Įkraunama...
Įkraunama...

Maža krūtinė

QUOTE(*** @ 2008 04 25, 12:30)
Ko reikia?  bigsmile.gif

apie ta pati kalbeti ax.gif
Atsakyti
Man irgi Keira graži, ir labai talentinga, o mano vyras sako - graži, bet lenta smile.gif Nu jūs pykit nepykit, man gražios moterys tik su iškilia krūtine. Ne E arba F, bet ir ne A (kaip, beje, ir aš pati).
O ši tema turbūt turėtų vadintis "kaip paslėpti mažą krutinę" ? Jei kalbėti tik apie tinkamus rūbus ir maskuotę ir porolonus blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Triesto @ 2008 04 25, 12:36)
Man irgi Keira graži, ir labai talentinga, o mano vyras sako - graži, bet lenta smile.gif Nu jūs pykit nepykit, man gražios moterys tik su iškilia krūtine. Ne E arba F, bet ir ne A (kaip, beje, ir aš pati).
O ši tema turbūt turėtų vadintis "kaip paslėpti mažą krutinę" ? Jei kalbėti tik apie tinkamus rūbus ir maskuotę ir porolonus  blush2.gif

stangrinamuju kremu nepamirsk,ir nereikes porolonu,dar maciau kazkokios kapsules reklamuojamos g.gif
Atsakyti

QUOTE(prelude @ 2008 04 25, 13:37)
stangrinamuju kremu nepamirsk,ir nereikes porolonu,dar maciau kazkokios kapsules reklamuojamos g.gif

Bet juk tai tik kremai, ir tai tik kapsules smile.gif efektas, jei isvis jis bus, tai bus tik tol, kol vartosi smile.gif Beje, apie kapsules kazkur buvo tema forume, ir, mano nuomone, jos nera gerai...
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2008 04 25, 12:41)
Bet juk tai tik kremai, ir tai tik kapsules  smile.gif  efektas, jei isvis jis bus, tai bus tik tol, kol vartosi  smile.gif Beje, apie kapsules kazkur buvo tema forume, ir, mano nuomone, jos nera gerai...

tai tavo nuomone operacija geriau? g.gif
skaitinejau kelis forumus tai kad efektas buvo pastebetas,motereles atsisake poroloniniu liemeneliu,nes krutine pasidare tokio dydzio kaip ir liemenele su porolonu g.gif
juk kasdien daugelis tepasi kokio nors kemo ant veido,tai ka sunku ant krutines stangrinamojo uztepti po laseliuka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prelude: 25 balandžio 2008 - 13:48
QUOTE(Triesto @ 2008 04 25, 13:36)
O ši tema turbūt turėtų vadintis "kaip paslėpti mažą krutinę" ? Jei kalbėti tik apie tinkamus rūbus ir maskuotę ir porolonus  blush2.gif

ne tik tavo vyrui..chanel reklamoje ji photoshopu buvo pakoreguota ,kaip ir cia.. http://blog.luismara...-con-photoshop/ ir nesakykit ,kad bereikalo..mano akiai tikrai pakoreguotas variantas graziau ziurisi.
Papildyta:
QUOTE(prelude @ 2008 04 25, 13:37)

Stangrinamasis kremas labiau skirtas moterims po nestumu...arba su didelem ,minkstom krutinem..o negimdziusiu moteru ,ypac dar kai A arba B krutine..ji ir taip stangri..negi tiki ,kad su jom imanoma padidinti .
Atsakyti
QUOTE(prelude @ 2008 04 25, 13:48)
tai tavo nuomone operacija geriau? g.gif
skaitinejau kelis forumus tai kad efektas buvo pastebetas,motereles atsisake poroloniniu liemeneliu,nes krutine pasidare tokio dydzio kaip ir liemenele su porolonu g.gif
juk kasdien daugelis tepasi kokio nors kemo ant veido,tai ka sunku ant krutines stangrinamojo uztepti po laseliuka g.gif

Nesakau, kad tai geriau. Tiesiog tai garantuota ir ilgalaike galimybe igyti normalia krutine( nekalbu apie "persudyma", kai didinama vien tam, kad didinti....tai tikrai yra baisu). O juk jei tos kapsules krutine "ispucia", tai juk tikrai ne nuo sv. dvasios, galbut ten kazkokie hormonai, galbut dar kokia velniava(nesigilinau, man nepriimtina jos). Del kremu- taip, jie gali suteikti stangruma, bet, deja, dydzio neprides.
QUOTE(ANDRUTIS @ 2008 04 25, 13:49)
ne tik tavo vyrui..chanel  reklamoje ji photoshopu buvo pakoreguota  ,kaip ir cia.. http://blog.luismara...-con-photoshop/  ir nesakykit ,kad bereikalo..mano akiai tikrai pakoreguotas variantas graziau ziurisi.

Be abejones graziau smile.gif
Atsakyti
Iki maitinimo mano krūtinė buvo maža, bet stangri ir tikrai gražios formos, tai jokiu kremų nereikėjo. Nėštumo metu tepiau kuo tik galėjau, kaip ir po gimdymo. Galbūt padės stangrumui, bet nemanau, kad gali padidinti krūtinę, kad atrodytų kaip be porolono, tai turetų būti vienu dydžiu daugiau schmoll.gif
O tabletės..Ar rimtai tiki, PRELUDE, kad jei būtų įmanomas toks būdas, tiek moterų po skalpeliu gultųsi ? Esu jas gėrus, ir labai ilgai, rezultato nulis ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Triesto @ 2008 04 25, 14:04)
Iki maitinimo mano krūtinė buvo maža, bet stangri ir tikrai gražios formos, tai jokiu kremų nereikėjo. Nėštumo metu tepiau kuo tik galėjau, kaip ir po gimdymo. Galbūt padės stangrumui, bet nemanau, kad gali padidinti krūtinę, kad atrodytų kaip be porolono, tai turetų būti vienu dydžiu daugiau  schmoll.gif
O tabletės..Ar rimtai tiki, PRELUDE, kad jei būtų įmanomas toks būdas, tiek moterų po skalpeliu gultųsi ? Esu jas gėrus, ir labai ilgai, rezultato nulis  ax.gif

Mano tokia pati situacija smile.gif O dabar, po keleto vaikiuku krutine asaras vakarais spaudzia smile.gif Taip kad priziurek nepriziurejus- daugumai moteru po vaiku ji, deja, tik pakinta i blogaja puse.
Atsakyti
QUOTE(Triesto @ 2008 04 25, 13:04)
Iki maitinimo mano krūtinė buvo maža, bet stangri ir tikrai gražios formos, tai jokiu kremų nereikėjo. Nėštumo metu tepiau kuo tik galėjau, kaip ir po gimdymo. Galbūt padės stangrumui, bet nemanau, kad gali padidinti krūtinę, kad atrodytų kaip be porolono, tai turetų būti vienu dydžiu daugiau  schmoll.gif
O tabletės..Ar rimtai tiki, PRELUDE, kad jei būtų įmanomas toks būdas, tiek moterų po skalpeliu gultųsi ? Esu jas gėrus, ir labai ilgai, rezultato nulis  ax.gif

as nieko nenaudoju tai kazkaip ir nezinau rezultatu,sakau tik kad skaiciau ir atsiliepimu plius kad atsisake porolonu g.gif
Atsakyti
QUOTE(prelude @ 2008 04 25, 13:53)
kazkam buvo idomu ar turiu vaiku-ne neturiu,ir nematau problemos jei ir tureciau vaiku...tiesiog pradeciau rupintis kunu jau nestumo metu

Kokia linksma tema! bigsmile.gif

Gal jau visos ta tema pasisakė, bet ir aš neištvėriau: pavaikščiok 20 metų su normaliu B dydžiu, o paskui metus - su D, paskui dar metus - vėl su B, tada dar porą metų - jau su E, ir atgal prie B...
Ir tada parodyk man tą stebuklingą kremą/liemenėlę/masažą/sportinį pratimą, kas padėtų išsaugoti krūtinės formą be pakitimų cool.gif
Turiu tikrai gerą odą, nei vienos strijos po aukščiau paminėtų kūno permainų, jokio antsvorio, sportuoju ir prisižiūriu, bet tikrai nebeturiu tokios pačios krūtinės, kokią turėjau iki vaikų. Ir tu nebeturėsi. Va tada ir pasakok, kokios ten priežiūros reikia, ir kur apie tai paskaityti visoms neišmanėlėms doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 04 25, 13:22)
Kokia linksma tema! bigsmile.gif

Gal jau visos ta tema pasisakė, bet ir aš neištvėriau: pavaikščiok 20 metų su normaliu B dydžiu, o paskui metus - su D, paskui dar metus - vėl su B, tada dar porą metų - jau su E, ir atgal prie B...
Ir tada parodyk man tą stebuklingą kremą/liemenėlę/masažą/sportinį pratimą, kas padėtų išsaugoti krūtinės formą be pakitimų cool.gif
Turiu tikrai gerą odą, nei vienos strijos po aukščiau paminėtų kūno permainų, jokio antsvorio, sportuoju ir prisižiūriu, bet tikrai nebeturiu tokios pačios krūtinės, kokią turėjau iki vaikų. Ir tu nebeturėsi. Va tada ir pasakok, kokios ten priežiūros reikia, ir kur apie tai paskaityti visoms neišmanėlėms doh.gif  biggrin.gif

kodel neturesiu?juk ne visoms ,o tik kai KURIOMS krutine pakinta doh.gif mano mamos po dvieju vaiku krutine kuo graziausia be jokiu operaciju biggrin.gif ir dar kiek forume mamu kuriu krutine nepakito 4u.gif
Atsakyti