Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada vaikas išmiega visą naktį?

Aš nakčiai įsipilu karšto verdančio vandens ir karštai apvynioju patalais. Temperatūra būna kaip tik po 3-4 val. O antrąkart virdulyje turiu virinto vandens ir tiesiog jį pašildau kokias 20 s. Tereikia įdėti mišinuko ir išplakti. Geriau netaisyk mišinuko iš anksto, nerizikuok, turbūt nebereikalo ant pakuočių rašoma, kad taisyti prieš pat valgį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neraska: 29 birželio 2005 - 14:42
O as norciau pasigirti, kad mano sunelis visa nakti pirma karta ismiegojo jau 18 diena. Dabar Emiliui jau 7 men. tai mes daugiau kaip pse metu iegame nakti kaip lapai. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Dukra miegojo visa nakti nuo pirmu dienu, tik kad jai ta naktis prasidedavo apie 3 val nakties doh.gif o baigdavosi apie 12val. dienos g.gif
O va stai sunelis nuo 1 men. miega visa nakti, nemiegojo tik kai laukem dantuku ar kai persaldavom ir per nosite neprakvepojo
Atsakyti
Mes gyvendamos ketvirtą mėnesį dažniausiai išmiegam visą naktį nuo 22 iki 5, 6 ryto tongue.gif Panašu, kad vyturiukas pas mane wub.gif bet nėra taip blogai, tėtis turi progą dukrytę linksmutę iš ryto pamatyti. Na, o išlydėjusios tetuką į darbą snūstelim dar valndžiukę - mamos pusryčių miegelio, o tada jau diena 4u.gif
iki tol keldavomės 3 val, ir labai dažnai būtent lygiai 3 g.gif
Atsakyti
O mano mazylis vieninteli karta ismiegojo visa nakti, tai paci apirma nakti po gimimo, o daugiau tai visalaik keliojasi, ir dar iki siol.
Atsakyti
QUOTE(lizi @ 2005 04 28, 22:20)
Mano abu vaikai nuo 1mėn. išmiegodavo visą naktį, iki 8 ryto. Mažiukas tai išvis užmigdavo 7 vakare ir atsikeldavo 7 ryte thumbup.gif

Nu kazkas nerealaus, pasakysiu blink.gif Kad man taip schmoll.gif Maniskis menesi apskritai naktimis nemiegojo ( naktis su diena susimaise). O kai pradejo miegoti, tai man ir 3 jo atsikelimai per nakti yra kaifas palyginus su tuo, ka reikejo iskentet mudviem su vyru doh.gif doh.gif doh.gif Nors dabar, kai jau pypliui 2 menesiukai, jis nakti jau ismiega apie 5-6 val. Taigi, keliasi 1 karta. Nors siaip didelis peledziukas yra - uzminga tik apie 24, 1 val. nakties g.gif Gal kas galite patarti, kaip mazyli pripratinti prie ankstyvesnio rezimo?
Atsakyti
QUOTE(maman @ 2005 07 04, 12:18)
Gal kas galite patarti, kaip mazyli pripratinti prie ankstyvesnio rezimo?

Zinok as sakyciau kad bandyk migdyti kiekviena dien atuo paciu metu, gal per koki menesiuka pripras, as nuo pat pradziu savaji migdydavau 9val. tai ir priprato, tai budavo kai tik 9, taip ir trina akytes, o dabar jau pripratinau apie 10val.tai taip ir nori miegelio, pabandyk, tiretu pavykti, tik nekaitaliok per diena laiku, pasirink viena kada ir viskas, aisku pradzioje sunku bus, nes miego nenores, pavargink. niu as cia is savosios patirties, nezinau kaip kitos mamos daro. g.gif
Atsakyti
Valio valio, pagaliau ir as galiu pasakyti, kad jau kokia savaitele mano mazius ismiega visa nakti wub.gif Uzmiega apie 8 ir atsikelia apie 5 ryto, pavalgo, ir toliau iki 7 ryto, o jei prilaikau ciulptuka tai issiparpiam iki 9 val. thumbup.gif O iki siol buvo visko doh.gif Ilgiausiai ismiegodavo 3 val. Ko tik nedariau! Labiausiai padejo raminancios voneles, masazai ir lopsines pries miega. Tik butinai reikia viska daryti panasiu laiku ir griezta tvarka: pienukas - masazas - vonia - lopsine - galvytes paglostymas, ant sonelio ir ciucia-liulia wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
MANO MAŽOJI, JAI BUS 7 MEN RUGPJUCIO 1D, KELIASI KIEKVIENA NAKTI VALGYTI APIE 3 KARTUS. MAITINU IR MISINELIU IR KRUTIMI, DAŽNIAU MISINELIU, O NAKTI TIK SAVO PIENU. MANAU JAU PATS LAIKAS IR NAKTI DUOTI TIK MISINUKA.PRIES MIEGA DUODU KOSES ARBA MISINUKA unsure.gif
Atsakyti
Maniškis nuo 6 mėn. nustojo valgyt naktim ir išmiegodavo visą naktį. Stengiausi iš vakaro, kad gerai pavalgytų, va taip ir atsisakė tada naktinio valgymo.
Atsakyti
mano dukrytei dar tik 2 menesiukai, bet ji uzmiega nakties miegeliu 22 val ir ismiega iki 4-5 val ryto biggrin.gif . Jei as pabundu nakti tai ja pamaitinu, juk nesunku thumbup.gif . As visalaika prie nakties miegeli atlieku tam tikra rituala, gal ji taip supranta kad jau laikas miegelio g.gif : pirmiausia ja apiprausiu, tuomet aprengiu pizamyte, paskui mes pasportuojame, taip ji labiau miegelio uzsinori: palankstau kojytes, paguldau ant pilvelio kad dujos iseitu na darau viska katik sugalvoju, na o paskui jau po visko as ja maitinu. Kai atsirugsta paguldau, uzleidziu lopsines ir dainuoju kartu su lopsinemis ir taip ji uzmiega, aisku ne is karto biski papyksta bet galu gale miegelis laimi.
Atsakyti
QUOTE(Inesytė @ 2005 07 27, 18:04)
As visalaika prie nakties miegeli atlieku tam tikra rituala, gal ji taip supranta kad jau laikas miegelio g.gif : pirmiausia ja apiprausiu, tuomet aprengiu pizamyte, paskui mes pasportuojame, taip ji labiau miegelio uzsinori: palankstau kojytes, paguldau ant pilvelio kad dujos iseitu na darau viska katik sugalvoju, na o paskui jau po visko as ja maitinu. Kai atsirugsta paguldau, uzleidziu lopsines ir dainuoju kartu su lopsinemis ir taip ji uzmiega, aisku ne is karto biski papyksta bet galu gale miegelis laimi.

Tikrai labai gražus ritualas thumbup.gif
Atsakyti