Ohoho, kokia diskusija

kažko (.)(.) skyrelis čia labia subėgo - gal kas jums už reklamą moka?
Aš savo vyrui esu pasakiusi: jei kada sugalvosiu didintis krūtinę - vežk mane pailsėti į Vasaros g...

ne tame žmogaus grožis, ne tame... ir aš labai džiaugiuos, kad gyvenau ir gyvenu tokioje aplinkoje, kur krūtinės dydis, dantų baltumas ir kiti išoriniai dalykai nublanksta prieų grynai žmogiškuosius faktorius
QUOTE(inga. @ 2008 04 24, 13:17)
Mūsų visuomenėje yra papų kultas ir toms, kurios turi mažą krūtinę, belieka arba pirktis poroloninius liemenukus, arba tiesiog ją pasididinti.

mūsų visuomenėje? gal ne su tais žmonėmis bendraujate, jei jaučiate spaudimą dėl krūtinės dydžio? nes gyvendama toje pačioje "visuomenėje" - nejaučiu jokio komplekso dėl mažos krūtinės ir taip yra aplinkinių žmonių dėka, kurie mane vertina ir išmokė kitus vertinti ne pagal įvairias apimtis
QUOTE(ANDRUTIS @ 2008 04 25, 13:51)
ne tik tavo vyrui..chanel reklamoje ji photoshopu buvo pakoreguota ,kaip ir cia..
http://blog.luismara...-con-photoshop/ ir nesakykit ,kad bereikalo..
mano akiai tikrai pakoreguotas variantas graziau ziurisi.
vat taip Photoshopais ir formuojamas nesubrendusių asmenybių supratimas apie "grožį"
Man dėl to labai labai baisu: kaip tokioje aplinkoje ir visuomenėje užauginti dukrą, kad suprastų skritumą tarp Photoshopinio-reklaminio pasaulio ir realaus gyvenimo - man tai didelis iššūkis

P.S.: ir dar ne visai į temą - labai įdomus užsiėmimas yra nagrinėti avatarus ir pasisakymų turinį