Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada vaikas išmiega visą naktį?

Pas mus tai išvis Xfailai. Vaiką maitinu pati. Iki mėnesio viskas buvo gerai - kas 3 valandas, bet valgo ir miega. Nuo 1 mėn. iki 2,5 mėn. blūdinėjo kaip reikiant, buvo naktį su diena sumaišęs, tai užmigdavo kokia 3-4 nakties. Kartais jaučiausi kaip zombis.
Nuo 2,5 mėn. pradėjo išmiegoti visą naktį ir paguldytas apie 24 val. parpdavo iki 10 val. ryto. Vėliau aš jo miegą pakoregavau ir jis, užmigęs apie 21,30 - 22 val. miegodavo iki 8 val. ryto, o 8 val. pavalgęs dar iki 9,30 val. Kai suėjo 6 mėn. vieną o kartais ir du kartus per savaitę pradėjo keltis apie 6 val. pavalgydavo 5 min. ir iki 9,30 val. miegodavo. Dabar apie 2 savaites mažiausiai vieną kartą atsibunda. Ko aš nedariau. Iš pradžių tai susiejau su pradėtom valgyti košėm, tai vieno maitinimo koše atsisakiau, vistiek tas pats. Bandžiau duot arbatos, tai po valandos atsibusdavo. Paguldytas pries saves (miega savo kambaryje vienas) jausdamas mamos pienelį, atsibunda dar dažniau. Nepadėjo nei mylavimai nei nešiojimai ant rankų. O padeda tik 2 ar 3 minutės papuko ir
Nutariau, kad tai dantukai ir lauksiu stebuklo ... Gal vėl ateis tos katino dienos. umn.gif soske.gif
Atsakyti
na maniskis uzmiega 22 val.,keliasi valgyt 3,paskui iki 6 vel miegam thumbup.gif . paskui pavalgom ir iki 9 vel miegam
Atsakyti
QUOTE(disa @ 2005 05 30, 10:18)
na maniskis uzmiega 22 val.,keliasi valgyt 3,paskui iki 6 vel miegam thumbup.gif . paskui  pavalgom ir iki 9 vel miegam

O mano ir dabar keliasi gal kokius 4 kartus per nakti uzvalgyt. cry.gif
Kai prasidejo karsciai is vis atsisake kieto maisto -vis suka galvyte ir lupyte stvirtai suciaupia,kad tik maisto ne kruopeles nepakliutu thumbup.gif .
Maitinasi tik MP, tai ir valgo diena nakti daznai.
Atsakyti
Skaitinėju jūsų pasisakymus ir galvoju kokia mano mažoji angelas.Jijau ligoninėje išmiegodavo nuo23val.iki4.30 be pabudimo.Ir namie buvo tas pats,gal kokia pora naktų tik dažniau atsikeldavo.o dabar jai 6mėn.tai miego režimas toks:21-7val.nakties miegas,9.30-11val.,13.30-16val.ir taip nuo 4mėn.Miega tik savo lovelėje.
Atsakyti
QUOTE(velniukste @ 2005 05 30, 12:34)
O mano ir dabar keliasi gal kokius 4 kartus per nakti uzvalgyt. cry.gif
Kai prasidejo karsciai is vis atsisake kieto maisto -vis suka galvyte ir lupyte stvirtai suciaupia,kad tik maisto ne kruopeles nepakliutu thumbup.gif .
Maitinasi tik MP, tai ir valgo diena nakti daznai.

TAI GAL TAU PIENELIO TRUKSTA IR JI ALKANA VAIKAS g.gif ?DEL TO IR KELIASI DAZNAI?

Atsakyti
pirmus 1,5 menesio prisimenu kaip kosmara- nuo 23 iki 2 klykimai, o po to kelis kart valgyt- pasirodo mano pienas treciarusis, per menesi priaugo 300 g. tai nuo 1 men. misinuka valgo. 3-a ir 4-a menesius ismiegodavo visa nakti, o tarp vakarinio ir rytinio valgymo isbudavo 12 valandu. atpratinau su arbata, o po to nebesikeldavo. bet... nuo 4,5men. vel issiderino-nakti reikia keltis 4-5 val. bet po to miega iki 8-9 val. su arbata triukas nebepavyksta. cry.gif nebeapgaunu, nebent islosiu 2 valandas ir sulaukiu ryto. gudruolei jau puse metu. 4u.gif
Atsakyti
maniske pradejo ismiegot nuo 9 iki 6-7 ryto kei prasidejo 6 menuo. siaip keldavosi valgyt 12, 3, 6-7. tik nezinau ar cia sutapimas ar ne, bet eme geriau miegot nakti kai pradejau nujunkyti no MP ir duot diena daugiau misinuko.....
Atsakyti
mano mazius kai as jau visiskai neturejau savo pienuko,pradejau maitint misinuku nakti vietoj kruties tongue.gif ,atsisake nuo naktipieciu biggrin.gif jam buvo gal truput daugiau nei 6 menesiai. bet cia mano versija,arba triesiog pats suprato kad jau didelis ir nieks nakti nevalgo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif juokauju
Atsakyti
Na, tai as cia is jusu visu laimingiausia biggrin.gif (jezau, tiktai nesupykite) - per visa nakti pradejo ismiegoti kazkur nuo 2,5 menesiu!!! 1-oji naktis buvo pereinamoji, kai atsibudo 4-5 val. ir po to keldavosi tiktai 6 valanda. Pakutini karta pamaitindavau 11-12 val. ir iki ryto ramus budavo. Dar kuri laika is vakaro pasiruosdavau buteliuka su pienuku nakciai, bet kai pastebejau, kad jo niekada neprireikdavo, tai nustojau tai daryti.

Atsakyti
QUOTE(disa @ 2005 05 30, 11:18)
na maniskis uzmiega 22 val.,keliasi valgyt 3,paskui iki 6 vel miegam thumbup.gif . paskui  pavalgom ir iki 9 vel miegam

Maniske irgi panasiai valgo smile.gif Tik uzmigdyt 22 val dazniaiusiai nepavyksta. Bet 22.30 uzmiega dazniaiusiai. Tada 3, paskui 6 ir po to 9. O ir vaikuciai ziuriu panasaus amziaius smile.gif
Atsakyti
Mano mažytė pirmą mėnesį kėlėsi kas tris valandas,o vėliau kaip užmiega 22val atsikelia 6val.penkiom minutėm pavalgo ir vėl iki 9val. smile.gif
Atsakyti
Merginos, patarkit, ar tikrai nieko, jei misinuka pasidarai pries nakti....
Nes gi visur rasoma, kad reikia daryt pries pat maitinima. Mano vaikas, kol as ta misinuka nakti padarau, ir kol jis atsyla, taip isiverkia, kad net kaimynai girdi...
Tikras issigelbejimas butu ta misini is vakaro pasidarius prie saves laikyt...
O ir as neissibudinciau taip...
Atsakyti