Na,pagalvojau,keista taip?Aišku,kad yra visokių moterų su visokiom krūtinėm,mano prieš vaikus,pagal kitas irgi nebuvo didelė,bet man ji labai patiko
.O dbr visai nieko nėra,tai norėtusi,kad ji nors ir maža,bet būtų
.Aš ir sakau,kad asmeniškai MAN jokio poveikio tos priemonės nadavė. O dėl kitų aš nieko negaliu pasakyti.
QUOTE(Manija69 @ 2008 05 12, 12:57)
Na,pagalvojau,keista taip?Aišku,kad yra visokių moterų su visokiom krūtinėm,mano prieš vaikus,pagal kitas irgi nebuvo didelė,bet man ji labai patiko
.O dbr visai nieko nėra,tai norėtusi,kad ji nors ir maža,bet būtų
.Aš ir sakau,kad asmeniškai MAN jokio poveikio tos priemonės nadavė. O dėl kitų aš nieko negaliu pasakyti. 
o sakyk prasom, kaip tu gerei tas tabletes? Kiek laiko isvis vartojai ir po kiek per diena?
QUOTE(prelude @ 2008 05 12, 12:54)
sutinku ir as nesuprantu to poziurio kai kuriu moteru kad jei paskita maza krutine tai jau viskas nelaiminga nei ji nei jos vyras 
mano vyrui mano maza krutine laimes nei ateme nei pridejo,dbr turiu didesne,kaip kam ji atrodo vis tiek labai maza(mazdaug A dydis) absoliuciai nieko nepakeite,jam idomi esu as ir laimingas jis yra su manimi,o ne su mano papais!
Papildyta:
QUOTE(Vika333 @ 2008 05 12, 13:02)
o sakyk prasom, kaip tu gerei tas tabletes? Kiek laiko isvis vartojai ir po kiek per diena? 
as irgi geriau tas active biust-rezultato jokio,ir geriau 2 tabletes per diena viena ryte kita vakare,ten kazkaip ant pakuotes neparasyta kaip tiksliai vartoti,tik parasyta kad per menesines negerti ju.gerai kad jos nors nebrangiai kainuoja tai ne tiek jau ir daug pinigu i bala ismeciau,o nusipirkusi buvau 6 menesiams.
QUOTE(linuxox @ 2008 05 12, 12:11)
mano vyrui mano maza krutine laimes nei ateme nei pridejo,dbr turiu didesne,kaip kam ji atrodo vis tiek labai maza(mazdaug A dydis) absoliuciai nieko nepakeite,jam idomi esu as ir laimingas jis yra su manimi,o ne su mano papais!
Gal is savo patirties?Gal tokius zmones sutikusi buvo...
Aš irgi gėriau pagal instrukcija,bet tik vieną pakuotę,antros jau nebenorėjau pirkti,nebuvo reikalo
.Aš tai pavyzdžiui didesnės krūtinės norėčiau dėl saves,nes vyras myli tokią kokia esu.Nors kaip aš mėgstu sakyti,kad didesnė krūtinė proto nepridės
.
QUOTE(Manija69 @ 2008 05 12, 13:34)
Aš irgi gėriau pagal instrukcija,bet tik vieną pakuotę,antros jau nebenorėjau pirkti,nebuvo reikalo
.Aš tai pavyzdžiui didesnės krūtinės norėčiau dėl saves,nes vyras myli tokią kokia esu.Nors kaip aš mėgstu sakyti,kad didesnė krūtinė proto nepridės
.
bet ir neatims
QUOTE(ANDRUTIS @ 2008 05 12, 13:15)
Paskaičius temą susidaro būtent toks įspūdis: maža krūtinė yra blogai, reikia ją visais įmanomais būdais didinti
Įvairūs posakiai "be papų", "lenta" taip pat rodo žmonių požiūrį į mažą krūtinę
Plastinės operacijos, tabletės Active buste irgi rodo, kad merginos nėra patenkintos maža krūtine
QUOTE(inga. @ 2008 05 12, 12:48)
Paskaičius temą susidaro būtent toks įspūdis: maža krūtinė yra blogai, reikia ją visais įmanomais būdais didinti
Plastinės operacijos, tabletės Active buste irgi rodo, kad merginos nėra patenkintos maža krūtine
Argi didintųsi krūtinę moterys, jei būtų ja patenkintos? 
atvirksciai..perskaicius sita tema susidaro ispudis ,kad maza krutine privalumas..O apie tai ,kad vyrai nepatenkinti..tai cia is kurios temos ? Man atrodo Jus pacios susidarynejat ispydzius kokie tik sauna i galva.
QUOTE(linuxox @ 2008 05 12, 11:19)
Gal is savo patirties?Gal tokius zmones sutikusi buvo...
is jusu postu
beje patirtis mano rodo kad neesu sutikusi nei vienos nelaimingos moters del krutines dydzio
Čia moterys kala viena kitai į galvą, kad vyrams patinka didelė krūtinė
Asmeniškai girdėjau tokias replikas, aišku, iš didelę krūtinę turinčių.
Asmeniškai girdėjau tokias replikas, aišku, iš didelę krūtinę turinčių.
manau kiekvienam vyrui savaip,vienam patinka didesnė,kitam mažesnė
.Kiek girdėjusi iš vyrų,pažiūrėt į didelę ar super didelę krūtinę, gal kiekvienam smalsu,bet liesti,ne kiekvienas norėtų
.