Įkraunama...
Įkraunama...

Maža krūtinė

QUOTE(prelude @ 2008 04 29, 18:00)
is ko sprendi kad dauguma nori ilgesniu plauku,pagal ka sprendi? doh.gif  doh.gif
tai manai grazu bus krutinei kai taip sokines per dydzius?aplinkiniu poziuriu turetu "graziai" atrodyti ir manau sulauksi tikrai "geru" repliku,uzjauciu is anksto tokius zmones kaip tu lotuliukas.gif
tai vat cia tema apie maza krutine,o diskutuoja tik tos kurios po operacijos ir su dideliom krutinem,tai kaip cia yra g.gif vel ne vtemu cool.gif

o be reikalo stengiesi..nereik jai uzjautimo ..jai nieko netruksta yra issilavinusi ir protinga moteris,o tu visada viska uz gryna tiesa ir priimi ?
Atsakyti
QUOTE(prelude @ 2008 04 29, 20:00)
is ko sprendi kad dauguma nori ilgesniu plauku,pagal ka sprendi? doh.gif  doh.gif
tai manai grazu bus krutinei kai taip sokines per dydzius?aplinkiniu poziuriu turetu "graziai" atrodyti ir manau sulauksi tikrai "geru" repliku,uzjauciu is anksto tokius zmones kaip tu lotuliukas.gif

tai vat cia tema apie maza krutine,o diskutuoja tik tos kurios po operacijos ir su dideliom krutinem,tai kaip cia yra g.gif vel ne vtemu cool.gif

Nu va žiūrėk, aš su Tavim gražiai o Tu "spragsi" ...negražiai kalbi verysad.gif Ir pyksta tas, kas neteisus yra...čia kaip taisyklė cool.gif Ir tas gailestis Tavo... blink.gif biggrin.gif
Man aplinkinių požiūris "negroja" biggrin.gif Visa tai MAN turi patikti, o ne kokiai Mortai ar Bronei biggrin.gif
Apie plaukus...pasakose skaičiau biggrin.gif Dėl replikų... jei Tavęs neveikia replikos "lenta", ar pan.- tai manęs irgi neveiks...pikti žmonės taip ar taip daug šneka... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ANDRUTIS @ 2008 04 29, 17:07)
o be reikalo stengiesi..nereik jai uzjautimo ..jai nieko netruksta yra issilavinusi ir protinga moteris,o tu visada viska uz gryna tiesa ir priimi ?

matosi kad nieko netruksta lotuliukas.gif jus cia viena per kita bandot irodyt kokios laimingos,nieko netruksta ir panasiai doh.gif o atrodo kazkaip viskas kitaip lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Montvile @ 2008 04 29, 17:11)
Nu va žiūrėk, aš su Tavim gražiai o Tu "spragsi" ...negražiai kalbi verysad.gif Ir pyksta tas, kas neteisus yra...čia kaip taisyklė cool.gif Ir tas gailestis Tavo... blink.gif  biggrin.gif
Man aplinkinių požiūris "negroja"  biggrin.gif Visa tai MAN turi patikti, o ne kokiai Mortai ar Bronei  biggrin.gif
Apie plaukus...pasakose skaičiau  biggrin.gif Dėl replikų... jei Tavęs neveikia replikos "lenta", ar pan.- tai manęs irgi neveiks...pikti žmonės taip ar taip daug šneka... biggrin.gif

mitas
Atsakyti
Baikit pyktis eikit mustis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(prelude @ 2008 04 29, 20:14)
matosi kad nieko netruksta lotuliukas.gif jus cia viena per kita bandot irodyt kokios laimingos,nieko netruksta ir panasiai doh.gif o atrodo kazkaip viskas kitaip lotuliukas.gif

Papildyta:

mitas

Trūksta biggrin.gif la perlos dabar biggrin.gif Viena apie batus, kita apie ratus...ką jau čia... biggrin.gif
Atsakyti
tai ko jus cia irodinejate kad viskas gerai ir panasiai,kam to reikia g.gif jei gerai buvo,kam kazka keitet?na koks skirtumas temane apie tai kodel kas ir kaip,o apie maza krutine ir kaip supratau is temos autores tai niekas apie operacijas neturejo omeny uzvesdamas sia tema g.gif
Atsakyti
QUOTE(prelude @ 2008 04 29, 20:32)
tai ko jus cia irodinejate kad viskas gerai ir panasiai,kam to reikia g.gif jei gerai buvo,kam kazka keitet?na koks skirtumas temane apie tai kodel kas ir kaip,o apie maza krutine ir kaip supratau is temos autores tai niekas apie operacijas neturejo omeny uzvesdamas sia tema g.gif

Aš niekur nieko neįrodinėjau, BET, kad jau prašnekom apie tai, tai noriu pasakyti, kad man visada viskas yra gerai, aš laimingas žmogus, ačiū MAMAI, TĖTEI...!!! biggrin.gif
Atsakyti
Na, man tai operacija atrodo kaip paskutinis šiaudas, jau kai nepadeda niekas kitas ir niekaip negali susigyventi su krūtine ax.gif
Aš kompleksuoju dėl savo mažos krūtinės, bet operacijai niekada nesiryžčiau schmoll.gif Bijau aš tų operacijų scare.gif
Atsakyti
QUOTE(Mikka @ 2008 04 30, 09:46)
Na, man tai operacija atrodo kaip paskutinis šiaudas, jau kai nepadeda niekas kitas ir niekaip negali susigyventi su krūtine  ax.gif
Aš kompleksuoju dėl savo mažos krūtinės, bet operacijai niekada nesiryžčiau  schmoll.gif Bijau aš tų operacijų  scare.gif

Laba rytą smile.gif
Ką reiškia kopleksuoji, ar Tau pastoviai ji "stovi" mintyse ??? Ir ką reiškia maža krūtinė, ar jos nebuvimas ??? Šiaip viskas priklauso nuo Tavęs pačios, nuo Tavo požiūrio, turėtum baigti kompleksuoti ir susigyventi..nes antraip net operacija Tau nepadės, susigalvosi kitą priežastį dėl ko kompleksuoti...
Atsakyti
Ne pastoviai ji man stovi akyse ax.gif , tada, kai reikia pirkti liemenėlę, kai būnu pliaže ar su draugais prie ežero, kai matau, kad pas kitas yra, o pas mane ne. Mano dydis 70A verysad.gif , ir nesu iš smulkiųjų, esu kriaušės tipo doh.gif
Nepergyvenu dėl didelių šlaunų ar plačių klubų g.gif Sportuoju , stengiuosi ir kūnas stangrėja thumbup.gif , bet krūtinės juk niekaip neįmanoma padidinti doh.gif O norisi... flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Montvile @ 2008 04 29, 17:51)
nepatiks - išsiimsiu...viskas paprasta...aš irgi mėgstu keistis, pabuvau su B, dabar sumaniau pabūti su C, sumanysiu ir į D peršoksiu, o sumanysiu vėl į B grįšiu...  smile.gif

Man tai nuoširdžiai keista, kaip žmonės savo noru ir tokia lengva ranka gulasi ant operacinio stalo...
Ir dar labai knieti pakomentuoti tuos kompleksus/nekompleksus, bet šį kartą susilaikysiu ir pasakysiu tik: merginos, svarbiausia būkite nuoširdžios pačios su savimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dziugena @ 2008 04 30, 10:01)
Man tai nuoširdžiai keista, kaip žmonės savo noru ir tokia lengva ranka gulasi ant operacinio stalo...

Man irgi keista g.gif Jau geriau su savo mažiukais būsiu, nei jaudinsiuosi dėl galimų komplikacijų rolleyes.gif
Atsakyti