Įkraunama...
Įkraunama...

Maža krūtinė

[quote=Montvile,2008 04 29, 18:51]
Labai liūdna kai žmogus negirdi verysad.gif Aš nevartau, aš savo poziciją išsakiau smile.gif Kiekviena tam turėjo savų priežasčių, bet man tai tas pats kas plaukus, ar nagus prisiauginti, nepatiks - išsiimsiu...viskas paprasta...aš irgi mėgstu keistis, pabuvau su B, dabar sumaniau pabūti su C, sumanysiu ir į D peršoksiu, o sumanysiu vėl į B grįšiu... smile.gif
Papildyta:

viskas baigiu as savo nuomone destyti sitoje issisemusioje temoje, bet sita vieta tai "geriausia" lotuliukas.gif nu labai tau fainai klausyk, kad turi tokias galimybes ir tokius norus didelius, tiesiog ne rubus prie krutines gali derint, o krutine prie rubu thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2008 04 30, 12:37)
viskas baigiu as  savo nuomone destyti sitoje issisemusioje temoje, bet sita vieta tai "geriausia" lotuliukas.gif  nu labai tau fainai klausyk, kad turi tokias galimybes ir tokius norus didelius, tiesiog ne rubus prie krutines gali derint, o krutine prie rubu thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tu nori rautis, ane biggrin.gif su Tavim diskusija kaip, kad Akuna rašė 2000:15000...pati ten suki biggrin.gif Su Džiugena įdomiau diskutuot tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montvile: 30 balandžio 2008 - 10:51
QUOTE(dziugena @ 2008 04 30, 11:34)
Germante, kokiais aspektais siūlai plėtoti temą: kaip gerai yra nuo kimštų liemenukų pereiti prie "kimštų" krūtų?

Ar aš tau panaši į lengvabūdę mergelę, agituojančią už silikoninius papus? Esu moteris-motina, žindžiusi savo vaikus po metus ir ryždamasi šiam žingsniui, apturėjau ne vienus metus apmąstymų.

Ir siūliau tiesiog pažvegti giliau - būtent psichologiniu aspektu.
Kodėl vienoms gražu mažutės, kitoms didesnės? Ar tai apsprendžia tik "meilės sau" veiksnys ar ir kiti dalykai?
O tavo duoti kultūriniai pavyzdžiai gal labiau tiktų Lt įsigalėjusiam super lieknumo kultui. Man atrodo, jei kas padarytų sociologinę apklausą, norinčių būti super lieknomis būtų daug daugiau nei norinčių turėti didesnius papus.

Ir niekam neperšu savo nuomonės. Pasakiau, kas gražu MAN. Lygiai taip pat suprantu, kad kitam žmogui gali būti gražu priešingai. Tai ir puiku.

Atsakyti
QUOTE(Germantė @ 2008 04 30, 12:50)
Ar aš tau panaši į lengvabūdę mergelę, agituojančią už silikoninius papus? Esu moteris-motina, žindžiusi savo vaikus po metus ir ryždamasi šiam žingsniui, apturėjau ne vienus metus apmąstymų.

Kodėl vienoms gražu mažutės, kitoms didesnės? Ar tai apsprendžia tik "meilės sau" veiksnys ar ir kiti dalykai?
O tavo duoti kultūriniai pavyzdžiai gal labiau tiktų Lt įsigalėjusiam super lieknumo kultui. Man atrodo, jei kas padarytų sociologinę apklausą, norinčių būti super lieknomis būtų daug daugiau nei norinčių turėti didesnius papus.

Ir niekam neperšu savo nuomonės. Pasakiau, kas gražu MAN. Lygiai taip pat suprantu, kad kitam žmogui gali būti gražu priešingai. Tai ir puiku.

Tai va, kad pas mus savęs puosėlėjimas (jei dar ta grožio priemonė yra plastinė operacija) = lengvabūdiškumui.
labai klaidinga nuomonė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montvile: 30 balandžio 2008 - 11:03
Montvile, kam ištrynei ankstesnį savo postą: aš beplaudama puodelį baisiai atsakymą galvojau biggrin.gif tai va, apie tas prievartas ir pan.: aš akcentą šioje diskusijoje dėčiau ne ant to, kokiais būdais tai padaroma, bet iš kur atsiranda supratimas - kas yra gražu ir kaip mes pasiduodam kultūriniam spaudimui, kad ir kokios nepriklausomos asmenybės norime būti. tai žmogaus, kaip socialios būtybės, požymis, nuo kurio nepabėgsim. Aišku, vakarų kultūra kažkiek tuo klausimu yra pažengusi toliau: gražu ir negražu ribos labai prasiplėtusios, bet esmės vis tiek nekeičia.

QUOTE(Germantė @ 2008 04 30, 10:50)

Jei pažvelgtume grynai psichologiniu aspektu - mes lygiai taip pat diskutuotume iki nukritimo ir, tikriausiai, rankutėmis sutartinai neplotume. Nes remdamiesi skirtingomis psichologijos kryptimis, galim labai skirtingai traktuoti tai, kodėl vieniems gražu viena, kitiems - kita, kokios kompleksų atsiradimo priežastys ir kaip tuos kompleksus įveikti.
Atsakyti
nu jau sulygint lauzomas ****** su implantais:)) visu pirma, tada niekas neklause ju nuomones. galit pasidomet, kad ir dabar sekmingai ir naiviai kinijos valdzia neigia, kad taip buvo isvis:))) implantai zmogaus invalidu nepadaro, o 'mazos pedos' padarydavo. ne tik kad nepaeisi be spec avalynes, bet ir su kiekvienu zingsniu patirsi nezmoniskus skausmus. dabar zmogus laisvas rinktis, niekas pistoleto i galva neiriamia ir implantu neideda:) kiekvieno reikalas, kaip save improvinti. taip kad nemokamo gailescio cia niekam nereik. ir who cares kompleksai tai ar ne, jeigu zmogus laimingesnis pasidaro? man asmeniskai maza krutine estetiska atrodo (kol ji grazi), o didesne uz vidutine - seksualiai (irgi kol ji grazi). siaip man labiau ir dazniau imponuoja estetika:)) bet kiekvienas variantas savaip geras ir kiekvienam savo wink.gif gali gyvent 'kaip reikia', kad tik gindie niekas nepagalvotu, kad kompleksuoji, o gali pabandyti tapti laimingesnis. o del kito laimes juk negalima pykti ir teisti, jei ji niekam blogio nenesa, ar ne? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Montvile @ 2008 04 30, 11:50)
Tu nori rautis, ane  biggrin.gif  su Tavim  diskusija kaip, kad Akuna rašė 2000:15000...pati ten suki  biggrin.gif Su Džiugena įdomiau diskutuot  tongue.gif

nu baik jau blush2.gif as net ne diskutuodama, ir tuo labiau nesiraudama ta tavo pasisakyma pakomentavau smile.gif pavydas cia mano trbt islindo, kad kol kas is savo stipkes negaliu implantu derint prie savo nuotaikos taip kaip tu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dziugena @ 2008 04 30, 13:04)
Montvile, kam ištrynei ankstesnį savo postą: aš beplaudama puodelį baisiai atsakymą galvojau  biggrin.gif  tai va, apie tas prievartas ir pan.: aš akcentą šioje diskusijoje dėčiau ne ant to, kokiais būdais tai padaroma, bet iš kur atsiranda supratimas - kas yra gražu ir kaip mes pasiduodam kultūriniam spaudimui, kad ir kokios nepriklausomos asmenybės norime būti. tai žmogaus, kaip socialios būtybės, požymis, nuo kurio nepabėgsim. Aišku, vakarų kultūra kažkiek tuo klausimu yra pažengusi toliau: gražu ir negražu ribos labai prasiplėtusios, bet esmės vis tiek nekeičia.
Jei pažvelgtume grynai psichologiniu aspektu - mes lygiai taip pat diskutuotume iki nukritimo ir, tikriausiai, rankutėmis sutartinai neplotume. Nes remdamiesi skirtingomis psichologijos kryptimis, galim labai skirtingai traktuoti tai, kodėl vieniems gražu viena, kitiems - kita, kokios kompleksų atsiradimo priežastys ir kaip tuos kompleksus įveikti.

net nepastebėjau biggrin.gif savo poste tvarkiau girl'ės postą ... biggrin.gif Dėl papų, galiu dėt ranką prie širdies jokio komplekso nejaučiau ir nesielvartavau, kaip čia kitos (ne Tu ) nori mane įtikinti.
Jei kalbėt apie kompleksus, tai kompleksuoju tik tada, kai priaugu pora kg, nors jų niekas kitas nepatebi, tik aš jaučiu. Vat čia tai man kompleksų kompleksas, bet nepuolu gi siurbtis riebalų, bandau savo valios pastangomis numesti...
Papildyta:
QUOTE(Girl_not4_you @ 2008 04 30, 13:17)
nu baik jau  blush2.gif as net ne diskutuodama, ir tuo labiau nesiraudama ta tavo pasisakyma pakomentavau smile.gif  pavydas cia mano trbt islindo, kad kol kas is savo stipkes negaliu implantu derint prie savo nuotaikos taip kaip tu biggrin.gif

...apie nuotaiką jokios kalbos net nebuvo. Šneka, apie tai, kad aš darau tai, kas man patinka, ir tiek kartų, kiek man reikės, ar dabar supratai? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montvile: 30 balandžio 2008 - 11:22
QUOTE(dziugena @ 2008 04 30, 12:04)
Montvile, kam ištrynei ankstesnį savo postą: aš beplaudama puodelį baisiai atsakymą galvojau  biggrin.gif  tai va, apie tas prievartas ir pan.: aš akcentą šioje diskusijoje dėčiau ne ant to, kokiais būdais tai padaroma, bet iš kur atsiranda supratimas - kas yra gražu ir kaip mes pasiduodam kultūriniam spaudimui, kad ir kokios nepriklausomos asmenybės norime būti. tai žmogaus, kaip socialios būtybės, požymis, nuo kurio nepabėgsim. Aišku, vakarų kultūra kažkiek tuo klausimu yra pažengusi toliau: gražu ir negražu ribos labai prasiplėtusios, bet esmės vis tiek nekeičia.

Tai ir puiku - aš visada už konstruktyvias subrendusių žmonių diskusijas. Nes nesutinku su tavimi, kad didesnių krūtų troškimas - vien tik visuomenės formuojamo grožio standarto įtaka. Mūsų visuomenėje, lyginant su kitomis šalimis, dar nėra "papų kulto". Ir nieko nereiškia, kad kelios a la žvaigždėskvaišos pasididino ir apsiskelbė visai Lietuvai.

Taip pat skirstyčiau nepatenkintas savo (.)(.) amžiaus grupėmis. 20-30, 30-40, turinčios vaikų, neturinčios vaikų, ištekėjusios, netekėjusios.
Pati kategoriškia žiūriu, kai implantuojasi jaunos panelės. Nors teisti irgi nenoriu - jų pačių pasirinkimas. Ir visiškas absurdas, kai tai daro -iolikinės, kurių mat netenkina mažas B. Savo dukrai, jei tokio amžiaus sugalvotų tokią nesąmonę, gerai išperčiau kailį.

Atsakyti
Tai kodėl darotės operacijas, jei nekompleksuojat, būnat patenkintos savo krūtine? g.gif Kam tada gultis po peiliu? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(inga. @ 2008 04 30, 15:55)
Tai kodėl darotės operacijas, jei nekompleksuojat, būnat patenkintos savo krūtine?  g.gif  Kam tada gultis po peiliu?  blink.gif

kiekvienas savaip eina "iš proto eina", viena perka 101 - ąją porą batų, kita dar ką nors sumąsto...juk nesakysi, kad ji kompleksuoja, nes neturi batų ir jai jų reikia biggrin.gif IŠPINDĖJIMAS sakyčiau, tų, kuriems tik ant duonos kąsnio užtenka, atžvilgiu... biggrin.gif
Arba tos kurios plaukus, nagus prisiaugina, manot, kad jos kompleksuoja be jų??? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montvile: 30 balandžio 2008 - 15:22
QUOTE(Montvile @ 2008 04 30, 14:18)
kiekvienas savaip eina "iš proto eina", viena perka 101 - ąją porą batų, kita dar ką nors sumąsto...juk nesakysi, kad ji kompleksuoja, nes neturi batų ir jai jų reikia  biggrin.gif  IŠPINDĖJIMAS sakyčiau, tų, kuriems tik ant duonos kąsnio užtenka, atžvilgiu... biggrin.gif
Arba tos kurios plaukus, nagus prisiaugina, manot, kad jos kompleksuoja be jų??? g.gif

bet tu ir palyginai doh.gif lygini operacija su nagu priauginimu arba apsipirkinejimu doh.gif juk nei plauku priauginimas,nei nagu,o tuo labiau apsipirkinejimas neturi jokio procento pasekmiu,juk po operaciju buna kunas atmeta implanta,puliuoja-tai darkosi kunas,moteris gali net mirti...o kut tu girdejau kad nuo nagu priauginimo arba kazko panasaus gavo kraujo uzkretima arba panasiai? g.gif
Atsakyti