QUOTE(Girl_not4_you @ 2008 04 29, 18:12)
man dabar toks klausimas iskilo, o tie chirurgai siuncia pas psichologus pries operacijas?

zinau, kad patys bando atkalbet, patart, bet kaip bebutu jie yra suinteresuoti tomis operacijomis... o is kai kuriu jusu pasisakymu (tikrai neisizeiskite visos ir nepulkit

) man susidare nuomone (subjektyvi), kad kai kurios turi psichologiniu problemu, darosi tas operacijas, didinasi, kai pasidaro vel i depresija puola, kad galejo buti didesne krutine, paskui dar kokiu trukumu randa, vel bega salina..
Niekas pas psichologus nesiunčia

Teko tik girdėti, kad kai kurie chirurgai atsisako operuoti, kai moters norai būna absurdiški..
QUOTE(Mikka @ 2008 04 30, 09:56)
Ne pastoviai ji man stovi akyse

, tada, kai reikia pirkti liemenėlę, kai būnu pliaže ar su draugais prie ežero, kai matau, kad pas kitas yra, o pas mane ne. Mano dydis 70A

, ir nesu iš smulkiųjų, esu kriaušės tipo
Nepergyvenu dėl didelių šlaunų ar plačių klubų

Sportuoju , stengiuosi ir kūnas stangrėja

, bet krūtinės juk niekaip neįmanoma padidinti

O norisi...
Vat būtent, kad daug ką galima pakeisti savo pastangomis

Tik, gaila, ne viską...
QUOTE(dziugena @ 2008 04 30, 10:01)
Man tai nuoširdžiai keista, kaip žmonės savo noru ir tokia lengva ranka gulasi ant operacinio stalo...
Ir dar labai knieti pakomentuoti tuos kompleksus/nekompleksus, bet šį kartą susilaikysiu ir pasakysiu tik: merginos, svarbiausia būkite nuoširdžios pačios su savimi
O man keista, kad tu manai, jog žmonės "lengva ranka" daro tokius dalykus.... Be abejo yra visokių žmonių, tačiau daugelis apsvarsto už ir prieš, šimtus kartų klausia savęs "ar man tikrai to reikia?", renka informaciją, įvertina pasėkmes ir t.t. Ar tai galima pavadinti "lengva ranka" ? Kam neaktualu ir nesigilina, atrodo, kad moterys darosi operacijas "iš mandrumo", kad didinasi iki Pamelos dydžio krūtų, kad jos daugiau gyvenime nieko nemato tik gražinimasi ir pan.

Bet tai tik eilinė susidariusi visuomenės nuomonė (tokia kaip "lieknos moterys gražesnės", "prieš gyvenant kartu reikia susituokti" ir pan.)...
Papildyta:
QUOTE(dziugena @ 2008 04 30, 10:47)
O negalvoji apie tai, kad gali tekti gailėtis to, kad kažką padarei, ko galėjai ir nedaryti?
Geriau gailėtis to, ką padarei nei to, ko neišdrįsai padaryti