Įkraunama...
Įkraunama...

Maža krūtinė

Na,pagalvojau,keista taip?Aišku,kad yra visokių moterų su visokiom krūtinėm,mano prieš vaikus,pagal kitas irgi nebuvo didelė,bet man ji labai patiko blush2.gif .O dbr visai nieko nėra,tai norėtusi,kad ji nors ir maža,bet būtų ax.gif .Aš ir sakau,kad asmeniškai MAN jokio poveikio tos priemonės nadavė. O dėl kitų aš nieko negaliu pasakyti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 05 12, 12:57)
Na,pagalvojau,keista taip?Aišku,kad yra visokių moterų su visokiom krūtinėm,mano prieš vaikus,pagal kitas irgi nebuvo didelė,bet man ji labai patiko blush2.gif .O dbr visai nieko nėra,tai norėtusi,kad ji nors ir maža,bet būtų ax.gif .Aš ir sakau,kad asmeniškai MAN jokio poveikio tos priemonės nadavė. O dėl kitų aš nieko negaliu pasakyti. mirksiukas.gif

o sakyk prasom, kaip tu gerei tas tabletes? Kiek laiko isvis vartojai ir po kiek per diena? g.gif
Atsakyti
QUOTE(prelude @ 2008 05 12, 12:54)
sutinku ir as nesuprantu to poziurio kai kuriu moteru kad jei paskita maza krutine tai jau viskas nelaiminga nei ji nei jos vyras doh.gif

mano vyrui mano maza krutine laimes nei ateme nei pridejo,dbr turiu didesne,kaip kam ji atrodo vis tiek labai maza(mazdaug A dydis) absoliuciai nieko nepakeite,jam idomi esu as ir laimingas jis yra su manimi,o ne su mano papais!
Papildyta:
QUOTE(Vika333 @ 2008 05 12, 13:02)
o sakyk prasom, kaip tu gerei tas tabletes? Kiek laiko isvis vartojai ir po kiek per diena?  g.gif

as irgi geriau tas active biust-rezultato jokio,ir geriau 2 tabletes per diena viena ryte kita vakare,ten kazkaip ant pakuotes neparasyta kaip tiksliai vartoti,tik parasyta kad per menesines negerti ju.gerai kad jos nors nebrangiai kainuoja tai ne tiek jau ir daug pinigu i bala ismeciau,o nusipirkusi buvau 6 menesiams.
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2008 05 12, 12:11)
mano vyrui mano maza krutine laimes nei ateme nei pridejo,dbr turiu didesne,kaip kam ji atrodo vis tiek labai maza(mazdaug A dydis) absoliuciai nieko nepakeite,jam idomi esu as ir laimingas jis yra su manimi,o ne su mano papais!

thumbup.gif ..nesuprantu is kur Prelude tempia tokias frazes " nelaimongos jos ir ju vyrai"..iskur cia viskas..
Atsakyti
Gal is savo patirties?Gal tokius zmones sutikusi buvo...
Atsakyti
Aš irgi gėriau pagal instrukcija,bet tik vieną pakuotę,antros jau nebenorėjau pirkti,nebuvo reikalo mirksiukas.gif .Aš tai pavyzdžiui didesnės krūtinės norėčiau dėl saves,nes vyras myli tokią kokia esu.Nors kaip aš mėgstu sakyti,kad didesnė krūtinė proto nepridės biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 05 12, 13:34)
Aš irgi gėriau pagal instrukcija,bet tik vieną pakuotę,antros jau nebenorėjau pirkti,nebuvo reikalo mirksiukas.gif .Aš tai pavyzdžiui didesnės krūtinės norėčiau dėl saves,nes vyras myli tokią kokia esu.Nors kaip aš mėgstu sakyti,kad didesnė krūtinė proto nepridės biggrin.gif .

bet ir neatims thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ANDRUTIS @ 2008 05 12, 13:15)
thumbup.gif  ..nesuprantu is kur Prelude tempia tokias frazes " nelaimongos jos ir ju vyrai"..iskur cia viskas..

Paskaičius temą susidaro būtent toks įspūdis: maža krūtinė yra blogai, reikia ją visais įmanomais būdais didinti mirksiukas.gif
Įvairūs posakiai "be papų", "lenta" taip pat rodo žmonių požiūrį į mažą krūtinę rolleyes.gif

Plastinės operacijos, tabletės Active buste irgi rodo, kad merginos nėra patenkintos maža krūtine ax.gif Argi didintųsi krūtinę moterys, jei būtų ja patenkintos? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(inga. @ 2008 05 12, 12:48)
Paskaičius temą susidaro būtent toks įspūdis: maža krūtinė yra blogai, reikia ją visais įmanomais būdais didinti  mirksiukas.gif
Įvairūs posakiai "be papų", "lenta" taip pat rodo žmonių požiūrį į mažą krūtinę  rolleyes.gif

Plastinės operacijos, tabletės Active buste irgi rodo, kad merginos nėra patenkintos maža krūtine  ax.gif  Argi didintųsi krūtinę moterys, jei būtų ja patenkintos?  schmoll.gif

atvirksciai..perskaicius sita tema susidaro ispudis ,kad maza krutine privalumas..O apie tai ,kad vyrai nepatenkinti..tai cia is kurios temos ? Man atrodo Jus pacios susidarynejat ispydzius kokie tik sauna i galva.
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2008 05 12, 11:19)
Gal is savo patirties?Gal tokius zmones sutikusi buvo...

is jusu postu biggrin.gif

beje patirtis mano rodo kad neesu sutikusi nei vienos nelaimingos moters del krutines dydzio g.gif
Atsakyti
Čia moterys kala viena kitai į galvą, kad vyrams patinka didelė krūtinė biggrin.gif
Asmeniškai girdėjau tokias replikas, aišku, iš didelę krūtinę turinčių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga.: 12 gegužės 2008 - 13:07
manau kiekvienam vyrui savaip,vienam patinka didesnė,kitam mažesnė ax.gif .Kiek girdėjusi iš vyrų,pažiūrėt į didelę ar super didelę krūtinę, gal kiekvienam smalsu,bet liesti,ne kiekvienas norėtų lotuliukas.gif .
Atsakyti