QUOTE(dziugena @ 2008 04 30, 13:04)
Montvile, kam ištrynei ankstesnį savo postą: aš beplaudama puodelį baisiai atsakymą galvojau

tai va, apie tas prievartas ir pan.: aš akcentą šioje diskusijoje dėčiau ne ant to, kokiais būdais tai padaroma, bet iš kur atsiranda supratimas - kas yra gražu ir kaip mes pasiduodam kultūriniam spaudimui, kad ir kokios nepriklausomos asmenybės norime būti. tai žmogaus, kaip socialios būtybės, požymis, nuo kurio nepabėgsim. Aišku, vakarų kultūra kažkiek tuo klausimu yra pažengusi toliau: gražu ir negražu ribos labai prasiplėtusios, bet esmės vis tiek nekeičia.
Jei pažvelgtume grynai psichologiniu aspektu - mes lygiai taip pat diskutuotume iki nukritimo ir, tikriausiai, rankutėmis sutartinai neplotume. Nes remdamiesi skirtingomis psichologijos kryptimis, galim labai skirtingai traktuoti tai, kodėl vieniems gražu viena, kitiems - kita, kokios kompleksų atsiradimo priežastys ir kaip tuos kompleksus įveikti.
net nepastebėjau

savo poste tvarkiau girl'ės postą ...

Dėl papų, galiu dėt ranką prie širdies jokio komplekso nejaučiau ir nesielvartavau, kaip čia kitos (ne Tu ) nori mane įtikinti.
Jei kalbėt apie kompleksus, tai kompleksuoju tik tada, kai priaugu pora kg, nors jų niekas kitas nepatebi, tik aš jaučiu. Vat čia tai man kompleksų kompleksas, bet nepuolu gi siurbtis riebalų, bandau savo valios pastangomis numesti...
Papildyta:
QUOTE(Girl_not4_you @ 2008 04 30, 13:17)
nu baik jau

as net ne diskutuodama, ir tuo labiau nesiraudama ta tavo pasisakyma pakomentavau

pavydas cia mano trbt islindo, kad kol kas is savo stipkes negaliu implantu derint prie savo nuotaikos taip kaip tu
...apie nuotaiką jokios kalbos net nebuvo. Šneka, apie tai, kad aš darau tai, kas man patinka, ir tiek kartų, kiek man reikės, ar dabar supratai?