Įkraunama...
Įkraunama...

Maža krūtinė

QUOTE(inga. @ 2008 05 18, 14:32)
O dabar įsivaizduokit, kad didelė taip virsta per kraštus  blink.gif  Vaizdelis spėju būtų daug vulgaresnis  doh.gif

Mano akim būtų tiek pat vulgaru, nei daugiau nei mažiau smile.gif
Atsakyti
Man gražu didelė iškirptė, ypač kai yra ką parodyt good.gif
Deja, pati to gėrio neturiu verysad.gif Ir niekas net nenumano, kad dėl to pergyvenu. Niekam to nesu sakius. Gal tuo ši tema ir yra gera, kad gali išsakyti tai, kas guli ant širdies ax.gif Net vyrui nesu to sakiusi.
Apie operaciją net minčių nėra. Tai atrodo taip nerealu... g.gif Kaip jūs tam ryžotės? Ką sakėt tėvams, draugams, vyrui? Nejaugi nesakė, ką tu čia durna išsigalvoji? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mikka @ 2008 05 18, 19:08)
Man gražu didelė iškirptė, ypač kai yra ką parodyt  good.gif
Deja, pati to gėrio neturiu  verysad.gif  Ir niekas net nenumano, kad dėl to pergyvenu. Niekam to nesu sakius. Gal tuo ši tema ir yra gera, kad gali išsakyti tai, kas guli ant širdies  ax.gif Net vyrui nesu to sakiusi.
Apie operaciją net minčių nėra. Tai atrodo taip nerealu...  g.gif Kaip jūs tam ryžotės? Ką sakėt tėvams, draugams, vyrui? Nejaugi nesakė, ką tu čia durna išsigalvoji?  blink.gif

kai tam pagaliau ryžtiesi, viskas atrodo realu smile.gif pora metų atgal taip pat mąsčiau, kad tai nesąmonė, ne ne ne ne... kam man reik...o dabar esu patenkinta ir neįsivaizduoju, kad gali būt kitaip smile.gif Ir nėra čia kažkas tai TOKIO NEPAPRASTA, kaip tam multike "bats ir viskas" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montvile: 18 gegužės 2008 - 17:56
as sakiau mamai,vyrui ir visiems artimiems savo draugams,visi mane palaike,mama dar pries operacija paprase kad parodyciau,pasiziurejo,ir sako taip tikrai reikia,vyro nuomones paklausiau pries pat operacija,sake kad cia mano kunas ir jis negali man sakyti ka darytis o ko ne,bet tikrai manau jei butu nenorejes butu ka nors leptelejes,o drauges irgi bande atkalbeti,iki kol nepamate nuogu(.)(.) aisku jei netureciau visiskai aprupintos buities tikrai nesidaryciau,bet dabar turiu absoliuciai viska,tai kodel gi ne
Atsakyti
Aš tai, jei sugalvočiau darytis operaciją, tai tikrai nenorėčiau, kad kažkas apie tai žinotų blush2.gif Išskyrus vyrą, aišku ax.gif Nuo jo tai jau nenuslėpčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Montvile @ 2008 05 18, 11:28)
Eik tu sau žinok su savo tokias patarimais biggrin.gif  sakysim žmogus turi geltonus dantis ar iš vis be jų - Tu ką siūlai  blink.gif priimti save tokį, koks jis yra...prie šiandieninių galimybių blink.gif ...

Neturiu ka i jusu varganus komentarus atsakyti, viliuosi ateities galimybes leis jums ir smegenis issioperuoti. Nesuprantu kodel jus tersiat sia tema, jei esat silikonu sektos atstoves, prasau susirast saves verta tema. O papludimyje pamacius silikoninius papus is karto pagalvoju -kam? kodel? ir visa laika pagalvoju su uzuojauta, tikrai nepiktai. Tikrai neikart nepagalvojau kad grazu. Neapgaudinekit saves, silikono neatskirt neimanoma! Visos cia garsiausiai pasireiskusios atsakykite sau i toki klausima- ar pries ir po operacijos nesiojate ta pati liemeneles didi? Abejoju g.gif Ypac operaciju temoje pasiskaicius tokiu pasisakymu-jei darytis tai tik tokia kad matytusi ir t.t. Beje paskaitykit pacios savo netolerantiskas rasliavas, nesubrendusios jus, nes nepripazystat, kad yra ir kita gyvenimo puse. Pasikartosiu- prasau neterskit sios temos, cia kalbama apie mazas krutis, nei viena silikonine mazakrute dar nepasisake cia. O dabar kalkit mane prie kryziaus assa.gif
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2008 05 18, 23:00)
Neturiu ka i jusu varganus komentarus atsakyti, viliuosi ateities galimybes leis jums ir smegenis issioperuoti. Nesuprantu kodel jus tersiat sia tema, jei esat silikonu sektos atstoves, prasau susirast saves verta tema. O papludimyje pamacius silikoninius papus is karto pagalvoju -kam? kodel? ir visa laika pagalvoju su uzuojauta, tikrai nepiktai. Tikrai neikart nepagalvojau kad grazu. Neapgaudinekit saves, silikono neatskirt neimanoma! Visos cia garsiausiai pasireiskusios atsakykite sau i toki klausima- ar pries ir po operacijos nesiojate ta pati  liemeneles didi? Abejoju g.gif Ypac operaciju temoje pasiskaicius tokiu pasisakymu-jei darytis tai tik tokia kad matytusi ir t.t. Beje paskaitykit pacios savo netolerantiskas rasliavas, nesubrendusios jus, nes nepripazystat, kad yra ir kita gyvenimo puse. Pasikartosiu- prasau neterskit sios temos, cia kalbama apie mazas krutis, nei viena silikonine mazakrute dar nepasisake cia. O dabar kalkit mane prie kryziaus  assa.gif

g.gif negražių žodžių ir nepagrįstos neapykantos prisidengiant "aš nepavydžiu, aš nepiktai" daugiau buvo iš jūsų pusės...keistuolė, panašu, kad dar vienas "Antanas" ...ir nesi tu mačius iš arti...užuojauta - jamk ir "nesiparink" 4u.gif
Atsakyti
merginos nenusisnekekit,kad sunku rasti maudymuku maza krutine turincioms moterims-pasirinkimas tikrai milziniskas..o del drabuziu taip pat niekada galvos nesukau,nebuvo taip kad del krutines dydzio neemiau kokio nors drabuzio-visi tinka ir patinka..galbut turincios didesne krutine sunkiau,kad va ziureti kad nebutu per daug aptemta,perdidele iskirpte ir panasiai-nors gal moterims ir patinka tokie dalykai,bet atrodo tikrai nekaip kai krutine issokusi,arba is iskirptes lenda blush2.gif

as maudymuku prisimatavau visokiu-ir su pakietinimais ir be pakietinimu,ir su rastais ir berastu-ir nebuvo nei vieno kuris atrodytu negraziai-o gal tiesiog cia tik man ir mano vyrui toks vaizdas susidaro,gal kitos pasakytu jog negrazu ir panasiai-bet manau svarbiausia jog pati jauciuosi gerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Montvile @ 2008 05 18, 22:13)
g.gif negražių žodžių ir nepagrįstos  neapykantos prisidengiant "aš nepavydžiu, aš nepiktai" daugiau buvo iš jūsų pusės...keistuolė, panašu, kad dar vienas "Antanas" ...ir nesi tu mačius iš arti...užuojauta - jamk ir "nesiparink"  4u.gif

Lietuviu kalba turbut nesugebetumet man isverst lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2008 05 18, 23:29)
Lietuviu kalba turbut nesugebetumet man isverst lotuliukas.gif

ne o kam, juk ne lietuviškai rašai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Montvile @ 2008 05 18, 22:31)
ne o kam, juk ne lietuviškai rašai tongue.gif

O tu dar ir raides pazysti?
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2008 05 18, 23:34)
O tu dar ir raides pazysti?