Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada vaikas išmiega visą naktį?

mano mažoji pradėjo išmiegoti visą naktį maždaug nuo 2 mėnesiu. thumbup.gif tik kad labai dažnai maišydavom dieną su naktim... verysad.gif bet manau čia ir mūsų kaltės yra, nes mes ir patys nelabai turim pastovų režimą. Kadangi tėtis dirba pamaininį darbą, tai ir mes prie jo derinames... biggrin.gif bet jau 1,5 mėnesio kaip viskas susitvarkė... thumbup.gif gulamės 23 -24 keliamės 10-11 thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mano mergytei 7 mėn ir ji naktim keliasi kas valanda kas 2.Gal jai mažai mano pieno.Bet net neįsivaizduoju,kaip bus ,jei reiks mišinuką duot ar ką,nes pirmas vaikas tai metus laiko mano pieną gėrė.
Atsakyti
QUOTE(reda 4 @ 2006 03 15, 22:43)
Mano mergytei 7 mėn ir ji naktim keliasi kas valanda kas 2.Gal jai mažai mano pieno.Bet net neįsivaizduoju,kaip bus ,jei reiks mišinuką duot ar ką,nes pirmas vaikas tai metus laiko mano pieną gėrė.

visko gali būti... kai maniškei buvo 2 mėn pradėjo mažėti pieno... iš pradžių keldavosi dažnai, būdavo irzli. po to pradėjo ištisai miegoti, išmiegodavo po 4-5 val nevalgiusi, o kai prižadinau rėkdavo. pradėjau maitint mišiniu, tai ir vėl viskas susitvarkė... biggrin.gif ech, jau tas neapsišvietimas mano... vos vaiko nenumarinau... doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(caty @ 2005 04 30, 11:37)
Sūnus miegodavo nuo 2 mėn visą naktį, o dukra jau 4 mėn, bet deja kelia 2 kartus. Gydytoja pasakė,kad tos kurios maitina mišiniais tokios problemos neturi, turi tos kurios matina krūtimi, ir dažnai tai teisiasi tol kol matini krūtimi...

Deja, maitinau misiniais , bet naktimis kelesi kas 2-3 val. blink.gif
Atsakyti
o mano maziukas tai ismiegodavo visa nakti jau nuo 1 menesiuko 4u.gif
Atsakyti
Labai laukiu nesulaukiu, kada mažiukas išmiegos naktį nepabudęs...
Kadangi miegam kartu, tai ir prabudinėja jis kas kokias 3 val...
Gal reikėtų pradėt mišinuką nakčiai duot, nes pienuko ne fontanai, o mažylėlis tikras milžinukas... Gal jam trūksta valgyti? O be to, aišku, neramiau miega, jei šalia manęs... ax.gif
Atsakyti
Mums 1.5 men. ir mes ismiegam visa nakti beveik nuo gimimo! bigsmile.gif
Atsakyti
ir as labai laukiu kada ismiegos visa naktele doh.gif miegam kartu prabunda kelis kart per nakti verysad.gif
Atsakyti
Mes nuo 1mėn iki 5mėn labai gerai miegodavom,keldavomės tik 1 kartą.O dabar nuo 5 mėn keliamės kas valandą ,manau kad tai susiję su dantimis ,nes bandžiau primaitint ir ne vieną kartą ,vis tiek keliamės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaira: 12 balandžio 2006 - 13:34
Mano pupa nuo 1 menesiuko eina miegucio 21- 22 val, o keliasi 7-8 thumbup.gif Jau mamai duoda issimiegoti mirksiukas.gif uztat diena doh.gif tik 2-3 kartus po pusvalandi miega verysad.gif visa kita laika ant ranku blink.gif
Atsakyti
Mums jau metai ir keturi menesiai...dar nemiegam naktimis...dantukus vis dygynames ir ne siaip nemiegam , o klykiam kaip reikiant verysad.gif
Atsakyti
Mūsų mažoji naktim keldavosi kas valandą tol kol maitinau pati savo pieneliu (iki 9 mėn), bet pradėjus nakčiai duoti mišinuko viskas susitvarkė, išmiega visą naktį. thumbup.gif
Atsakyti