantukų paskutiniu metu blogai miegodavom
). Tai žinokit, mažylė pramegojo nuo 22 val. iki 6 ryto, suvalgė dvygubą porciją pieno
ir toliau miegojo iki 9 ryto.
Net nežinau kas čia jai pasidarė šiandien
, ar tai kad kartu maudėmės (suteikė ramybės
), ar labai jau norėjo miegučio

manopupuliui 9 men , vis dar valgom nakti