Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada vaikas išmiega visą naktį?

o pas mus pastoviai keiciasi. pirma men. kelesi 1 kart apie 5h, bet miegot eidavo 12. o dabar tai buna mazdaug taip valgo 12, 3, 6, 9, nu zodziu kas 3 val.
Atsakyti
Mano mazylis miegodavo iki 3 men. visa nakti. O dabar jau pora menesiu keliasi kas tris valandas. Bet kai pati maitinu, nesuku sau galvos.
Atsakyti
Mano dukrytei 3 mėnesiai, bet ji labai dažnai naktimi kelia. Kartai būna, kad kas 2 valandas valgo. Apgauti nepavyksta, nes jei jau nori valgyti - tai soskė nepadeda. Maitinu pati.

QUOTE(dia10 @ 2006 02 22, 17:51)
Mano mažylei 2 mėnesiukai, bet mes išmiegame nuo 23.00 iki 6.00 ar 7.00 neatsikeliant nakti,ir jau taip koks mėnuo biggrin.gif Valgom tik MP, bet vakare duodu ištuštinti abi krūtis  4u.gif

Dia10, o kaip tau pavyksta jai sugirdyti pieniuką iš abiejų krūtų? Maniškei užtenka ir vienos, kartais net pilnai neišvalgo. Niekaip nepavyksta priversti visą išvalgyti.
Atsakyti
Ojojoj...skaudi man si tema... veidelis mano istyses nuo bemiegiu naktu!
Giriasi cia dauguma mamyciu savo ismiegotom naktelem, o man jau baltas pavydas sukilo, ir erzintis pradejau ! verysad.gif

Mano dukrytei 5 men. ,uzmiega 21.00 be dideliu vargeliu,bet keliasi kas 1val.,kas 2 val.Rekia,nori MP,mano silumos.Maitinu pas save lovoj,kai pavalgo ,perkeliu i jos lovyte.Taciau uz keliu min. pradeda vartytis,muistytis ir i dudas. BAndau neduot papo naktim,paglostau,apkamsau, sisuoju, bet nepadeda.KArtais man kantrybes pritruksta, silpna kaip miego norisi, o ji rekia garsiausiai.KA daryt? Pasiimi pas save i lova,nes neiskenciu. Pripras man ji,paskiau visai neiskrapstysiu jos. O ciulptukai, buteliukai su arbatelem, vandenuku nepadeda.Neabgausi jos.
TAi ir vargstu.Bet kiek galima,baisu man jau ir i veidrodi ziuret.

KAip jus tvarkotes???????????????????????????????????????????????HELLP!!!!!
Atsakyti
QUOTE(gieruze @ 2006 03 13, 04:29)
Giriasi cia dauguma mamyciu savo ismiegotom naktelem, o man jau baltas pavydas sukilo, ir erzintis pradejau ! verysad.gif

Mano dukrytei 5 men. ,uzmiega 21.00  be dideliu vargeliu,bet keliasi kas 1val.,kas 2 val.Rekia,nori MP,mano silumos.Maitinu pas save lovoj,kai pavalgo ,perkeliu i jos lovyte.Taciau uz keliu min. pradeda vartytis,muistytis ir i dudas. BAndau neduot papo naktim,paglostau,apkamsau, sisuoju, bet nepadeda.KArtais man kantrybes pritruksta, silpna kaip miego norisi, o ji rekia garsiausiai.KA daryt? Pasiimi pas save i lova,nes neiskenciu. Pripras man ji,paskiau visai neiskrapstysiu jos. O ciulptukai, buteliukai su arbatelem, vandenuku nepadeda.Neabgausi jos.

Imk į lovą pas save, žinok... Nebent dar gali pabandyt padėt šalia jos marlę suvilgytą savo pienu, ji jaus tavo kvapą, gal ramesnė bus...
Bet šiaip imk į lovą - abi miegosit ramiai visą naktį, matyt toks ji vaikas yra... Mano abu taip išauginti, po to visai nesunku atpratint, nebijok to. Jai reikia tavo artumo, šilumos, net ir naktį... Nebekankink savęs ir jos.
Atsakyti
Mano suneliui jau 4 menesiukai, tai jis keliasi du kartus pavalgyti.Bandziau su arbatyte apgauti,tai vaje doh.gif koki triuksma pakele.
Bet taip buvo nevisada.
Dvieju menesiuku jis pas mane uzmigdavo 23val. ir ismiegodavo iki 8 ryto. thumbup.gif taip dziaugdavausi biggrin.gif .Bet paskui mes sugripavome ir nezinau ar tai sutapimas, ar ta liga mus is ritmo ismuse.Ir dar soskes nebenori paleisti, tik iskrenta ir pradeda ieskoti,muistytis.Taip prasokineji puse nakties del soskes. schmoll.gif
Kiekviena vakara vis laukiu, gal si naktis bus lengves ir jis vel ismiegos ax.gif
Linkiu visoms mamytems istvermes ir nebijokite prasyti vyru pagalbos smile.gif

Atsakyti
tongue.gif mano dukryte nuo 2 men. miegojo visa nakti, kol nepradejo digti dantukai.Dabar esam beveik 9 men. ir nakti atsibundam po tris kartus.Pamaitinu ir vel uzmiegam.
Atsakyti
QUOTE(gieruze @ 2006 03 13, 03:29)

Mano dukrytei 5 men. ,uzmiega 21.00  be dideliu vargeliu,bet keliasi kas 1val.,kas 2 val.Rekia,nori MP,mano silumos.Maitinu pas save lovoj,kai pavalgo ,perkeliu i jos lovyte.Taciau uz keliu min. pradeda vartytis,muistytis ir i dudas. BAndau neduot papo naktim,paglostau,apkamsau, sisuoju, bet nepadeda.KArtais man kantrybes pritruksta, silpna kaip miego norisi, o ji rekia garsiausiai.KA daryt? Pasiimi pas save i lova,nes neiskenciu. Pripras man ji,paskiau visai neiskrapstysiu jos. O ciulptukai, buteliukai su arbatelem, vandenuku nepadeda.Neabgausi jos.

paskaičiau ir galvoju , nu kažin kada aš taip parašiau g.gif biggrin.gif
Pas mumis lygiai lygiai ta pati situacija doh.gif
QUOTE(gebene @ 2006 03 13, 10:04)
Imk į lovą pas save, žinok... Nebent dar gali pabandyt padėt šalia jos marlę suvilgytą savo pienu, ji jaus tavo kvapą, gal ramesnė bus...
Bet šiaip imk į lovą - abi miegosit ramiai visą naktį, matyt toks ji vaikas yra... Mano abu taip išauginti, po to visai nesunku atpratint, nebijok to. Jai reikia tavo artumo, šilumos, net ir naktį... Nebekankink savęs ir jos.

Vat aš jau ir imu.Nes kas h kėlinėtis jau nebeturiu jėgų.O dukra tai prabudus kabinasi į atlapus sėdasi ir nurimsta kai gauna papą smile.gif
kažin ar ilgai taip tęsis g.gif

QUOTE(Taurija @ 2006 03 13, 12:03)
Linkiu visoms mamytems istvermes ir nebijokite prasyti vyru pagalbos smile.gif

o kad jie papus turėtų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Buriuke @ 2005 04 30, 11:06)
Mano 2.gif visą naktį miegą jau nuo 2 mėn. ir nei karto neprabunda  thumbup.gif
As maitinu tik krūtimi  smile.gif

mano mergytei 6 men. ir 3 savaites. Uzmiega 21 val. ir miega visa nakti.Keliasi dazniausiai 6.30 ryte thumbup.gif
Maitinu misinukais, o kol maitinau pati keldavomes kas 3 val.
Dabar jau issimiegam biggrin.gif
Atsakyti
Mano mazyte pradejo miegoti visa nakti kai pati nebemaitinau,tai yra kazkur nuo 2 men.Diena miega 3 kartus po 1 kartais po 2 val.Vakare visada migdau desimta,kartais puse vienuoliktos ir sekmingai ismiega visa naktele.Tik pastaruoju metu pradejo spardytis nakti,nusispardo kaldryte,tai tenka keltis apklostyti.
Atsakyti
Mano dukriukas nebevalgo naktimis nuo 1 men.,nes pradejau maitinti misinukais verysad.gif
O kai pradejo jai dygti dantukai,tai keldavosi 3-7 kartus per nakti,bet tutuka paduodu ir toliau miega.
Atsakyti
4u.gif Kaip jums gerai, kad misinukais maitinami visa nakti ismiega... 4u.gif
Manajam tai ne motais!
Nors vakare jau veliu veliausiai astunta val. abu vaikai jau miega, bet del maziuko tai kartais ir tris, ir keturis kartus keltis tenka. Jam daug nereikia: paglostyti, ciulptuka ar kiskuti paduoti. Viena karta vidury nakties pamaitinti...

Visa tai vargina, bet guodziuosi, tikedamasi, kad veliau bus geriau. smile.gif
Atsakyti