Įkraunama...
Įkraunama...

Maža krūtinė

QUOTE(Montvile @ 2008 05 18, 22:40)
įrodžiau  bigsmile.gif
Papildyta:
Gėda tongue.gif užuojauta 4u.gif

Dziaugiuosi kad neuzkibai, dar turi vilties. Gali pradeti nuo pykcio valdymo terapijos.
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2008 05 18, 21:34)
O tu dar ir raides pazysti?

user posted image .Siaubas..vis daugiau piktu cia renkasi...Issakei nuomone ir viskas..prie ko visa tai?
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2008 05 18, 22:00)
Neturiu ka i jusu varganus komentarus atsakyti, viliuosi ateities galimybes leis jums ir smegenis issioperuoti. Nesuprantu kodel jus tersiat sia tema, jei esat silikonu sektos atstoves, prasau susirast saves verta tema. O papludimyje pamacius silikoninius papus is karto pagalvoju -kam? kodel? ir visa laika pagalvoju su uzuojauta, tikrai nepiktai. Tikrai neikart nepagalvojau kad grazu. Neapgaudinekit saves, silikono neatskirt neimanoma! Visos cia garsiausiai pasireiskusios atsakykite sau i toki klausima- ar pries ir po operacijos nesiojate ta pati  liemeneles didi? Abejoju g.gif Ypac operaciju temoje pasiskaicius tokiu pasisakymu-jei darytis tai tik tokia kad matytusi ir t.t. Beje paskaitykit pacios savo netolerantiskas rasliavas, nesubrendusios jus, nes nepripazystat, kad yra ir kita gyvenimo puse. Pasikartosiu- prasau neterskit sios temos, [COLOR=deeppink]cia kalbama apie mazas krutis, nei viena silikonine mazakrute dar nepasisake cia. O dabar kalkit mane prie kryziaus  assa.gif

nu pvz as esu silikonine mazakrute,net ir isidejus silikona mano krutine yra maza,nes kaip supratau A dydis yra mazas,o pamaciusi manuosius silikonus tikrai neatskirtum,nes jie visiskai nesiskiria nuo naturaliu,yra laso formos,nesimarto jokiu krastu ar pan.
Atsakyti
QUOTE(ANDRUTIS @ 2008 05 18, 23:50)
user posted image  .Siaubas..vis daugiau piktu cia renkasi...Issakei nuomone ir viskas..prie ko visa tai?

negalima juk, jei reiški - vadinsi "terši"...
Atsakyti
QUOTE(ANDRUTIS @ 2008 05 18, 22:50)
user posted image  .Siaubas..vis daugiau piktu cia renkasi...Issakei nuomone ir viskas..prie ko visa tai?

Prasau nesikabineti prie mano pasisakymu, as i tai turiu visas teises. O jums ar nelaikas persimest i kita tema, kur sia tema apkalbinejate. As i jusu tema nesikisu, tai ir jus nesikiskit. Jei reiktu jusu nuomones apie silikona, rasciau kur paklaust. Idemiai paskaitykite temos pavadinima, o tada savo postus ir suprasit, kad rasot ne i tema. Jus visas ir pykdot savo prievarta brukama silikonu teorija. Neskleiskite cia savo nepasitenkinimo, jums cia nera vietos. Brrrrrr
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2008 05 18, 23:59)
nu pvz as esu silikonine mazakrute,net ir isidejus silikona mano krutine yra maza,nes kaip supratau A dydis yra mazas,o pamaciusi manuosius silikonus tikrai neatskirtum,nes jie visiskai nesiskiria nuo naturaliu,yra laso formos,nesimarto jokiu krastu ar pan.

ji nėra mačius, juk eina suprast...tik prisipažinti bijo...bet nori pasisakyti tuo klausimu kuo įtikinamiau ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2008 05 18, 22:59)

Maloniai nustebinot, nuosirdziai sveikinu, geras pasirinkimas thumbup.gif
Atsakyti
Andruti, ji "prisikabino" po Tavo postu, jai matai galima blink.gif Tau ne...
Atsakyti
QUOTE(Montvile @ 2008 05 18, 23:07)
ji nėra mačius, juk eina suprast...tik prisipažinti bijo...bet nori pasisakyti tuo klausimu kuo įtikinamiau ir viskas  smile.gif

Negrazu sprest apie kitus tik is savo varpines, as jau supratau, kad jus tokia.
Papildyta:
QUOTE(Montvile @ 2008 05 18, 23:11)
Andruti, ji "prisikabino" po Tavo postu, jai matai galima blink.gif Tau ne...

Sunys loja, o cirkas toliau eina lotuliukas.gif
Atsakyti
Skaitau ir nesuprantu, kaip čia A ir B dydžiai maži smile.gif

As tikriausiai būčiau pati laimingiausia, jei mano krūtinė būtų A dydžio. Šiuo metu A kaušelis tik per nėstumą, o B maitinant biggrin.gif

Standartiškai mano 75AA. Kol gyvenau Lietuvoje, labai kompleksuodavau dėl tokios mažos krūtinės. Dabar, kai galiu rasti sau tinkamą dydį ir tikrai gražių apatinių, kompleksas kažkaip savaime išgaravo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WildCat: 18 gegužės 2008 - 22:16
QUOTE(baggio @ 2008 05 18, 22:07)
Prasau nesikabineti prie mano pasisakymu, as i tai turiu visas teises. O jums ar nelaikas persimest i kita tema, kur sia tema apkalbinejate. As i jusu tema nesikisu, tai ir jus nesikiskit. Jei reiktu jusu nuomones apie silikona, rasciau kur paklaust. Idemiai paskaitykite temos pavadinima, o tada savo postus ir suprasit, kad rasot ne i tema. Jus visas ir pykdot savo prievarta brukama silikonu teorija. Neskleiskite cia savo nepasitenkinimo, jums cia nera vietos. Brrrrrr

kas cia dabar..nuo kada tu sprendi turim teise ,ar ne .Mes nieko blogo cia nerasom..Valdytis reiktu pradeti.
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2008 05 19, 00:13)
Negrazu sprest apie kitus tik is savo varpines, as jau supratau, kad jus tokia.
Papildyta:

Sunys loja, o cirkas toliau eina lotuliukas.gif

... paskaičius, kokių "perliukų" mesteli kai atsakai į postus, matosi, kad "supratimo" tau tikrai netrūksta...sudiev 4u.gif
Atsakyti