QUOTE(bucka @ 2008 04 25, 10:52)
Taip, tikrai siuliau dar nors karteli uzsukti. tam, kad pasidalintu nuotaikomis, ispudziais, pasakytu kaip jauciasi, ar viskas gerai praejo, galu gale ar nesigaili, ar laiminga...
Tai kodėl nesupranti ir nenori, kad ateitų čia kitos pasididinusios krūtinę

?
QUOTE(prelude @ 2008 04 25, 10:55)
kad tinka ir cia juk labai reiskiasi cia mergeles ir is kaimynines temos
matai dauguma mano kad pakeisti galima tik chirurginiu budu,nes kei puslapiai tik apie tai ir tekalbama...o siaip esu rasiusi kazkuriame poste apie mazu krutiniu optiska padidinima,bet matyt niekas nepastebejo
Susidaro įspūdis, kad tu neskaitai mūsų pasakojimų arba juos ignoruoji... Juk ryžomės operacijai ne vien dėl optinio padidinimo
QUOTE(prelude @ 2008 04 25, 13:15)
manau dabar yra labai mazai pasaulyje zmoniu kurie nesiligiuoja i kitus...mat jei pas daugely yra krutine B o pas mane A tai turiu save esti kasdiena tol kol bus krutine B...jei kazkas pasake kad lupos putlios seksualiau,tol save edu kol lupas pasistorinu

jei daugelis rekia kad senatve ir rauksles yra blogai,moterys puola i depresijas,krapsto pinigus ir naikina rauksles...as tokia neesu,man maza krutine nera joks trukumas,o privalumas..kiekviename tame kam atrodo problema as izvelgiu tik pliusus...
Manaiu, kad tai tik Amerikai būdinga

Niekada neturėjau bandos jausmo

O ir tarp žmonių, su kuriais bendraujų, retas kuris jį turi... Todėl drįstu manyti, kad nelabai mažai
QUOTE(prelude @ 2008 04 25, 13:53)
o siaip krutis nukara nedel maitinimo,o per nestuma del padidejusiu pienoliauku,jau nestumo metu reikejo pasirupinti ir nesioti tinkamas liemeneles-pasiskaitykit tuo atveju daugiau informacijos...
beje yra visokiu kunu stangrinimai,gal krutines dydzio nepakeis,bet forma tikrai pagrazins...
kazkam buvo idomu ar turiu vaiku-ne neturiu,ir nematau problemos jei ir tureciau vaiku...tiesiog pradeciau rupintis kunu jau nestumo metu
bet kad temos aprasas MAZA KRUTINE IS PRIGIMTIES o ne maza nes maitinau vaikus?
Žodžių pritrūkau, bet ateis laikas ir pati suprasi, kad šiuo klausimu labai mažai išmanai... Viskas ateina su patirtimi
Beje, įlindau į šią temą būtent todėl, kad iš prigimties turėjau mažą krūtinę
Papildyta:
QUOTE(prelude @ 2008 04 25, 14:07)
forume supermaoj yra kalbama apie tinkamas liemeneles,krutu prieziura,ir daug tikrai atsiliepimu kad krutines po liko grazios net grazesnes nei buvo pries tai,tai aisku padideje kad maitinti reikes,juk cia ir durnam aisku
Mano draugė tepėsi aliejuku nuo strijų ir neturi nė vienos strijos

Bet tai TIK SUTAPIMAS, nes pažįstu ne vieną, kuri ir tepėsi, ir kitaip rūpinosi oda, bet strijų turi per akis... Su krūtimis tas pats...
Papildyta:
QUOTE(prelude @ 2008 04 25, 14:21)

nesaukiu,esu uzkimusi
matosi kaip diskutuojat,nes tik vienos puses kurios pasididine rodo savo teisuma,nes juk moterys su mazom krutinem negrazios,kaip kazkas issireiske
nemanau kad si diskusija kazka pasieks

juk tema apie operacijas yra,tai ten manau apie tai reikia diskutuoti,o cia turetu buti kas kita...
Kas gi taip rašė??? Kai kurios tiesiog parašė, kas joms gražu

Man ir su mažom, ir su didelėm gražu, bet tik tada, kai išvaizda proporcinga ir kūnas dera su tuo kas sklinda iš vidaus
Didintis krūtis daugelį paskatino ne tik mažas krūtinės dydis, o daug svarbesnės priežastys
Daug kas priklauso kokiu kampu pažiūrėsime

Tad jei jums jūsų krūtinė graži ir patinka, koks skirtumas ką galvoja kiti
QUOTE(prelude @ 2008 04 25, 14:37)
stangrinamuju kremu nepamirsk,ir nereikes porolonu,dar maciau kazkokios kapsules reklamuojamos
Stangrinamasis - stangrina, o nedidina.. Tad porolonai čia ne prie ko...
QUOTE(prelude @ 2008 04 25, 15:25)
kodel neturesiu?juk ne visoms ,o tik kai KURIOMS krutine pakinta

mano mamos po dvieju vaiku krutine kuo graziausia be jokiu operaciju

ir dar kiek forume mamu kuriu krutine nepakito
TIKRAI NE VISOMS, O BEVEIK VISOMS
Papildyta:
QUOTE(inga. @ 2008 04 25, 15:44)
Neįsivaizduoju, kaip gali nutysti maža krūtinė. Turiu omeny tikrai maža?
Nėra kam nutysti
Ji nenutysta, o tiesiog "sudrimba", neturi standumo, formos...
QUOTE(prelude @ 2008 04 25, 16:04)
del vaikuciu isnesiojimo ir krutu nutysimo..jei jau taip blogai,tai kodel nestumo metu neisgerete vaistu stabdanciu pieno liauku aktyvejima?

juk tos kurios jau labai bijo del krutu pakitimu del vaiko,tai pasielgia taip kad taip neatsitiktu
Atleisk, bet taip gali rašyti visiška egoistė, net nenutuokianti kas yra nėštumas ir motinystė.......