Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada vaikas išmiega visą naktį?

QUOTE(Kristuks @ 2006 03 16, 17:39)
Labai laukiu nesulaukiu, kada mažiukas išmiegos naktį nepabudęs...
Kadangi miegam kartu, tai ir prabudinėja jis kas kokias 3 val...
Gal reikėtų pradėt mišinuką nakčiai duot, nes pienuko ne fontanai, o mažylėlis tikras milžinukas... Gal jam trūksta valgyti? O be to, aišku, neramiau miega, jei šalia manęs... ax.gif

Deje, kaip tik kai mazylis miega salia mamos, jam buna ramiau. Todel daar siuloma vaikams kartu su mama miegoti iki 3 metuku.
Atsakyti
mano pirmasis tai miegojo visa nakti jau 6men. ,bet maitinau misiniais ,o dukrele 3men. viena karta keliasi
Atsakyti
Maniske tai jau nuo men.miega visa nakti.thu thu thu,kad neprisnekeciau,bet labau dziaugiuosi,nors pailsim visi....
Atsakyti
O mano dukrytei jau 4 men. bet keliasi per nakti dar 3 - 4 kart
blink.gif Gydytoja sako, kad greita medziagu apykaita, tai greit suvirskina ir vel nori valgyt - vel mama budina doh.gif
Tai nelabai pailsiu, bet tikiuosi del greitos medziagu apykaitos, mano mergytei virssvoris negriasia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,

kol maitinau pati (dvi savaites verysad.gif ) tai nakti keldavomes kas 3 valandas. O kai pradejau maitinti misinuku, tai jau po dvieju savaiciu guldavo 20.30 ir atsikeldavo tik 7 ryto. Taip ir dabar miega. Tai kad, nazinau kas tai yra bemieges naktys. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
mano pupa visą naktį išmiega nuo 9mėn. gulasi apie 11 vakaro, o pabunda apie 7.30 išgeria pienuko ir vėl miegam iki 9val. ryto.
Atsakyti
o mano vyrukas yra 4men.ir ismiega beveik visa nakti jis uzmiega nakciai apie desimta ir miega ki ryto septyniu kartais atsibunda nakti kokia antra isgeria pienuko ir toliau miega thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(prienukai @ 2006 04 21, 16:20)
mano pupa visą naktį išmiega nuo 9mėn. gulasi apie 11 vakaro, o pabunda apie 7.30 išgeria pienuko ir vėl miegam iki 9val. ryto.

mano maziui 9men.bet nera dar ismiegojes visos nakties verysad.gif doh.gif ir dar-nakti jis stoja keturiom lyg noretu stotis ir eit,ir taip kelis kart per nakti,man biski neramu g.gif ,siaip jau turetu ismiegot.
Atsakyti
QUOTE(mutantė @ 2005 04 28, 17:57)
Manoji tai 6 mėn jau išmiegodavo visą naktį, bet džiaugsmas buvo tik savaitę dabar net 3 kartus atsikelia naktį o jau 9 mėn. įdomu kiek aš dar taip vargsiu?
o kaip pas jus? mirksiukas.gif

Mano suneliui dabar 8 men. Kartais ismiega net 10 val. be jokiu prabudimu. Nuo pat gimimo jis ismiega visa nakti. Aisku, budavo kartais viena karta prabusdavo nakti , atsigerdavo pienelio ir vel uzmigdavo. Kartais tas verksmas trunka kokia puse minutes ir vel uzmiega. Tai gi man naktimis nereikia keltis, todel ir as normaliai pasiilsiu.
Atsakyti
Labas,
Mano dykryte jau nuo 1 men. ismiegodavo visa nakti.Ispradziu eidavo miegoti 11 val ir keldavos ryte 7val. budama 3men eidavo meigoti 8val ir kedavosi 6-7 val.Na o dabar jau greit busim 7 men tai uzmiegam 10val ir ismiega iki 6 ryto.Tai kazkaip to vargo kas liecia miegojima nematau.Tik karts nuo karto reik apkloti,nes jau labai nemegsta buti apklota biggrin.gif
Dziaugiuosi kad taip gerai miega,net uztad diena yra ka veikt smile.gif
Atsakyti
mano lelei 2 menesiukai ir pora savaiteliu, uzmiega apie 22:30h ir pribunda tik septinta val., nes buna prisidariusi iki kaklo ir jau labai nori pienelio, tad maniske tikra saunuole, leidzia mamytei pamiegoti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(astinija @ 2006 04 21, 19:34)
o mano vyrukas yra 4men.ir ismiega beveik visa nakti jis uzmiega nakciai apie desimta ir miega ki ryto septyniu kartais atsibunda nakti kokia antra isgeria pienuko ir toliau miega  thumbup.gif

Kaip tau smagu, o mano keliasi kas 2-3val. kartais isproteti galima blink.gif Mums irgi 4men.
Atsakyti