Įkraunama...
Įkraunama...

Maža krūtinė

QUOTE(ANDRUTIS @ 2008 04 25, 14:34)
man atrodo daug svarbiau vaikas ,nei krutines stangrumas.

nepletokime sitos temos gerai?kudikis ir be mamos pieno sveikas uzauga mirksiukas.gif

triesto tai ir dziaugiuosi ir esu kaip tik sioje temoje tik del to biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prelude: 25 balandžio 2008 - 15:44
Kas is to, kad papai vietoj ir figura kaip 16metes, bet jau tau 60 m ir veidas ir rankos amziu isduoda, kalbu apie savo mama. Realiai jei idealiai atrodyt su laiku ne tik papus, bet ir kitas detales reikes koreguot, jau ir krutine nedziugins kaip anksciau
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 04 25, 13:22)
Turiu tikrai gerą odą, nei vienos strijos po aukščiau paminėtų kūno permainų, jokio antsvorio, sportuoju ir prisižiūriu, bet tikrai nebeturiu tokios pačios krūtinės, kokią turėjau iki vaikų. Ir tu nebeturėsi.

kazkodel labai drasiai tai tvirtini. man pvz nei kiek nepakito: jokiu striju nera, iki vaikelio turejau A dydi, ir dabar tokia pati. ir standi, ir forma grazi. taip, kad tikrai ne visoms net ir maitinusioms vaikelius krutine nutysta mirksiukas.gif gaila, kad tau nepasiseke, taciau nereikia kategoriskai tvirtinti, kad taip bus! mirksiukas.gif

QUOTE(dziugena @ 2008 04 25, 14:14)
Ohoho, kokia diskusija  biggrin.gif  kažko (.)(.) skyrelis čia labia subėgo - gal kas jums už reklamą moka?  lotuliukas.gif
Aš savo vyrui esu pasakiusi: jei kada sugalvosiu didintis krūtinę - vežk mane pailsėti į Vasaros g...  blush2.gif  ne tame žmogaus grožis, ne tame... ir aš labai džiaugiuos, kad gyvenau ir gyvenu tokioje aplinkoje, kur krūtinės dydis, dantų baltumas ir kiti išoriniai dalykai nublanksta pries grynai žmogiškuosius faktorius

saunuole! thumbup.gif labai gerai pasakei!
Atsakyti
QUOTE(dziugena @ 2008 04 25, 17:14)
Ohoho, kokia diskusija  biggrin.gif  kažko (.)(.) skyrelis čia labia subėgo - gal kas jums už reklamą moka?  lotuliukas.gif
Aš savo vyrui esu pasakiusi: jei kada sugalvosiu didintis krūtinę - vežk mane pailsėti į Vasaros g...  blush2.gif  ne tame žmogaus grožis, ne tame... ir aš labai džiaugiuos, kad gyvenau ir gyvenu tokioje aplinkoje, kur krūtinės dydis, dantų baltumas ir kiti išoriniai dalykai nublanksta prieų grynai žmogiškuosius faktorius
g.gif  mūsų visuomenėje? gal ne su tais žmonėmis bendraujate, jei jaučiate spaudimą dėl krūtinės dydžio? nes gyvendama toje pačioje "visuomenėje" - nejaučiu jokio komplekso dėl mažos krūtinės ir taip yra aplinkinių žmonių dėka, kurie mane vertina ir išmokė kitus vertinti ne pagal įvairias apimtis
vat taip Photoshopais ir formuojamas nesubrendusių asmenybių supratimas apie "grožį"  doh.gif 
Man dėl to labai labai baisu: kaip tokioje aplinkoje ir visuomenėje užauginti dukrą, kad suprastų skritumą tarp Photoshopinio-reklaminio pasaulio ir realaus gyvenimo - man tai didelis iššūkis  4u.gif
P.S.: ir dar ne visai į temą - labai įdomus užsiėmimas yra nagrinėti avatarus ir pasisakymų turinį  lotuliukas.gif

Nors, kaip pasakei ne visai i tema, bet vis delto - labai teisingas pastebejimas thumbup.gif Apskritai, sitas postas, mano manymu, labai gerai apibudina tai, ka nori pasakyti visos, kaip cia kai kurios issireiskia, "mazapapes", kurios yra patenkintos savo (.)(.) ir nesiruosia nieko keisti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bucka @ 2008 04 25, 10:52)
Taip, tikrai siuliau dar nors karteli uzsukti. tam, kad pasidalintu nuotaikomis, ispudziais, pasakytu kaip jauciasi, ar viskas gerai praejo, galu gale ar nesigaili, ar laiminga...  ax.gif

Tai kodėl nesupranti ir nenori, kad ateitų čia kitos pasididinusios krūtinę unsure.gif ?

QUOTE(prelude @ 2008 04 25, 10:55)
kad tinka ir cia juk labai reiskiasi cia mergeles ir is kaimynines temos ax.gif
matai dauguma mano kad pakeisti galima tik chirurginiu budu,nes kei puslapiai tik apie tai ir tekalbama...o siaip esu rasiusi kazkuriame poste apie mazu krutiniu optiska padidinima,bet matyt niekas nepastebejo  unsure.gif

Susidaro įspūdis, kad tu neskaitai mūsų pasakojimų arba juos ignoruoji... Juk ryžomės operacijai ne vien dėl optinio padidinimo doh.gif

QUOTE(prelude @ 2008 04 25, 13:15)
manau dabar yra labai mazai pasaulyje zmoniu kurie nesiligiuoja i kitus...mat jei pas daugely yra krutine B o pas mane A tai turiu save esti kasdiena tol kol bus krutine B...jei kazkas pasake kad lupos putlios seksualiau,tol save edu kol lupas pasistorinu doh.gif jei daugelis rekia kad senatve ir rauksles yra blogai,moterys puola i depresijas,krapsto pinigus ir naikina rauksles...as tokia neesu,man maza krutine nera joks trukumas,o privalumas..kiekviename tame kam atrodo problema as izvelgiu tik pliusus...

Manaiu, kad tai tik Amerikai būdinga rolleyes.gif Niekada neturėjau bandos jausmo schmoll.gif O ir tarp žmonių, su kuriais bendraujų, retas kuris jį turi... Todėl drįstu manyti, kad nelabai mažai mirksiukas.gif

QUOTE(prelude @ 2008 04 25, 13:53)
o siaip krutis nukara nedel maitinimo,o per nestuma del padidejusiu pienoliauku,jau nestumo metu reikejo pasirupinti ir nesioti tinkamas liemeneles-pasiskaitykit tuo atveju daugiau informacijos...
beje yra visokiu kunu stangrinimai,gal krutines dydzio nepakeis,bet forma tikrai pagrazins...
kazkam buvo idomu ar turiu vaiku-ne neturiu,ir nematau problemos jei ir tureciau vaiku...tiesiog pradeciau rupintis kunu jau nestumo metu
bet kad temos aprasas MAZA KRUTINE IS PRIGIMTIES o ne maza nes maitinau vaikus? g.gif

Žodžių pritrūkau, bet ateis laikas ir pati suprasi, kad šiuo klausimu labai mažai išmanai... Viskas ateina su patirtimi 4u.gif
Beje, įlindau į šią temą būtent todėl, kad iš prigimties turėjau mažą krūtinę tongue.gif mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(prelude @ 2008 04 25, 14:07)
forume supermaoj yra kalbama apie tinkamas liemeneles,krutu prieziura,ir daug tikrai atsiliepimu kad krutines po liko grazios net grazesnes nei buvo pries tai,tai aisku padideje kad maitinti reikes,juk cia ir durnam aisku doh.gif

Mano draugė tepėsi aliejuku nuo strijų ir neturi nė vienos strijos smile.gif Bet tai TIK SUTAPIMAS, nes pažįstu ne vieną, kuri ir tepėsi, ir kitaip rūpinosi oda, bet strijų turi per akis... Su krūtimis tas pats...

Papildyta:
QUOTE(prelude @ 2008 04 25, 14:21)
biggrin.gif nesaukiu,esu uzkimusi biggrin.gif
matosi kaip diskutuojat,nes tik vienos puses kurios pasididine rodo savo teisuma,nes juk moterys su mazom krutinem negrazios,kaip kazkas issireiske bigsmile.gif
nemanau kad si diskusija kazka pasieks g.gif juk tema apie operacijas yra,tai ten manau apie tai reikia diskutuoti,o cia turetu buti kas kita... smoke.gif

Kas gi taip rašė??? Kai kurios tiesiog parašė, kas joms gražu smile.gif Man ir su mažom, ir su didelėm gražu, bet tik tada, kai išvaizda proporcinga ir kūnas dera su tuo kas sklinda iš vidaus ax.gif
Didintis krūtis daugelį paskatino ne tik mažas krūtinės dydis, o daug svarbesnės priežastys smile.gif

Daug kas priklauso kokiu kampu pažiūrėsime mirksiukas.gif Tad jei jums jūsų krūtinė graži ir patinka, koks skirtumas ką galvoja kiti 4u.gif

QUOTE(prelude @ 2008 04 25, 14:37)
stangrinamuju kremu nepamirsk,ir nereikes porolonu,dar maciau kazkokios kapsules reklamuojamos g.gif

Stangrinamasis - stangrina, o nedidina.. Tad porolonai čia ne prie ko...

QUOTE(prelude @ 2008 04 25, 15:25)
kodel neturesiu?juk ne visoms ,o tik kai KURIOMS krutine pakinta doh.gif mano mamos po dvieju vaiku krutine kuo graziausia be jokiu operaciju biggrin.gif ir dar kiek forume mamu kuriu krutine nepakito 4u.gif

TIKRAI NE VISOMS, O BEVEIK VISOMS biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(inga. @ 2008 04 25, 15:44)
Neįsivaizduoju, kaip gali nutysti maža krūtinė. Turiu omeny tikrai maža?  g.gif
Nėra kam nutysti  blink.gif

Ji nenutysta, o tiesiog "sudrimba", neturi standumo, formos...

QUOTE(prelude @ 2008 04 25, 16:04)
del vaikuciu isnesiojimo ir krutu nutysimo..jei jau taip blogai,tai kodel nestumo metu neisgerete vaistu stabdanciu pieno liauku aktyvejima? g.gif juk tos kurios jau labai bijo del krutu pakitimu del vaiko,tai pasielgia taip kad taip neatsitiktu mirksiukas.gif

Atleisk, bet taip gali rašyti visiška egoistė, net nenutuokianti kas yra nėštumas ir motinystė.......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akuna: 25 balandžio 2008 - 18:23
QUOTE(prelude @ 2008 04 25, 14:53)
kazkam buvo idomu ar turiu vaiku-ne neturiu,ir nematau problemos jei ir tureciau vaiku...tiesiog pradeciau rupintis kunu jau nestumo metu
Papildyta:
bet kad temos aprasas MAZA KRUTINE IS PRIGIMTIES o ne maza nes maitinau vaikus? g.gif

na pasisakysiu ir as. buvau su maza krutine is prigimties. Is pradziu pakompleksavau, kai susiradau drauga pirma, dingo mano kompleksai. Buvau irgi labai kategoriska pries operacijas (kazkas baisaus atrode), istekejau, isnesiojau vaikus, grizo mano dydziai, nors krutine nepakito, bet man tikrai atsirado didesniu krutu trukumas, atrode kazkaip tuscia be ju doh.gif negalima sakyt kad visos susigyvena su tom mazom krutinem...
Atsakyti
QUOTE(Akuna @ 2008 04 25, 20:24)
Beje, įlindau į šią temą būtent todėl, kad iš prigimties turėjau mažą

O mes vis dar turim. Ir tuo dziaugiames drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Akuna @ 2008 04 25, 17:24)
Tai kodėl nesupranti ir nenori, kad ateitų čia kitos pasididinusios krūtinę  unsure.gif ?

o tai kam tada yra krutu didinimo tema? argi ne jus ten plepate? g.gif
Atsakyti
QUOTE(prelude @ 2008 04 25, 16:43)
nepletokime sitos temos gerai?kudikis ir be mamos pieno sveikas uzauga mirksiukas.gif

fool.gif
Papildyta:
QUOTE(Varu @ 2008 04 25, 18:38)
Nors, kaip pasakei ne visai i tema, bet vis delto - labai teisingas pastebejimas  thumbup.gif  Apskritai, sitas postas, mano manymu, labai gerai apibudina tai, ka nori pasakyti visos, kaip cia kai kurios issireiskia,  "mazapapes", kurios yra patenkintos savo (.)(.) ir nesiruosia nieko keisti  drinks_cheers.gif

Tu čia apie avatarus? Natūraliste, pasižiūrėk į savąjį...
Atsakyti
QUOTE(Aliondra @ 2008 04 25, 21:23)
fool.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif
vaiku darzelis ir tiek smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lambiukas: 25 balandžio 2008 - 20:29
QUOTE(lambiukas @ 2008 04 25, 21:28)
lotuliukas.gif 
vaiku darzelis ir tiek  smile.gif

Tikrai. Viskas išeinu į savo smėlio dėžę tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Aliondra @ 2008 04 25, 22:23)
fool.gif
Papildyta:

Na, maniskiame bent jau (.)(.) nera biggrin.gif be to, tai ne tau konkreciai ir buvo taikoma. Taip kad labai teisingas sprendimas grizti i savaja smelio deze drinks_cheers.gif
Atsakyti