Įkraunama...
Įkraunama...

Maža krūtinė

QUOTE(dziugena @ 2008 04 30, 11:01)
Man tai nuoširdžiai keista, kaip žmonės savo noru ir tokia lengva ranka gulasi ant operacinio stalo...
Ir dar labai knieti pakomentuoti tuos kompleksus/nekompleksus, bet šį kartą susilaikysiu ir pasakysiu tik: merginos, svarbiausia būkite nuoširdžios pačios su savimi 4u.gif

Na matai, jei visko bijosi...esu labai drąsi, ir jei tik PATI noriu - būtinai turiu išbandyti...kai pasensiu, nenoriu gailėtis, kad kažko nepadariau, nes pabijojau, o labai norėjau, nes trukdė kažkokie įsitikinimai...arba dar geriau - ką kiti pasakys doh.gif
Jau rašiau, kad į gyvenimą aš žiūriu daug paparasciau, kaip MAMA pasakytų, esu laisvamanė biggrin.gif nesu kažkokia plevėsa - šalai balai, bet ir nesu "susirūpinusi gyvenimu"...kam to reikia cool.gif va tiaip...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montvile: 30 balandžio 2008 - 09:34
QUOTE(Montvile @ 2008 04 30, 09:32)
Na matai, jei visko bijosi...esu labai drąsi, ir jei tik PATI noriu - būtinai turiu išbandyti...kai pasensiu, nenoriu gailėtis, kad kažko nepadariau, nes pabijojau, o labai norėjau, nes trukdė kažkokie įsitikinimai...arba dar geriau - ką kiti pasakys  doh.gif

O negalvoji apie tai, kad gali tekti gailėtis to, kad kažką padarei, ko galėjai ir nedaryti?
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2008 04 29, 18:12)
man dabar toks klausimas iskilo, o tie chirurgai siuncia pas psichologus pries operacijas? g.gif  zinau, kad patys bando atkalbet, patart, bet kaip bebutu jie yra suinteresuoti tomis operacijomis... o is kai kuriu jusu pasisakymu (tikrai neisizeiskite visos ir nepulkit blush2.gif ) man susidare nuomone (subjektyvi), kad kai kurios turi psichologiniu problemu, darosi tas operacijas, didinasi, kai pasidaro vel i depresija puola, kad galejo buti didesne krutine, paskui dar kokiu trukumu randa, vel bega salina.. doh.gif

Niekas pas psichologus nesiunčia schmoll.gif biggrin.gif Teko tik girdėti, kad kai kurie chirurgai atsisako operuoti, kai moters norai būna absurdiški..

QUOTE(Mikka @ 2008 04 30, 09:56)
Ne pastoviai ji man stovi akyse  ax.gif , tada, kai reikia pirkti liemenėlę, kai būnu pliaže ar su draugais prie ežero, kai matau, kad pas kitas yra, o pas mane ne. Mano dydis 70A  verysad.gif , ir nesu iš smulkiųjų, esu kriaušės tipo  doh.gif
Nepergyvenu dėl didelių šlaunų ar plačių klubų  g.gif  Sportuoju , stengiuosi ir kūnas stangrėja  thumbup.gif , bet krūtinės juk niekaip neįmanoma padidinti  doh.gif O norisi... flirt.gif

Vat būtent, kad daug ką galima pakeisti savo pastangomis mirksiukas.gif Tik, gaila, ne viską... verysad.gif
QUOTE(dziugena @ 2008 04 30, 10:01)
Man tai nuoširdžiai keista, kaip žmonės savo noru ir tokia lengva ranka gulasi ant operacinio stalo...
Ir dar labai knieti pakomentuoti tuos kompleksus/nekompleksus, bet šį kartą susilaikysiu ir pasakysiu tik: merginos, svarbiausia būkite nuoširdžios pačios su savimi 4u.gif

O man keista, kad tu manai, jog žmonės "lengva ranka" daro tokius dalykus.... Be abejo yra visokių žmonių, tačiau daugelis apsvarsto už ir prieš, šimtus kartų klausia savęs "ar man tikrai to reikia?", renka informaciją, įvertina pasėkmes ir t.t. Ar tai galima pavadinti "lengva ranka" ? Kam neaktualu ir nesigilina, atrodo, kad moterys darosi operacijas "iš mandrumo", kad didinasi iki Pamelos dydžio krūtų, kad jos daugiau gyvenime nieko nemato tik gražinimasi ir pan. biggrin.gif Bet tai tik eilinė susidariusi visuomenės nuomonė (tokia kaip "lieknos moterys gražesnės", "prieš gyvenant kartu reikia susituokti" ir pan.)...
Papildyta:
QUOTE(dziugena @ 2008 04 30, 10:47)
O negalvoji apie tai, kad gali tekti gailėtis to, kad kažką padarei, ko galėjai ir nedaryti?

Geriau gailėtis to, ką padarei nei to, ko neišdrįsai padaryti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akuna @ 2008 04 30, 09:49)
O man keista, kad tu manai, jog žmonės "lengva ranka" daro tokius dalykus....
Papildyta:
Geriau gailėtis to, ką  padarei nei to, ko neišdrįsai padaryti  4u.gif

Aš kalbėjau apie labai konkretų komentarą: noriu įsidedu C, noriu įsidedu D, o paskui vėl kokį sugalvoju...
Gal aš ir durna, kai kurių supratimu, ir "susirūpinusi gyvenimu", bet tai, kas tiesiogiai susiję su sveikata ar net gyvybe - man nėra ta sritis, kur taikau posakį "geriau gailėtis, to ką padarei nei to, ko neišdrįsai" (čia kalbu apie operacijas neturinčias jokio ryšio su sveikatos gerinimu).

dabar apmėtys mane pomidorais, bet vis tiek įdomu, kodėl pasidinusios krūtinę, niekad neturėjusios dėl to komplekos, taip mėgsta šį skyrelį??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dziugena @ 2008 04 30, 11:47)

Jeigu taip galvoti, tai geriau tada iš vis NIEKO nedaryti...aišku, visko gali būti..tada galbūt "atplauks" tokia mintis, kad GAL NEREIKĖJO, bet tokiais atvejais, aš mąstau, ką daryti toliau, o ne verkšlenti "kodėl man", ir "gal geriau nereikėjo".
Dažniausiai BLOGI dalykai atsitinka ir nieko nedarant... pažįstu "nekaltų" žmonių su didelėm NELAIMĖM, bet yra taip kaip yra... niekas nuo to neapsaugotas...
Papildyta:
QUOTE(dziugena @ 2008 04 30, 11:57)
Aš kalbėjau apie labai konkretų komentarą: noriu įsidedu C, noriu įsidedu D, o paskui vėl kokį sugalvoju...
Gal aš ir durna, kai kurių supratimu, ir "susirūpinusi gyvenimu", bet tai, kas tiesiogiai susiję su sveikata ar net gyvybe - man nėra ta sritis, kur taikau posakį "geriau gailėtis, to ką padarei nei to, ko neišdrįsai" (čia kalbu apie operacijas neturinčias jokio ryšio su sveikatos gerinimu).

dabar apmėtys mane pomidorais, bet vis tiek įdomu, kodėl pasidinusios krūtinę, niekad neturėjusios dėl to komplekos, taip mėgsta šį skyrelį???  g.gif

implantai ne visam gyvenimui, juos po kažkiek laiko reikės keisti...ir aišku vėl gultis...Bet guldamasi aš negalvoju, kad va galbūt mirsiu, ar kažkokios komplikacijos bus...ir pas dantistą gali pasigauti kokią mirtiną infekciją, bet juk apie tai nemąstai eidamas taisytis dantis...nemąstai taip ir susikosėjus, ar nusičiaudžius, o juk kiek tokių atvejų yra privedę prie mirties...
Na ir dar, nereiktų lyginti plastinių op su "tetos ar dėdės operacija", tai du skirtingi dalykai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montvile: 30 balandžio 2008 - 10:10

Žiūriu čia beprasmės diskusijos, nes jos virto savo tiesos įrodinėjimais.... Tas pats, jei ginčytųsi tos kurios turi ir tos, kurios neturi vaikų arba uždirbančios 2000 Lt/mėn ir 15000 Lt/mėn doh.gif

Atsakyti
Spėju, kad dauguma Jūsų nėra gyvai iš arti mačiusios kaip tie silikoniai (.)(.) atrodo...man atrodo, kad Jūs manot, kad jei jau silikoniniai tai būtinai atrodo dirbtinai ir garantuotai yra nerealaus dydžio...bet taip nėra... g.gif
Atsakyti
Jeigu priešpastatyti komplikacijų baimę ir nuolatinį savęs "graužimą" dėl per mažų formų - na, kaip čia kai kurios rašė, kad sugenda nuotaika pamačius kitą su didesne krūtine, pamačius draugą, spoksantį į tokią ir t.t., jei per "n" metų nesugebi savęs pamilti su tais dviem nuostabiais, bet mažais, labai mažais, labai labai mažais ar išvis nesančiais papukais, tuomet 5 proc. komplikacijų tikimybė yra visiškas niekas prieš kasdien patiriamą psichologinį diskomfortą.

Man atrodo, ne prie ko čia jau minėtas "bandos jausmas", net ne prie ko žiniasklaidos įtaka. Mūsų visų pasąmonėje užkoduoti tam tikri grožio standartai - juk kaip ir vyrams, taip ir moterims patinka skirtingi dydžiai, formos ir t.t. Man visada buvo graži didesnė krūtinė - nežinau kodėl, tiesiog nežinau (gal koks senukas Froidas čia turėtų ką pasakyti), todėl man nesvarbu nei mano vyro, nei draugių ar draugų nuomonė. MAN gražu didelė. Lygiai taip pat būtų, jei patiktų mažutės. MAN patiktų ir būtų man nusispjauti, ką mano aplinkiniai.

O atsakant į temą - kai turėjau mažas krūtis, nešiojau liemenuką su pakietinimais ir įdėkliukais. Ir atrodžiau liuks. Nesuprantu, ką čia daugiau burti ta tema - gi viskas išsakyta: ir kokius liemenėlius pirkti, ir kokius rūbelius dėvėti, kas optiškai didina, platina, suteikia apimties ir t.t.

Nepykite, merginos, bet jūsų tema jau išsisisėmusi. Taigi, leiskit ją paplėtoti ir kitais aspektais.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Germantė: 30 balandžio 2008 - 10:21
QUOTE(Akuna @ 2008 04 30, 10:11)
Žiūriu čia beprasmės diskusijos, nes jos virto savo tiesos įrodinėjimais.... Tas pats, jei ginčytųsi tos kurios turi ir tos, kurios neturi vaikų arba uždirbančios 2000 Lt/mėn ir 15000 Lt/mėn doh.gif

O kas, tavo manymu, yra prasminga diskusija? kai visi sutartinai linksi galvute ir ploja rankutėmis "kaip gražiai dėstai mintis"? biggrin.gif
Tu ir Montvilė sakote, kad jums krūtų didinimosi operacija - tai, ko nepadariusios jūs senatvėje gailėtumėtės. Aš sakau, kad man - tai dalykas, kurį vargu ar kada pasiryžčiau daryti dėl įvairiausių priežasčių, tame tarpe ir dėl to, kad tai rizikinga operacija, kurią reikės dar bent kelis kartus kartoti, bet kuri teigiamos įtakos mano sveikatai neturės.
Jums: didesnė krūtinė - vertas tokios rizikos rezultatas, man - nevertas.
Ir man įdomu skaityti, kai žmonės išsako kitokį požiūrį, nes kasdien aš bendrauju su daugiau ar mažiau panašiai mąstančiais žmonėmis, o SM - erdvė pamatyti ir kitą nuomonę.
Atsakyti
QUOTE(Mikka @ 2008 04 30, 08:21)
Jau geriau su savo mažiukais būsiu, nei jaudinsiuosi dėl galimų komplikacijų  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif as ta pati galvoju!
Atsakyti
QUOTE(Germantė @ 2008 04 30, 10:20)
Mūsų visų pasąmonėje užkoduoti tam tikri grožio standartai - juk kaip ir vyrams, taip ir moterims patinka skirtingi dydžiai, formos ir t.t.

Nepykite, merginos, bet jūsų tema jau išsisisėmusi. Taigi, leiskit ją paplėtoti ir kitais aspektais.

Dėl tos pasąmonės labai drįsčiau abejoti... manau, kad vis dėlto didelę įtaką daro kultūriniai dalykai. Pvz., kažkuri afrikos tautelė prapjauna lūpą ir ją tempia lėkštutėmis iki nerealių dydžių - kuo didesnę lėkšstelę gali įsidėti, tuo gražesnis esi; senovės kinijoje grožio idealas buvo "lotoso pėdutė" - laužydavo mergaitėms pėdas, kad jos būtų ne daugiau nei 6-7 cm ilgio ir dar užsirietusios į vidų. Sakysit, barbarai, laukiniai? bet kuo skiriasi krūtų didinimo operacija nuo akščiau paminėtų??? Argumentas, kad viską darot tik dėl savęs ir tik savo noru - ne argumentas, nes ir lūpas tamposi, ir pėdas laužydavo "dėl savęs ir savo noru", kad būtų gražios. (gal iš viso neatsakinėkit į šį postą, nes tai mano pamąstymai, pamąstymai apie mūsų visuomenę ir kultūrą).

Germante, kokiais aspektais siūlai plėtoti temą: kaip gerai yra nuo kimštų liemenukų pereiti prie "kimštų" krūtų?
Atsakyti
QUOTE(dziugena @ 2008 04 30, 12:21)
O kas, tavo manymu, yra prasminga diskusija? kai visi sutartinai linksi galvute ir ploja rankutėmis "kaip gražiai dėstai mintis"?  biggrin.gif
Tu ir Montvilė sakote, kad jums krūtų didinimosi operacija - tai, ko nepadariusios jūs senatvėje gailėtumėtės. Aš sakau, kad man - tai dalykas, kurį vargu ar kada pasiryžčiau daryti dėl įvairiausių priežasčių, tame tarpe ir dėl to, kad tai rizikinga operacija, kurią reikės dar bent kelis kartus kartoti, bet kuri teigiamos įtakos mano sveikatai neturės.
Jums: didesnė krūtinė - vertas tokios rizikos rezultatas, man - nevertas.
Ir man įdomu skaityti, kai žmonės išsako kitokį požiūrį, nes kasdien aš bendrauju su daugiau ar mažiau panašiai mąstančiais žmonėmis, o SM - erdvė pamatyti ir kitą nuomonę.

Suprantu Tave smile.gif negaliu sakyt, kad aš visai neįvertinau rizikos, bet ji nepasirodė tokia didelė, kad atbaidytų nuo op....
Papildyta:
Žinai biggrin.gif aš pvz. niekada nešokčiau nuo TV bokšto ant gumos, nes mano vertinimu ten rizika daug didesnė, bet čia mano "pamatavimais", gal kitų visai ne... biggrin.gif
Atsakyti